- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Китайска шейна ???
Някой знае ли случайно какво представлява позата " Китайска шейна " ?![]()
Никога не съм чувала ,за такова нещо . . ама то какво ли няма да се измисли. .
Май няма такава![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Подобна е на Японската,Тайландската и Виетнамската![]()
Няма такива екстри![]()
некой мноо брутално се гаври с вас![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
МИ както всички китайски неща дава фира много бързо /... в този случай пишока умира 4 евър .... и тогава ще трябва да си купиш и китайска протеза ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
мисля,че друг освен александра93 неможе да отговори на тоя въпрос с повишена трудност,ама са окрива![]()
Не съм чувъла за нея![]()
Китайската шейна е една много интересна поза. Ти правиш секс на площад Тянанмън (Площада на небесното спокойствие), а пък върху теб се плъзга танк.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Площадът Тянанмън наистина е доста спокоен, особено ако си с червена петолъчка на гърдите, лика на Мао на гърба и не крещиш "Демокрация".
ИменноПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
оо..има такава поза.. гледах я в изданието на космополитан "76 пози от кама сутра".. ма не мога да я опиша как беше![]()
![]()
![]()
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
По смешна тема скоро не съм чел![]()
![]()
![]()
![]()
направо ме разсипа
![]()
ама сигурно ще е някой японец да си лъзга г.за по някоя яка мацка
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА