.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88

Тема: Романтика

Град
    Валхала
    Че той си го изказа Пък и е прав донякаде.Както и да е приятна вечер на всички <3

FUNKYZEIT!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    Че той си го изказа Пък и е прав донякаде.Както и да е приятна вечер на всички <3
    Дааа то беше важното да се намесиш и псоле да напишеш "както и да е " ... Страхотна логика ...

Приятна вечер и на тебе ...

Град
    Валхала
    Сега недей се обижда че не съм застанал на твоята страна г-жо Пънчева.Та сега въпрос за 200 000 плюсчета в импулса-много ли е приятна вашата вйечар?

FUNKYZEIT!!!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^ Аз в импулс нямам рейтинг ама .. Не ми е приятна вечерта
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Сега недей се обижда че не съм застанал на твоята страна г-жо Пънчева.Та сега въпрос за 200 000 плюсчета в импулса-много ли е приятна вашата вйечар?
    Да,беше и приятна преди да пишеш в темата.Ако няма какво да кажеш просто замълчи.

Първо не се обиждам всеки си има мнение и за разлика от някои хора аз зачитам чуждото мнение ...

Второ не беше нужно да се намесваш в спора ми ... защото нямаше причина да го правиш ...

Трето слабу ме вълнуват плюсчетата ти аз не съм зависима от разни рейтинги ...

Четвърто фамилията ми е друга не я позна .. тази вечер звездите явно не ти говорят ...

И пето .. да вечерта ми е приятна ... мерси че попита ...

Град
    Валхала
    Щом имам 2 поста очевидно имам какво да кажа,колкото и безмислено да ти се струва.Пък и на тез мойте пръсти не им се мълчи,така че ще ме поизтраеш малко.

FUNKYZEIT!!!!

И аз мисля ,че романитиката постепенно изчезва... но каде отива тя ? Това е жалко! Как може да има хора които ги отвращава ?? Че любовта е ВСИЧКО хора! Не само към мочетата/момичетата , а към роднините , приятелите , цветята , небето ... Но ние със всеки изминал ден когато всичко си е винаги около нас забеавяме какво би било да ги няма. Всяка религия гласи "обичай" ...опс май малко се отклоник от темата ....
    Амммм .... Същност незнам защо с всяко изминало поколение романтиката намалява. Може би "момдата" се измени. Вярвам романтиците пак ще се появяват като панталона тип чарлстон през 20 години .

Град
    Валхала
    За фамилията ти очевидно правих свръзка с един твой по-преден пост,ама май нещо не схвана :/За импулса пак си правих майтап и въпроса не беше адресиран директно към теб,но ти все пак реши да изтъкнеш колко си независима от моите плюсчета.Браво ти наистина се доказа като едно умно момиче и искрено се радвам че вечерта ти е приятна.

FUNKYZEIT!!!!

Щом имам 2 поста очевидно имам какво да кажа,колкото и безмислено да ти се струва.Пък и на тез мойте пръсти не им се мълчи,така че ще ме поизтраеш малко.
    Ми кажи каквото имаш да казваш амаа защо трябваше да оспамим темата на автора/ката .. За тия неща си има ЛС ..

Второ аз не съм те спряла да пишеш ... но не тук е мястото ... ии няма за какво да те изтрайвам не ми пречиш пак казвам всеки има право да си искаже мнението, но твоето беше без причина, но целта не я разбрах ...

За фамилията ти очевидно правих свръзка с един твой по-преден пост,ама май нещо не схвана :/За импулса пак си правих майтап и въпроса не беше адресиран директно към теб,но ти все пак реши да изтъкнеш колко си независима от моите плюсчета.Браво ти наистина се доказа като едно умно момиче и искрено се радвам че вечерта ти е приятна.
    След като копираш МОЕТО мнение и пишеш спрямо мен значи се отнася за мен ... и нямам нужда да се изтъквам пред другите важнот ое, че за себе си го знам ...

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ми кажи каквото имаш да казваш амаа защо трябваше да оспамим темата на автора/ката .. За тия неща си има ЛС ..

Второ аз не съм те спряла да пишеш ... но не тук е мястото ... ии няма за какво да те изтрайвам не ми пречиш пак казвам всеки има право да си искаже мнението, но твоето беше без причина, но целта не я разбрах ...
    Това беше за Шадоу мила,е аз съм си виновен като не закачам цитат на всеки пост,пък и да айде без да спамим повече.

FUNKYZEIT!!!!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    А на теб кой ти дава право да обиждаш практически целия свят казвайки че няма свестни хора?Кой ти даде право да говориш че нямало вече "приказки"?Да твърдиш нещо което повече от очевидно не е вярно е глупост.Ако на теб не ти се е случило нещо хубаво в последно време и искаш да си излееш яда - ножчето и в тоалетната.Това е от мен - един свестен до доказване на противното човек,и не ме интересува какво си мислиш ти - или който и да било другиго.

П.П. Съвършено спокоен съм,нервната си ти противно на всички постове които те защитават.Приятна вечер.
    Опита ми дава правото ... това, което съм преживяла и не си ти този, който ще ми казва какво да правя и как да си преживявам "мъките" ... най малкото не ме и интересува твоето мнение ... пък и като гледам не даваш много умни съвети ... Ако бях аз нервната щях да почна да псувам като теб, но очевидно не съм аз ...
    Опита ти дава право?Дане си изгубила крак,ръка,дете?Осъзнай се - не само ти имаш лоши моменти.Аз също имам.Всеки има.И все пак не съм тръгнал да говоря че целия свят е крив за щяло и за нещяло и че нямало вечр един останал свестен човек. Да Shadow,знам какво е форум и да - аз изказвам мнение за нейното мнение.Още нещо - ако не те интересуваше моето мнение нямаше да пишеш,а щеше просто да ме игнорираш.

П.П.Глупак не е псувня - проверил съм по речник .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Варненска чайка
    ^^ Господи, хора , 4 часа през нощта е ?! Изобщо как намирате сили да спорите?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Работа с времето нямам За другите нз,от кога 4 часа е толкова абсурден час за писане по форуми

FUNKYZEIT!!!!

Град
    Варненска чайка
    Не е абсурден за писане по форуми . Абсурден е за някаква умствена дейност ..

Hilary_

Град
    Някъде из София...
    П.П.Глупак не е псувня - проверил съм по речник .
    А какво е тогава?Комплимент?Представ ям си тогава какви комплименти правиш на момичетата .

Да Shadow,знам какво е форум и да - аз изказвам мнение за нейното мнение.Още нещо - ако не те интересуваше моето мнение нямаше да пишеш,а щеше просто да ме игнорираш.
    Това,че изказа мнение не се и съмнявам,но знаеш ли какво е флеймър?В случай че не знаеш може да се поинтересуваш.Да,даде си мнението,но и започна безсмислен спор,явно защото си нямаш друга работа.Можеше чисто и просто да се изкажеш без излишно да нагрубяваш.Сега заради тебе ми се провали прекрасната вечер...

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Заядеха се с грешния човек

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Че какво му е лошото...дали 4 след обяд или през нощта пак няма нищо лошо в един хубав спортен спор .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Някъде из София...
    Че какво му е лошото...дали 4 след обяд или през нощта пак няма нищо лошо в един хубав спортен спор .
    Искаш спортен спор така ли.Хубаво имаш го.Аз казвам че си идиот,опровергай ме.

Град
    Валхала
    Само не разбрах за какво ти трябваше да се изявиш като кибер мускетар и се втурна да спасяваш нещастната Хилари от ужасната клеветня която ловъра отправи?

FUNKYZEIT!!!!

Град
    Някъде из София...
    Човека явно е влязал с нагласата да спори е нека да ме оспори тогава.

Само не разбрах за какво ти трябваше да се изявиш като кибер мускетар и се втурна да спасяваш нещастната Хилари от ужасната клеветня която ловъра отправи?
    Абе ти май само обичаш да се намесваш в чужди спорове ...

П.С. Не съм нещастна след като имам хора като Sh@dow и Priceless до мен ...

Град
    Валхала
    Абе ти май само обичаш да се намесваш в чужди спорове ...

П.С. Не съм нещастна след като имам хора като Sh@dow и Priceless до мен ...
    Просто използвах малко повече думички да си окрася изречението,нищо лично

FUNKYZEIT!!!!

Град
    Някъде из София...
    Неймлесс айде де няма да те чакам цяла нощ да ми отговориш какво значи за теб думата глупак и защо я използва?Искам да и се извиниш,не мислиш ли че малко прекали?Или даа по лесно е да влезеш,обидиш и натиснеш бутона "Изход".Така е,но в реалния живот няма такива опции.Не ти завиждам

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    и аз съм романтичка...
    ме тоо....обче понякога така се захаросвам,че залепвам даже
    Романтиката е хубаво нещо,когато има с кой да я споделиш...иначе си е фантазия и до там

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Това,че едно момиче или момче е грубо с околните не означава,че не е романтично По принцип си падам по т.н. "лоши момчета" и трите ми сериозни гаджета бяха от този тип,но винаги са били адски романтични (да не кажа дори по-романтични и от мен ).Ето например с последния редовно си ходехме до един пуст плаж,сядахме на един стар дънер или на пясъка (гушнати естествено) и се наслаждавахме на залеза над Дунава Освен това той редовно се опитваше да организира няк'ви романтични вечери със свещички във формата на сърце и нещо поръчано от близкия ресторант (защото готвенето не му се отдаваше ).С другия пък редовно ходехме във вилата им извън града,запасени с 10-тина пакетчета пуканки за микровълнова,много шоколад и безалкохолни Сядахме пред телевизора и с часове си гледахме по някоя романтична комедия сгушени един в друг

Абеее като цяло романтиката си я има Друг е въпроса дали човек ще успее да предразположи половинката си към нея
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си