Амиии тръгнахме! Месец всичко беше ок, почнахме много да се караме - скъскахме за 1 седмица, Аз се постарах да си го върна, липсваше ми ужасноо много! С 300 зора се събрахме.. но не беше точно същото, може би няма същите чувства или е бил разочарован от това че преди се карахаме. Та, ок аз се опитах да се променя, за да не се караме за глупости ии мисля че успях . Прекарахме един ден заедно - беше просто перфектно ! Няколко дни по-късно той почна работа... знаех си, че няма да се виждаме толкова често и не го тормозих, но мина една седмица почти и той така и не ми се обади, отидох в работата да го видя, да го изненадам а той едва ми каза здрасти - нито целувка, нито нищо. Стана ми гадно и си тръгнах. Мина се още някакво време, не ми отговаряше и аз се вкиснах много ! И му написах (понеже нямаше как да го видя) "ти не струваш" , "мерси и довиждане".. той и на това не отговори. Минаха се още дни и една вечер негов приятел ми се обажда на домашния и ме пита защо сме се скарали, но той ми беше противен и го припсувах ! И Отново почнах да се чудя "ами, ако" "дали ме харесва" ... Снощи му се обадихме с една фр и тя го викна на нашия купон . Той дойде с още двама глупаци от ши*аната му работа... - "чукнахме си 5" с него и това беше . Мен ме сваляше един точно пред него! Аз бягах де и се затворих в една стая с още хора, а той в другата. И нали са момчета едните почват да се заяждат с другите, междувременно мои фр и негови го убеждават да тръгне с мен или да говорим нещо такова.. и изведнъж излизам от стаята със маска от scary movie :Д:Д малко бях подпиинала и ги гледам как сa на вратата и тръгват. и неговите фрс го викат ела да я видиш бее и той се засмя, казах му да остане малко, но той не пожела мисля и в същия момент този дето ме сваляше го бута такъв и му вика айде момче айде пътя ! ПЪЛНА ОБЪРКВАЦИЯ ! ии това беше след два дена заминавам , той след повече ии искам да съм в добри отношения с него въпреки всичко.. съвет ?