Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
Цитирай Първоначално написано от Assshley
Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
Цитирай Първоначално написано от Assshley
Романтиката и цялото това лигавене изключително много ме дразнят.Не сам и по вкуса и никога не са ми били ..
да,ти си мазохистка и искаш да си с човек който прави каквото си иска и те наранява...
Хахахаха .. писна ми на всички от тъпите ви изказвания . Не ме познавате,а си говорите . Дано някой ден да ви се случи и на вас .. тогава аз ще се отнасям подигравателно като си пишете историите тука .
казвам го,за да разбереш че такъв идиот не ти трябва...разбирам че го обичаш прочетох ти темата,ама няма смисъл да се ядосваш и да плачеш заради него...в другата тема също ти писах,че е по- добре да го зарежеш-ще страдаш може би няколко месеца и после надявам се ще го забравиш и ще си намериш много по- свястно момче което ще се държи както трябва и ще те обича...(лично мнение)
Дааааа бее .. сигурно и,защото обичам съм мазохистка.Елате го зарежете вместо мене като толкова много знаете .. защото на думи е супер лесно да го кажеш на някой друг ама да го направиш определено не и то след 1 година . Няма значение .. остави .