.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    sofia

ей така си отлетя а сега??

Здравейте... наскоро се запознах с едно моми4е излизахме няколко пъти и си допаднахме имаше интимности смятам че поставихме някакво начало но сега тя замина за чужбина за около месец жалкото е че няма да можем да комуникираме в скайп леко се притеснявам от това че няма да се виждаме известно време дали могат чуствата да се изменят след като няма да можем да подържаме връзка има ли поводи за притеснения от моя страна...
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Както казвам аз и много мой фр СПОКО ..ако наистина те харесва за 1 месец няма да и мине
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Чувства? Аз доколкото разбрах вие дори не сте ходили - просто сте излизали няколко пъти, правили сте квото сте правили и до там... Едва ли може да се говори за наличие на някакви чувства, но все пак - ако й харесваш като се върне нещата вежду вас може и да потръгнат
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Чувства? Аз доколкото разбрах вие дори не сте ходили - просто сте излизали няколко пъти, правили сте квото сте правили и до там... Едва ли може да се говори за наличие на някакви чувства, но все пак - ако й харесваш като се върне нещата вежду вас може и да потръгнат
    да не се изказах правилно за чуства по скоро емоция
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не се притеснявай! Ако след този месец още си й в главата - значи дълго ще бъдеш там, ако не - не си е заслужавало да се ядосваш!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Чакай малко защо няма да можете да поддържате връзка?? Телефони нямате ли ... ??

Иначе да се надяваме, че няма да се изпарят тези чувства ...

Град
    somewhere over the rainbow
    Един месец не е много.Ще изтече бързо.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Чакай малко защо няма да можете да поддържате връзка?? Телефони нямате ли ... ??
    Какви телефони,нали тя е в чужбина? [-o<

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Еееми тва на пречи ?? Има ли начин ще се напраи .. няма ли има оправдание ...

Град
    Еееми тва на пречи ?? Има ли начин ще се напраи .. няма ли има оправдание ...
    А,ако има начин и няма мангизи,какво ще правим?Ще теглим заеми от банката за международни разговори.

А,ако има начин и няма мангизи,какво ще правим?Ще теглим заеми от банката за международни разговори.

Има го и тоя момент ... ми до колкото аз знам имаше разни оферти глупости точно за такива международни разговори ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А защо не мислиш за възможността на теб да ти мине?Едни очи ,които не се виждат се забравят (да може да ме опровергаете, но в много малки случай е обратното Колко връзки са погубени така ,пък какво остава обикновено харесване )

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89

++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си