- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави се на интересна или?
Абе става на въпрос за едно момиче знаем се от около година и половина и преди година и няколко месеца ме харесваше,ама аз се дърпах малко да излизаме.После по си допаднахме и ся преди няколко месеца аз исках излезем, ама се почна едно дърпанее..Оф ми незнам ще видяя,оф ми имам приятел,офф ми нямам приятел..Вярно и аз преди се дърпах малко да излезем,ама..И в един момент почнахме се караме почти всеки ден..а допреди тва си пишехме всеки ден по няколко часа,като в 90% от случаите момичето ми пишеше..А сега си пишем 1 път на 10 дни и то кво си пишем, тя ми отг. с по 1 дума, само се дърпа и т.н.И кат я питам кво има и тя а нищо, нищо,просто преди те търпях като се нервеше..Според вас дали не ме харесва вече или просто се прави на по-недостъпна?Като преди това си бе признала че ме харесва..
Ми ти какво очакваш след твоето поведение ??Ако я искаш си я върни ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз не мога да разбера това...момичетата искат да сме по-решителни,но когато се опитваш да направиш нещо,или се дърпат,или просто ти затварят всички пътища и ти после само седиш и гледаш тъпо...Първоначално написано от Anonimk0
Това според мен е защото просто не им дападаме, в случая явно не те харесва вече
Изпуснал си си шанса.
GAME OVER.
според мен не те харесва вече...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ае тя са прай на интересна , шото иска да й се молиш. Капиш?
Всички се праят на интересни .. такъв е филма, братле![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ако е за тебе кат гледам пика шса моляПървоначално написано от Priceless
Не лошото ми е че кат се изпокараме и аз винаги после се извинявам кат девица...И тя на др. път ест се дърпа още повече
![]()
![]()
Не става въпрос за мене, а за неяПървоначално написано от Anonimk0
![]()
И .. защо, по дяволите, като девица?!
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Епа такъв съм си...За някои неща съм супер стабилен и си отстоявам мойте а за тва насмотая я супер много 20 мин я увиквам как ли не и после оо миличко що не ми отг оо не се съсрди оо извинявай нам си кво...И на др. път тя се държи още по-тъпо..Първоначално написано от Priceless
^^ Амаа даа .. ти я нареждай стабилно, пък после очаквай тя да ти тича подир г*за ..
Hilary_![]()
Казаха ти го![]()
Е все пак съм се извинил..Верно тва става 3 пъти след първите 2 още се държеше нормално,но след третия не..Незнам вече кво ставаПървоначално написано от Priceless
откажи се бе,няма смисъл
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
То бива 1 път ама после вече думите нямат покритие.Колкото и да и се жалваш ставаш смешен.Действия мой човек,действияПървоначално написано от Anonimk0
![]()
Първоначално написано от Anonimk0
![]()
Ама ти сериозно ли ?! Братле, ти си късметлия, че те е изтърпяла 2 пъти
Едно "Извинявай" не може да оправи нещата, особено ако си я наранил по някакъв начин с думите си, макар и да не го осъзнаваш
![]()
Hilary_![]()
Еми така си е...Не мога да си сдържам нервите и съм супер импулсивен..И то се караме за пълни простотии..А и като добавим това че съм я рязал си е късмет че не ме мрази и не ме прекършилаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Гоосподи колко ми е познато ако знаешПървоначално написано от Anonimk0
![]()
Сдържай си малко тея нерви, шото до нищо добро не водят да знаеш!
Hilary_![]()
Знам.Според теб що толкова много хора отчитат колко бели косми имамПървоначално написано от Priceless
![]()
Апа викат че било от изживяно щастие.. да бее..
^^ Не само заради това. Всъщност .. изобщо не заради това![]()
Когато си изнервен казваш неща, които не мислиш. Неща, с които, съзнателно или не, нараняваш другия .. и понякога след това вече е късно за извинения и за каквото и да било друго. Просто не мислиш какво казваш и по какъв начин ще го възприеме отсрещната страна![]()
Hilary_![]()
Еми и в случая е така..То не 1 път,а 3...Първоначално написано от Priceless
При мен са доста повече, но това е отделна тема и отделен случай ..Въпроса е там, че трябва да си поставиш някаква граница. Не ти говоря конкретно при това момиче, шото с нея може и да не стане нищо вече, а занапред да знаеш .. Аз например като се усетя, че се изнервям - ПУША
После съм по-спокойна и имам една цигара време да преосмисля нещата ...
Hilary_![]()
Ааа аз не пуша,аз залагамПървоначално написано от Priceless
![]()
Естествено, че ще се прави на недостъпна, щом егото ти е наранено, как??
Не те разбрах с кое е нараненоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()