.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Крем против стрии на Eveline

Някой ползвал ли го е? Доволен ли е? При редовна употреба за колко време трае? Месец-два?
    Също така той само против появяването на нови стрии ли е, или и заличава леееко старите? (Знам, че не може да ги заличи напълно, но поне малко.)

Мега фен Аватара на koshtramba
    Бианке, не вади прекалено голяма надежда за тези кремове.Аз поне доколкото съм чувала - ефект никакъв. Стрии се премахват, или поне малко се заличават, ако всеки път, когато се къпеш масажираш с гъбата местата, на които са ти стриите.Другият вариант е да се довериш на времето и ще изчезнат напълно.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Абе, викам да взема да пробвам, пък...
    А има някакъв масажен гел на Lavena против стрии и целулит... Дали е добър?

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Аз съм чувала много добри отзиви за маслото на Икаров и мисля да си го взема скоро и без това не е скъп
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Колко е пари?

Повече от фен Аватара на plamka
    На мен пък до сега няколко момичета са ми казвали, че от свинската мас се заличавали стриите и изобщо не миришела. Скоро смятам и аз да пробвам. Малко ще е гадничко, нооо.. И за крема на Galenic съм чувала добри отзиви, но той е доста скъпичък.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Колко е пари?

http://beautycosmetic.biz/ikarov-ika...rii-p-856.html

Братовчедката ми го ползва вече месец и половина и има голяма разлика на доста места вече не се забелязват и кожата и е гладка Разбира се за всяко нещо се изисква много упоритост и желание От понеделник почвам и аз, че имам малко и искам да ги махна
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    Wonderland
    тия кремове за заличаване на стриите... много скептично съм настроена.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Колко е пари?

http://beautycosmetic.biz/ikarov-ika...rii-p-856.html

Братовчедката ми го ползва вече месец и половина и има голяма разлика на доста места вече не се забелязват и кожата и е гладка Разбира се за всяко нещо се изисква много упоритост и желание От понеделник почвам и аз, че имам малко и искам да ги махна
    Ъмм, как по-точно се използва? Преспива ли се с него, измива ли се, какво се прави?

Град
    Wonderland
    ми то си има упътване.
    предлагам,че след баня се втрива в кожата.
    с антицелулитните гелове поне е така.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

На опаковката трябва да има някакво опътване ...трябва да питам братовчедката как го ползва

Голям фен Аватара на taamara
    Наистина нямало ефект, така съм чувала ...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Бианке, не вади прекалено голяма надежда за тези кремове.Аз поне доколкото съм чувала - ефект никакъв. Стрии се премахват, или поне малко се заличават, ако всеки път, когато се къпеш масажираш с гъбата местата, на които са ти стриите.Другият вариант е да се довериш на времето и ще изчезнат напълно.
    И аз съм на същото мнение.. :P
    Доколкото и аз съм чувала /от тези които са ползвали такива кремчета/ нямало никакъв ефект..Пробвай първия вариант на koshtramba /може и да има ефект/
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Реших да си го купя точно защото гледам, че са ми излезли нови, а са червени... Та опне тях да залича горе-долу.
    Купих си масажния крем на Lavena против стрии и целулит... Дано има ефект.

Голям фен
    Град
    по морето
    Стрия, никога не се маха. Тя си остава, може съвсем леко да избледнее, но никога няма да се махне.
    Най-добрия вариант за избелване на стрии е със животинска мас, за да се изхрани кожата.
    Казвам го от опит и дано да помогна на някого!

По-добре не говори от опит.

Бианке, сори, че ти използвам темата, за да задам глупавия си въпрос. Но от какво се получават стриите и как да избегнем появяването им.
    На 13 съм, нямам, но не искам и да имам...за това по-добре да знам :Д

Иначе; за т'ва на икаров съм чувала добри отзиви.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Еми бърз растеж, напълняване или отслабване.. Също при трениращите за маса мъже и момчета, но по-рядко май..

Как да ги избегнеш - с мазане. На икаров верно не е лошо.-. Но познавам жена, която въпреки че се е мазала с разни нща, когато е забременяла, има стрии, защото е била доста слаба преди това...

Хмм, по колко пъти на ден да се мажа с този крем? Имам чувството, че ако се мажа веднъж на ден, няма да има ефект, а ако се мажа по два пъти, ще свърши прекалено бързо.

Преди време имах 4 стрии на единият крак, и си взимах ампули на една френска фирма "LIERAC" и за около 3-4 седмици се скриха. Ампулата струва 7 лв и се продават по аптеките. Но забравих да кажа, че когато започнах да се мажа стриите бяха розови, ако вече са побелели просто няма смисъл...
    Не трябва д аси екстрасенс за да чувстваш че живота тече!Не ме е срам,но дали се гордея с това което правя!?Оковете ме,но ми дайте свобода,разберете ме че живея само сега!Аз не съм такава да ме вържете в клетка,к`вото правя пиши на мойта сметка!!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Няма да се махнат, само ше си буташ парите за боклуци.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да ви отговоря за лосиона на Икаров.Маже се по 2 пъти на ден (в аптеката така ми бяха казали,но аз се мажех само по веднъж..).Правиш си масаж с него около 5-10 минути и си лягаш да спиш...обаче мирише ужасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си