- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг
хей хора..съжалявам ако има друга такава тема, но ме мързеше да разгърна страниците..;д мии начи с една приятелка сме решили сега в петък да отидем и да си пробием езика (аз) и устната (тя) и дочух, че на езика много боляло, защото всичко се извършвало без упойка, а мен попринцип малко ме е страх от болката, която ще се появи и след това..ако може да дадете някви съветчета за пробиването на тези 2 места![]()
Оуу мерси че си пуснала темата![]()
Та тази нейна приятелка съм аз![]()
А да питам някой знае ли дали ако след време решиш да си махаш обецата и ще остане ли белег?(за тази на устната става въпрос)
Апф.. Ми... при условие че те е страх от болката чак толкова, по-добре не се прибивай, сеш' се... А относно тази на устната, да, най-вероятно ще остане белег, но труднозабележим, при правилно ''отглеждане'' на пиърса.
не може да се каже, че точно ме е "страх"..ако има желание сичко може да се понесе![]()
страх ви е, защото сте смотани.
престанете да бъдете смотани и станете awesome
Saatana vittu perkele hate crew!
как без упойка беаз имам на езика и въобще не болеше (преди година и нещо си я направих) . Слагат ти упойка само ао искаш. Навсякъде е така , независимо дали на пъпа , устните или езика . Всичко е по твое желание
Споко няма нищо страшно. Само 3-4 дена ще сте на супички и на течности
![]()
белег не може да не остане , но не чак толкова фрапантен , че да те сочат хората с пръст и да ти казват , че си уродПървоначално написано от allthatIveg0t
![]()
![]()
който го е страх от мечки да не ходи в гората
иначе и на езика имам и на устната съм имал и съм жив
белезите от snake bite-a не си личат от брадата ми....за тебе не знам кфо ше измислиш
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
В крайна сметка аз се отказах от устната и реших и аз на езика..ииии утре отиваме..само да мине номера със "брат" ми![]()
Вие на колко сте? 12? Не знаете кое, как и защо, но 'имате желание'...
Пф...![]()
Не, не сме на 12... имаме желание и тва е..ако ни писне махаме пиърса и дупката зараства и няа никъв проблем..тей че айде недейте да ни упреквате, че сме малки, неопитни и че не знаем кво правим (нищо лично)просто ви помолих за някъв съвет ако можете да ни дадете =)
Надупчихме сааа![]()
![]()
![]()
...и са си мислиш че си по-специална, но уви не си![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
тос пъкПървоначално написано от Momchence
![]()