- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика
Дааа то беше важното да се намесиш и псоле да напишеш "както и да е " ...Първоначално написано от Riva
![]()
Страхотна логика ...
Приятна вечер и на тебе ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^^ Аз в импулс нямам рейтинг ама .. Не ми е приятна вечерта![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да,беше и приятна преди да пишеш в темата.Ако няма какво да кажеш просто замълчи.Първоначално написано от Riva
Първо не се обиждам всеки си има мнение и за разлика от някои хора аз зачитам чуждото мнение ...Първоначално написано от Riva
![]()
Второ не беше нужно да се намесваш в спора ми ... защото нямаше причина да го правиш ...![]()
![]()
![]()
Трето слабу ме вълнуват плюсчетата ти аз не съм зависима от разни рейтинги ...![]()
Четвърто фамилията ми е друга не я позна .. тази вечер звездите явно не ти говорят ...![]()
И пето .. да вечерта ми е приятна ... мерси че попита ...![]()
Priceless .. <3
И аз мисля ,че романитиката постепенно изчезва... но каде отива тя ? Това е жалко! Как може да има хора които ги отвращава ?? Че любовта е ВСИЧКО хора! Не само към мочетата/момичетата , а към роднините , приятелите , цветята , небето ... Но ние със всеки изминал ден когато всичко си е винаги около нас забеавяме какво би било да ги няма. Всяка религия гласи "обичай" ...опс май малко се отклоник от темата ....![]()
Амммм .... Същност незнам защо с всяко изминало поколение романтиката намалява. Може би "момдата" се измени. Вярвам романтиците пак ще се появяват като панталона тип чарлстон през 20 години .![]()
За фамилията ти очевидно правих свръзка с един твой по-преден пост,ама май нещо не схвана :/За импулса пак си правих майтап и въпроса не беше адресиран директно към теб,но ти все пак реши да изтъкнеш колко си независима от моите плюсчета.Браво ти наистина се доказа като едно умно момиче и искрено се радвам че вечерта ти е приятна.
Ми кажи каквото имаш да казваш амаа защо трябваше да оспамим темата на автора/ката ..Първоначално написано от Riva
![]()
![]()
За тия неща си има ЛС ..
![]()
Второ аз не съм те спряла да пишеш ... но не тук е мястото ... ии няма за какво да те изтрайвам не ми пречиш пак казвам всеки има право да си искаже мнението, но твоето беше без причина, но целта не я разбрах ...![]()
![]()
След като копираш МОЕТО мнение и пишеш спрямо мен значи се отнася за мен ... и нямам нужда да се изтъквам пред другите важнот ое, че за себе си го знам ...Първоначално написано от Riva
![]()
Priceless .. <3
Опита ти дава право?Дане си изгубила крак,ръка,дете?Осъзнай се - не само ти имаш лоши моменти.Аз също имам.Всеки има.И все пак не съм тръгнал да говоря че целия свят е крив за щяло и за нещяло и че нямало вечр един останал свестен човек. Да Shadow,знам какво е форум и да - аз изказвам мнение за нейното мнение.Още нещо - ако не те интересуваше моето мнение нямаше да пишеш,а щеше просто да ме игнорираш.Първоначално написано от Hilary_
П.П.Глупак не е псувня - проверил съм по речник.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
^^ Господи, хора , 4 часа през нощта е ?! Изобщо как намирате сили да спорите?!![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Не е абсурден за писане по форуми . Абсурден е за някаква умствена дейност ..![]()
Hilary_![]()
А какво е тогава?Комплимент?Представ ям си тогава какви комплименти правиш на момичетата .Първоначално написано от NamelessRomantic
Това,че изказа мнение не се и съмнявам,но знаеш ли какво е флеймър?В случай че не знаеш може да се поинтересуваш.Да,даде си мнението,но и започна безсмислен спор,явно защото си нямаш друга работа.Можеше чисто и просто да се изкажеш без излишно да нагрубяваш.Сега заради тебе ми се провали прекрасната вечер...Първоначално написано от NamelessRomantic
Заядеха се с грешния човекПървоначално написано от Priceless
![]()
Че какво му е лошото...дали 4 след обяд или през нощта пак няма нищо лошо в един хубав спортен спор.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Искаш спортен спор така ли.Хубаво имаш го.Аз казвам че си идиот,опровергай ме.Първоначално написано от NamelessRomantic
Човека явно е влязал с нагласата да спори е нека да ме оспори тогава.
Абе ти май само обичаш да се намесваш в чужди спорове ...Първоначално написано от Riva
![]()
П.С. Не съм нещастна след като имам хора като Sh@dow и Priceless до мен ...![]()
Priceless .. <3
Неймлесс айде де няма да те чакам цяла нощ да ми отговориш какво значи за теб думата глупак и защо я използва?Искам да и се извиниш,не мислиш ли че малко прекали?Или даа по лесно е да влезеш,обидиш и натиснеш бутона "Изход".Така е,но в реалния живот няма такива опции.Не ти завиждам![]()
ме тоо....обче понякога така се захаросвам,че залепвам дажеПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Романтиката е хубаво нещо,когато има с кой да я споделиш...иначе си е фантазия и до там![]()
Това,че едно момиче или момче е грубо с околните не означава,че не е романтичноПо принцип си падам по т.н. "лоши момчета" и трите ми сериозни гаджета бяха от този тип,но винаги са били адски романтични (да не кажа дори по-романтични и от мен
![]()
).Ето например с последния редовно си ходехме до един пуст плаж,сядахме на един стар дънер или на пясъка (гушнати естествено) и се наслаждавахме на залеза над Дунава
Освен това той редовно се опитваше да организира няк'ви романтични вечери със свещички във формата на сърце и нещо поръчано от близкия ресторант (защото готвенето не му се отдаваше
).С другия пък редовно ходехме във вилата им извън града,запасени с 10-тина пакетчета пуканки за микровълнова,много шоколад и безалкохолни
Сядахме пред телевизора и с часове си гледахме по някоя романтична комедия сгушени един в друг
Абеее като цяло романтиката си я имаДруг е въпроса дали човек ще успее да предразположи половинката си към нея
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!