- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви липсва?
имам нужда от закуска ... Майтапя се ... В момента липсва елемента на сигурност, имам човек до себе си, но някак не се чувствам сигурен
Нищо не ми липсва.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Какво ми липсва?
Ами истински приятели ....
Имам нужда от истински човек до себе си обаче се не ми върви![]()
С бовшия, за който мислех, че е специален, изкарахме 2 години и накрая всичко рухна... Не вярвах, че ще се влюбя отново, но стана тя каквата стана... Сега пак съм влюбена в момче, което е на 400 км от мен![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
липсва ми най-добрия ми приятел, сега само той ми липсва, поне ще се върне![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
На мен пък ми липсват братовчедите.. Омръзна ми само по телефона да си говорим и да си крещим, че се обичаме и си липсваме.. Искам ги тук![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ами в момента единственото нещо , което ми липсва е човек , с който мога да си говоря с часове на всякакви теми .. преди имах 2ма такива до мен , ноо сега се промени
ии точно сега имам нужда от това ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Липсва ми някакво женско присъствие в живота ми.
Майка ми и сестра ми не са в България, с приятелки се виждам рядко.
Това най-много ми липсва.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Имам нужда от близост. Родителите ми са по 12 часа на работа и като се приберат вечеряме и лягат, най - добрата ми приятелка е в друг град, а в момента е и на море, в града не чувствам никой чак толкова близък... Нямам с кой да споделям.
Аз същоПървоначално написано от Priceless
![]()
Може да е бавнозагряващ и да има нужда да му го намекнеш...Първоначално написано от Priceless
Хапче за истрезняване,зелевка и още бира.
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Имам нужда от едно хубаво и умно момиче до мене което да си обичкам и то да си ме обичка![]()
Ехх колко е хубаво да си мечтая![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Липсва ми момчето което с една усмивка ми оправяше настроението ...
липсват ми целувките му който ме караха да грея
липсват ми прегрътките му който ме караха да се чуствам толкова сигорна
липсват ми безсмислените чатове в които така се забавлявахме
липсват ми изтрещелите му смси който получава по 100 на ден
липсва ми дори това че понякога ме изнервяше до толкова че,,,,
липсва ми моето усмихнато мече![]()
![]()
липсва ми начина по който ме обичаше и аз него![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
На този етап от живота ми ми липсват доста неща.Липсва ми човек до мен,който да ме обича,липсва ми обич като цяло.Липсва ми нежност и разбиране.Липсват ми забавните моменти в живота,осмисляне на ежедневието.Липсват ми моменти,които да ме карат да съм щастлива,липсва ми безгрижност и вяра в доброто.Липсва ми самоувереност.Липсват ми положителни емоции.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
липсва ми момче с главно ''М'' до мен
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За едното можеш да се замислиш вечеПървоначално написано от Hilary_
:P
Иска ми се да се чувствах малко повече полезна като цяло(общество,бъдеще,близк ).Липсва ми и това,че не съм близка със семейството си,вече.За в бъдеще се надявам положителните емоции да са в изобилие..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Прегръдка от един специален човек.. (Който още не е индефициран ;д ). Но с големия си късмед едва ли ще я получа..
Липсва ми едно момче ... дълга история
Липсва ми хубава, здрава връзка, а не еднодневка
Липсват ми всички мили жестове
Липсва ми времето прекарано с въпросното момче
и т.н.![]()
имам нужда да получа това което не намирам..
"Стилът никога не излиза от мода !!!"