- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос за връзките
искам да попитам защо при повечето тийнеджъри (говоря за 14-16 годишните) връзките продължават малко време...максимум няколко месеца...братовчедка ми е на 19 години и има 3 годишна връзка...имам един приятел на 19, който също има дълга връзка...защо при по малките не се получава така и доста често се налага да страдаме (поне аз)...защо рано или късно краят идва?! аз съм готов да бъда с едно момиче години без да ми омръзне...а в момента ме е страх...харесвам едно момиче и ако нещата се получат ще съм на 7мото небе, но мисля че все някак ще и омръзна и ще ме зареже (дори да не е тя) след най-много няколко месеца...чудя се дали въобще има момичета, които мислят като мен...
Ами да ти кажа не зависи от годините, а от нагласата и характера на самия човек. Щото може и на 30 години да си, ама като не си готов за сериозна връзка никой не може да ти помогне![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
++ .. нещата са строго индивидуални според менеПървоначално написано от Priceless
Според мен на тая възраст има доста неосъзнати хора и може би тфа е причината,това за 30годишните това че са 30 годишни не означава,че са се осъзнали.. може би и характерите не си съвпадат доста често и това да е причина за късите връзки,но може да се направи само едно да се надяваш твоя човек да се появи![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Аз имам няколко приятелски двойки, които са заедно от самото начало(смисъл не са имали други гаджета преди това).И са вече на по 20+ години.
Както каза безценната не зависи от годинките, а от характера.
Брат ми на 24, горкия и през акъла не му минава за сериозна връзка.
Защото са малки и не знаят кво искат, кво правят,кво говорят и защо го правят. (повечето)Първоначално написано от executor313
Ами колко хора познаваш,които са започнали връзка от 14-16 годишни и край не е имало?... В тая възраст краят не е особено учудващо явление... поради сякви глупави причини.Първоначално написано от executor313
Как можеш да знаеш,че си готов да бъдеш години с някой без да ти омръзва...тва не се планира,а се разбира дали е така с времето. Зависи с кого си и изобщо от куп други неща.Първоначално написано от executor313
Ето ти малко утешение (не че ти дреме на онова) ,но аз започнах първата си(след едноседмично лиготене,което не зачитам особено за връзка) на 14 и още си я поддържам все така,а тази година ще чуквам 17
...
Хора много и различни...спокойно
Първоначално написано от Priceless
++++++
А и просто на 14 много трудно започваш да гледаш сериозно на една връзка,просто ти се живее и не можеш да изкараш дълго с един човек..
Но,според мен,на 14 можеш да имаш сериозни чувства,а не съм съгласна като се започне с това : "Вие,на 14,15,не може да обичате !" ии т.н.
Никой не обича в началото на една връзка..Когато сте заедно от повече време,започваш да обичаш,да свикваш с този човек,да не можеш без него...
Но ти не можеш да си сигурен,че ще обичаш даденото момиче и ще успееш да си с нея..Понякога времето убива чувствата..Това,че ти мислиш,че можеш да бъдеш с това момиче винаги,е защото в момента интереса ти е много голям,но не се знае..дали винаги ще бъде такъв..![]()
съгласен съм...има хора, които не искат сериозни връзки и нямам нищо против тях...но ще дам пример... момичето X има връзка с момчето Z...в началото X е супер влюбена в Z и Z решава да опита с нея...всичко е перфектно и двамата започват да се харесват много (даже мога да кажа обичат)....момчето Z наистина много се привързва към X...обаче X среща един сладур (Y) и започва да се забива с него и бързо забравя за Z...накрая прекратява връзката и Z е най-прецакан от всички и страда
Всяко момче или момиче търси различно в една връзка-така че който иск просто флирт и нещо краткотрайно има такава връзка.Годинити играйт някаква степен ,но не основна,има дълги връзки започнали и на 14 и на 15.
Учудвам се колко бързо ми отговаряте и колко компетентни отговори получавам...този сайт е наистина добър...мерси на всички![]()
Аз пък съм останала с впечатлението,че колкото сме по-малки,толкова по-сериозни връзки имаме
Пример:
Бях на 14,когато тръгнах с едно момче и ходехме малко над 2 години.
После имах 2 връзки от по почти година.
Имам съученичка,която на 13 и половина е тръгнала с приятеля си и вече 5 години са заедно
Имам и други познати,които вече карат 3-4 година и са заедно от 14-15 годишни
Абеее общо взето си зависи от човека![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да бе наистина.Пълен е с умни хора, търсещи начин да помогнат.Първоначално написано от executor313
![]()
не съм срещал подобен сайт..явно има доста тийнеджъри които обичат да си губят времето тук...дори и аз почнах да влизам всеки ден да проверявам за нови теми...мн яки хора сме тукаПървоначално написано от FeelMyPain
Така е, мамка му ! И всички много се обичамеПървоначално написано от executor313
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Зависи от начина на мислене. Зависи от това колко е порастнал човека, как приема нещата, дали е готов за сериозна връзка, а не просто за забавление. Да, вярно е, че връзката за забавление, може да се превърне в нещо повече. И все пак, няма такова нещо като "днешната младеж има по-кратки връзки"-строго индивидуално е.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от Priceless
Семейна (форумна) прегръдкааа...![]()
(ха стига толкоз )
Едно голямо ГУУУУУШ![]()
Разнежихме се май нещо![]()
![]()
Hilary_![]()
Punisherrr като гледам ходиш на кънки...аре зимата да хоиме...напоследък много ми се кара и ме е яд е е такова времето
пп : ако искате заключете темата, доста отговори получих...ако искате оставете я да се изкажат и други по въпроса
щото на тая възраст гледат външния вид мацката тръгва с гъзара макар да обича отличника с очилата ама е загубеняк и ще и се смеят
и след време разбира че гъзара за нищо не става минават 1 2 години тръгва с очилаткото който е човека който я разбира и обича и няма да я предаде
''това е само пример де''
един въпрос защо няма жени които са се отказали да бъдат манекенки за да учат в харвард![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
просто поговори с момичето... ако нещо наистина стане кажи и че намеренията са ти сериозни и по добре ако тя няма същите намерения сега да приключите отколкото после когато ти вече ще си се привързал и само ще страдаш от това... освен това както ти казаха и преди мен... може да си на 30 но пак да не си готов за сериозна връзка... не звиси от възрастта ами това какъв тип човек си![]()
Защото не знаят какво искат![]()
Според мен колко време ще си с един човек зависи от интересите и на двамата. Ти можеш да си готов да бъдеш с нея и години, но никога не се знае дали тя е ... зависи си много от самото момичевиж аз ти пожелавам късмет, но ако нещата не станат не се отчайвай, защото съм сигурна, че ще се срещнеш още много момичета
![]()
![]()
![]()
уф уф![]()
че вие сте ДЕЦА! (да, повечето на тази възраст са се ебали повече от веднъж, но все пак си остават деца)
какво искаш ти...
от 15годишна да имаш дълга, пълноценна връзка?
не мислиш ли, че няма смисъл да се обвързваш от малка?
ще ходите 3 години и като скъсате какво?
пак ще те боли...
до 23-24 не ти трбявбат сериозни връзки, които да са повече от година![]()
п.с. това си е мое мнение!!!
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
защото манекенките получават много париПървоначално написано от haritov
и се чукат много![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Гледай да не ти пука дали ще и омръзнеш за да не изглеждаш жалък. Едва ли не ти трябва да я забавляваш и когато станеш безинтересен да бъдеш захвърлен.. ти мъж ли си или скапана путка?? ? Ако имаш тази психика до никъде няма да я докараш. Трябва нея да я е страх дали ТИ няма да я зарежеш.
Задай си въпроса дали тя е нещо повече от теб и ако отговора е "да" не се хващай. Не можеш да бъдеш с момиче, което според теб е по-висока класа. Бъди мъж със самочувствие и всички ще го забележат. Не съм жена, но питай, която искаш жена дали обича несигурен и без самочувствие мъж и виж отговора.