Цитирай Първоначално написано от Hilary_
Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
А на теб кой ти дава право да обиждаш практически целия свят казвайки че няма свестни хора?Кой ти даде право да говориш че нямало вече "приказки"?Да твърдиш нещо което повече от очевидно не е вярно е глупост.Ако на теб не ти се е случило нещо хубаво в последно време и искаш да си излееш яда - ножчето и в тоалетната.Това е от мен - един свестен до доказване на противното човек,и не ме интересува какво си мислиш ти - или който и да било другиго.

П.П. Съвършено спокоен съм,нервната си ти противно на всички постове които те защитават.Приятна вечер.
Опита ми дава правото ... това, което съм преживяла и не си ти този, който ще ми казва какво да правя и как да си преживявам "мъките" ... най малкото не ме и интересува твоето мнение ... пък и като гледам не даваш много умни съвети ... Ако бях аз нервната щях да почна да псувам като теб, но очевидно не съм аз ...
Опита ти дава право?Дане си изгубила крак,ръка,дете?Осъзнай се - не само ти имаш лоши моменти.Аз също имам.Всеки има.И все пак не съм тръгнал да говоря че целия свят е крив за щяло и за нещяло и че нямало вечр един останал свестен човек. Да Shadow,знам какво е форум и да - аз изказвам мнение за нейното мнение.Още нещо - ако не те интересуваше моето мнение нямаше да пишеш,а щеше просто да ме игнорираш.

П.П.Глупак не е псувня - проверил съм по речник .