.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

Sonny Ericsson W302 проблем с теми

Зех ог от мтел естествено със софтуеър на вудуфон...(знам че съм се преебал) почвам да се чувствам малко като дедяк дето не може да борави с модерни технологии..

та този телефон изобщо поддържа ли теми? свалих си две от интернет..качвам ги на мемори картата и нямам идея как да ги подкарам ако въобще е възможно...

най-малкото папките в мемори картата са музика, снимки, клипове, незнам си кфо и други..няма папка теми и не могат да се преместят файловете в папка теми...

от телефона ли е проблема, от мен ли е проблема или от софтуеъра или от друго?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

не.
    можеш да го махнеш с преинсталация на софуера само.
    но пък може да се получат проблематики. някои модели пък са заключени за преинсталации и после блокват.
    а бе тъпня е тоз водафон ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София
    добре кфо праиме, ше има ли теми, няма ли да има?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

ем не
    освен, ако не ти се рискува преинсталация на софт-а
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София
    значи от софта е проблема така ли...

щото аз дори не съм сигурен, че самия телефон поддържа тая функция..добавяне на теми от комп?

даааа
    ама ти четеш ли бе ;р
    по-добре си стой така и не пипай, щото тоя модел мисля, че не можеше да му се сменя софта или имаше проблематики с него понеже е кодиран- забравил съм вече
    разкодирай си го - опитай с оператора да ти каже кода (но едва ли предвид, че е взет с договор) и тогава сменяй софтуера и няма да имаш повече водафонски проблеми

Мега фен Аватара на Spider4eto
    А пробвал ли си да си пратиш теми от друг телефон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си