- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за RAGGA стила и за Хората с Расти : )
Хей , тук давайте мнения за Рага / Реге стила , снимки на някои хора с расти и тем подобни![]()
Dreadlocks,брато!запомнете го най-сетне.
Интересното е, че човек с текст от чалгия в подписа си пита точно за рага и dreadlocks ..Нещо аз не успявам да съчетая двете неща ама как и да е ...
![]()
Супер як стил...а растите са весели. Обичам хора с расти![]()
Мнуу радват :P
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Много капацитетни мнения.
А авторката се насра да пише теми как щяла да си сменя цвета на окото с крем, за колко боли пиърсинг и всичко останало.
Леле мале.
смешни са![]()
Йес,капацитет съм.Първоначално написано от Pliok0019
Не разбрахте ли, че "rasta" е култура, не прическа? Dreadlocks, както каза Jamalska е самата прическа.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Знаеш, че имах в предвидПървоначално написано от Jamalska
Първоначално написано от thelideto
![]()
мноу ма радват, мноу са сладички.. ама ми бяха казали, че после трябва да си отежеш цялата коса и ми стана мн сад :/ иначе са големи сладурковци!![]()
![]()
На музиката не се кефя особено много, а прическата не на всеки стои добре.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аве тев к'во те ебе к'во искам ве?Първоначално написано от Pliok0019
![]()
много ми харесва такъв стил. познавам 3-4 растафаряни и са много яки и много ме кефат и радват![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Растафарянството е култура, лайфстайл, религия.. за да си раста трябва да го носиш в сърцето си, независимо дали имаш дреди на главата.
В България се превърна в мода – всеки се плете ‘щото е много яко и мацките се кефят като видят някой ‘растаман’, а не защото споделят идеите на тази култура. Едва ли много хора знаят кой е Джа и кой е Хайле Селасие..
И все пак има хора, които знаят защо го правят и са истински отвътре!
Sve sto je srcu drago daleko je..
Обоснови се.Първоначално написано от Bianca
Познавам едно семейство и двамата са растафаряни,и много им се кефя.Много готини хора,които са истински,както ти каза.Първоначално написано от sHaDy_sOuL
Тъпото е,че вече всеки взе да се плете,защото е...модерно.
Но когато попиташ за религия и начин на живот,най-много да получиш в отговор - к'ви пет лева,бе!?
Иначе на повечето момчета им стои яко,но съм виждала само едно момиче на което му отива.
99% не знаят какво значи това, просто разни там скейтърки и всякакви такива пикли им се кефят и плетат
умирам като се запознавам с такива утрепки да ги питам знаят ли нещо за тая култура и винаги отговора е : "еми... не"
бял с раста е супер смешната работа.... паплач
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
абе тия стилове и глупости бъдете естествени, не робувайте на емо, раста, чалга и квото и да е, просто бъдете себе си, безмислено е всички са еднакви!
реге сампли с няква по-съвременна музика ме блазнят повече
в днб или дъбстеп примерно
ми , мила .. всеки има различни предпочитания към стил музика , и стил : ) , така че щом ти не рубуваш , сигурно има няк'ви дет рубуват , даже и те да не си знаятПървоначално написано от ri41
![]()