- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика
Така мога да ви кажа съвсем искрено и обмислено,че всички,които до сега спамихте темата сте едни глупаци,които не намират място за личните си разговори и ги провеждат на неподходящи места!Защото на мен нито на някой от форума не ни пука кой кога обидил и засегнал-направете си една тема и там се обиждайте цяла вечер!![]()
шшшш ... лекооо ...Първоначално написано от KykLe
![]()
Първо .. не ни познаваш и нямаш правото да ни обиждаш ...
Второ слабо ме вълнува дали ти пука или не ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Hilary, разбирам те, ама за едно не съм съгласен с теб - това, че всичко е фалшиво.Напротив - липсата на романтика е нещо прекалено истинко. Това е реалносста в днешно време.На вас момичетата ви се иска да срещнете човек, с когото да изживеете нещо ново и неизживяно, а пък получавате само изтъркани понани за кафе (и то по скайп
) И въпреки това знай, че някъде по света някой мисли като теб - този, когото ти търсиш е същият, който търси теб
![]()
Приятелю,не знам защо си чакал цяла нощ за отговор след като с Хилъри се оправихме миналата вечер по ЛС.За опровергаването - момче,не можеш да кажеш че съм идиот защото дори не знаеш какво значи.Това също не е псувня/ругатняПървоначално написано от Sh@d0w
.Освен това не можеш да кажеш дали съм идиот и да си прав 100% съдейки само по написаното от мен - дори не ме познаваш.Защо използвах думата глупак - защото в случая тя беше точно това - човек който усилено твърди нещо което е очевидна грешка.И да,аз не бягам от предизвикателствата - просто имам приоритети.Съня пред хората които ми се месят в споровете.
Други въпроси ?И не,не мисли че ще стоя до 5 сутринта за да ти отговарям.
Ти си на ход.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Леле. Много сеирджийска тема. Браво за излагацията. И благодаря за развлечението.
пак заповядай ...Първоначално написано от Pliok0019
Priceless .. <3
Ако ми е скучно и утре през нощта, да ти се обадя ли? Колко вземат на час клоуните?
Не че нещо ама ти си последния човек, с който бих говорила дори и през ноща ...Първоначално написано от Pliok0019
![]()
А за останалото .. не питаш точния човек ... нима си изпуснала да се запишеш от по рано ?Кофти ...
Priceless .. <3
Не знам какво записване съм пропуснала, но за мое щастие съм се научила да пиша точно, когато му е било времето.
Нямаш проблем,заповядай по всяко време на нощта...Ако вземеш и да напишеш нещо смислено,може и да разсееш все повече нарастващото съмнение че си тук само за да тролиш.Първоначално написано от Pliok0019
П.П. Излагация?Крайно относително понятие.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Спокойно, написала съм много смислени неща. Просто сега ми е много скучно. Пък и чакам вдъхновение, за да си легна.
В момента нали знаеш, че правиш абсолютно същото като нас (хората, които сме спорили в тази тема ... ) ??Първоначално написано от Pliok0019
![]()
Идеята ми е такава, че това е форум ... и всеки има право да изрази мнението си ... както и другите имат право да го оспорват? Аз не виждам къде е този "сеир" ... защо пишеш без да знаеш? (за твое сведение продължихме с останалите на ЛС иначе темата щеше да излгежда още по-зле ... )Просто според мен съдиш без да знаеш ... нима ти не се защити (в момента) когато някой оспори нещо написано от теб (в случая аз) .. ??
![]()
П.С Порсто исках да разбера дали и ти ще направиш така както направихме и аз и всички останали ... така и стана!!
П.С.2 Без никакви лоши чувства ...![]()
Priceless .. <3
Относно сеира имах в предвид, че спорът не беше никакв градивен. Това автоматично го прави безсмилен.
А иначе обожавам споровете, но тези които носят не само запълване на времето, но и някаква информация.
Минаваме на ЛС, че авторката пак ще писка ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Романтиката се уплаши като видя , че лапета на по 12 се е?ат и се скри в дън земя !![]()
Всички хейтъри,които в писаха в тази тема да си видят ЛСто.Аз повече няма да пиша в темата,това което исках да го кажа съм им го казал на ЛС.Извинявам се на всички други,които станаха свидетели на спора ни,но не можах да се сдържа колко нетактични хора има в този форум.
За съжаление в тоя раздел има няколко редовни спамера или по-точно спамерки,които много обичат да правят забележки на другите ама те самите са прекалено заблудени и не се усещат как прецакват всяка темаПървоначално написано от KykLe
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^^ Ооо да .. всички сте тооолкова невинни и никога, ама НИКОГА не правите забележки на хората, когато нещо ви издразни ..![]()
Пък и Зори, ако си беше направила труда да погледнеш, преди да говориш, щеше да видиш, че не Ивето е тая, която започна спораТака че .. релакс малко и със здраве
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
^ Малко релакс?!Да бе,даАз си релаксирам постоянно и хич не ми е малко
А иначе едно е да си изразиш мнението и да покажеш на някой съфорумец,че то е различно от твоето и съвсем друго да напишеш още 100 спам-мнения след товаА и това не е само в тази тема,а в почти всички теми в раздела
Пък и не говорех само за Hilary_
![]()
Хах ако говориш за мен, аз супер рядко споря със хората... Поне във форума де![]()
Разминаването на мнения е едно, но мисля, че всеки би се обидил ако бъде наречен "глупак"![]()
Както и да е .. Това си е тяхна работа![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
^ Ако и аз кажа някоя глупост като "няма истински хора на тоя свят" и после се защитя с "опита ми дава това право" определено няма да се разсърдя на това "глупачка"По-скоро сама ще се нарека така,защото Н-И-К-О-Й не може да твърди подобни неща и да слага всички под общ знаменател,защото той самия е попадал само на няк'ви боклуци
Все едно аз да твърдя,че всички хора на тоя свят са романтични,защото аз самата съм ходила само с такива момчета ...
Е сори,но няма как моя опит или опита на някой друг да показва що за хора са всички останали
А и тук не ставаше дума за това,а за спама,който създадохаЩом не могат да се разберат просто да си драскат ЛС-та още от началото на спора
Както и да еОтивам да говоря с моя,че от 2 минути не спира да звъни
И предлагам да спрем с тоя спам,че и без това повечето мнения тук не са по темата
!!!
А ти усещаш ли се че сега правиш същото,вместо да "спамиш" можеше да пишеш едно ЛС на прайслесс и да и го кажешПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Но не...дай да трупаме постове на гърба на другите
EDIT:Както и да е не си прави труда да ми отговаряш тук,повече няма да погледна тази тема,така че ако има нещо,драскай ЛС.![]()
Една връзка без романтика връзка ли е ?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Виж ся Hillary_ първо темата е моя...и не че съм нещо велико,но моля те повече недей да пишеш по мои теми...явно си мн специална аз с такива хора над моето ниво не искам да си имам работа!Така,че айде като по-умна просто си млъкни спри да пишеш![]()
Според мен романтиката не е умряла.. и няма и да умре..Първоначално написано от KykLe
Права си, че все по-рядко се среща, но това не означава, че е изчезнала..
(аз също съм романтичка..
)
![]()