Цитирай Първоначално написано от Hilary_
Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
Глупачка...как смееш да говориш че няма такива хора от 6 милиарда на тази планета?Hello!OBVIOUS NICKNAME STATEMENT.Да.Индийд.Аз съм романтик - оборена си.И не намирам проблем в това,и има много момичета които не само че нямат против това ами и предпочитат такива момчета.Има и една част които тайно предпочитат но си мълчат за да не се "изложат" пред селските бекове и кифличките но това е друг въпрос...
Кой си ти, че ще ми говориш така бе ?? Кой ти дава правото ?? А?

Много е лесно да кажеш "аз съм романтик" .. докажи го бе!!! На думи всеки може да го каже ...

Второ ... къде видя, че съм написала, че аз не съм романтичка а?? Казах, че ми се иска, но ще си остана с искането ... т'фа как го разбираш а ??? Аее първо чети като хората и после пиши ..

А на теб кой ти дава право да обиждаш практически целия свят казвайки че няма свестни хора?Кой ти даде право да говориш че нямало вече "приказки"?Да твърдиш нещо което повече от очевидно не е вярно е глупост.Ако на теб не ти се е случило нещо хубаво в последно време и искаш да си излееш яда - ножчето и в тоалетната.Това е от мен - един свестен до доказване на противното човек,и не ме интересува какво си мислиш ти - или който и да било другиго.

П.П. Съвършено спокоен съм,нервната си ти противно на всички постове които те защитават.Приятна вечер.