- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ей така си отлетя а сега??
Здравейте... наскоро се запознах с едно моми4е излизахме няколко пъти и си допаднахме имаше интимности смятам че поставихме някакво начало но сега тя замина за чужбина за около месец жалкото е че няма да можем да комуникираме в скайп леко се притеснявам от това че няма да се виждаме известно време дали могат чуствата да се изменят след като няма да можем да подържаме връзка има ли поводи за притеснения от моя страна...![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Както казвам аз и много мой фр СПОКО ..ако наистина те харесва за 1 месец няма да и мине![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Чувства? Аз доколкото разбрах вие дори не сте ходили - просто сте излизали няколко пъти, правили сте квото сте правили и до там... Едва ли може да се говори за наличие на някакви чувства, но все пак - ако й харесваш като се върне нещата вежду вас може и да потръгнат![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
да не се изказах правилно за чуства по скоро емоцияПървоначално написано от GossipGirl89
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Не се притеснявай! Ако след този месец още си й в главата - значи дълго ще бъдеш там, ако не - не си е заслужавало да се ядосваш!![]()
Чакай малко защо няма да можете да поддържате връзка??Телефони нямате ли ... ??
Иначе да се надяваме, че няма да се изпарят тези чувства ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Един месец не е много.Ще изтече бързо.
Какви телефони,нали тя е в чужбина? [-o<Първоначално написано от Hilary_
Еееми тва на пречи ??Първоначално написано от MartyParty
![]()
Има ли начин ще се напраи .. няма ли има оправдание ...
![]()
![]()
Priceless .. <3
А,ако има начин и няма мангизи,какво ще правим?Ще теглим заеми от банката за международни разговори.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
![]()
Има го и тоя момент ... ми до колкото аз знам имаше разни оферти глупости точно за такива международни разговори ...![]()
Priceless .. <3
А защо не мислиш за възможността на теб да ти мине?Едни очи ,които не се виждат се забравят (да може да ме опровергаете, но в много малки случай е обратнотоКолко връзки са погубени така ,пък какво остава обикновено харесване
)