- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика
Здравейте.Ами на мен въпроса ми е "къде отиде романтиката и защо тя все по-рядко се среща?"Защо всичко трябва да е толкова някак обикновенно,,,няма ли да е по-хубаво всичко да е премислено и направено с много любов това прави всичко много по-сладко!И не казвам,че само момчетата трябва да са романтиците и те да правят всеки жест ами и момичетата...вече всяко второ момиче е грубо и мисли,че така привлича повече вниманието...нз как мислите,но аз съм твърдо да за нощните разходки по плажа,вечерите на свещи,милите думи и подаръците
Слез на земята .. приказките НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ...![]()
![]()
И на мен ми се иска ама с искането ще си остана ...Няма истински хора вече ... всичко е фалшиво ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и аз съм романтичка...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не говори така,моля те.Това че не си срешнала още такъв човек,не значи че няма.Надали ще си останеш с искането,повярвай ми.Само търпение имайПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
^^ Сладуууурииии![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Това пък какво беше 0.оПървоначално написано от Priceless
Еййй мършичке мояя тихичкоо ... [-o<Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
Към Sh@dow ... Не вярвам до доказване на противното ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Просто досега явно не си търсила на правилното място,за да попаднеш на такъв човек.Но знаеш ли съдбата по някога си играе с нас и незнаеш кога може да ти се усмихнеПървоначално написано от Hilary_
Не всичко е фалшиво както ти казваш.В живота има много истински неща,които ни карат да бъдем щастливи.Вярно е-трябва да ги търсиш,трудно се намират,но ги има.А още по приятно е ако успееш да ги намериш и задържиш
![]()
Романтиката и цялото това лигавене изключително много ме дразнят.Не сам и по вкуса и никога не са ми били ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
да,ти си мазохистка и искаш да си с човек който прави каквото си иска и те наранява...Първоначално написано от Assshley
![]()
Хахахаха .. писна ми на всички от тъпите ви изказвания . Не ме познавате,а си говорите . Дано някой ден да ви се случи и на вас .. тогава аз ще се отнасям подигравателно като си пишете историите тука .Първоначално написано от PurpleDream
![]()
казвам го,за да разбереш че такъв идиот не ти трябва...разбирам че го обичаш прочетох ти темата,ама няма смисъл да се ядосваш и да плачеш заради него...в другата тема също ти писах,че е по- добре да го зарежеш-ще страдаш може би няколко месеца и после надявам се ще го забравиш и ще си намериш много по- свястно момче което ще се държи както трябва и ще те обича...(лично мнение)Първоначално написано от Assshley
Дааааа бее .. сигурно и,защото обичам съм мазохистка.Елате го зарежете вместо мене като толкова много знаете .. защото на думи е супер лесно да го кажеш на някой друг ама да го направиш определено не и то след 1 година . Няма значение .. остави .Първоначално написано от PurpleDream
добре,оставям и все пак си помисли много добре какво губиш и какво печелиш и в 2те ситуации - с него и без него...
Когато човек си е наумил нещо,колкото и да го убеждаваш няма смисъл.Както се казва не можеш да спреш гората да се разлиства.Човек се учи от собствените си грешки,така че тя ще го разбере макар и след време.Първоначално написано от PurpleDream
![]()
само се опитвах да помогна...![]()
Глупачка...как смееш да говориш че няма такива хора от 6 милиарда на тази планета?Hello!OBVIOUS NICKNAME STATEMENT.Да.Индийд.Аз съм романтик - оборена си.И не намирам проблем в това,и има много момичета които не само че нямат против това ами и предпочитат такива момчета.Има и една част които тайно предпочитат но си мълчат за да не се "изложат" пред селските бекове и кифличките но това е друг въпрос...Първоначално написано от Sh@d0w
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Шшш я по леко.Не я наричай глупачка не знаеш нищо за нея!Това че мисли така значи че досега не е имала повод да го повярва,но не е глупачка!!1Върни си думите назад!Първоначално написано от NamelessRomantic
Кой си ти, че ще ми говориш така бе ?? Кой ти дава правото ?? А?Първоначално написано от NamelessRomantic
Много е лесно да кажеш "аз съм романтик" .. докажи го бе!!!На думи всеки може да го каже ...
![]()
![]()
Второ ... къде видя, че съм написала, че аз не съм романтичка а??Казах, че ми се иска, но ще си остана с искането ... т'фа как го разбираш а ???
Аее първо чети като хората и после пиши ..
![]()
![]()
Priceless .. <3
Ти да вземеш да се успокоиш малко или как ? Не си никакъв, за да обиждаш хората, ясно ?!Първоначално написано от NamelessRomantic
От 99% процента от мъжкото население, които са абсолютни ГОВЕДА няма как да не останеш с такова впечатление![]()
Глупака в случая си ти, защото бързаш да се направиш на много голям, без да си разбрал поста й![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Hilary_
А на теб кой ти дава право да обиждаш практически целия свят казвайки че няма свестни хора?Кой ти даде право да говориш че нямало вече "приказки"?Да твърдиш нещо което повече от очевидно не е вярно е глупост.Ако на теб не ти се е случило нещо хубаво в последно време и искаш да си излееш яда - ножчето и в тоалетната.Това е от мен - един свестен до доказване на противното човек,и не ме интересува какво си мислиш ти - или който и да било другиго.
П.П. Съвършено спокоен съм,нервната си ти противно на всички постове които те защитават.Приятна вечер.![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Имаш изкривена представа за действителността.Човече осъзнай се това е форум,тук човк изазва мнението си.Това че нейното не съвпада с твоето не ти дава правото да я нападаш,още по-малко че не я познаваш и незнаеш защо мисли така.Прави си самореклама като се самоизтъкваш,но от отношението ти към другите си личи какъв си.И си запази остроумните съвети с ножчето за себе си,мисля че има кой да съветва Ивето.Първоначално написано от NamelessRomantic
Приятна вечер и на теб.
Опита ми дава правото ... това, което съм преживяла и не си ти този, който ще ми казва какво да правя и как да си преживявам "мъките" ... най малкото не ме и интересува твоето мнение ... пък и като гледам не даваш много умни съвети ...Първоначално написано от NamelessRomantic
Ако бях аз нервната щях да почна да псувам като теб, но очевидно не съм аз ...
![]()
Priceless .. <3