- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви липсва?
какво ви липсва до този етап на живота ви?
или от какво имате нужда?
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Засега от нищо.Но не се знае![]()
Имам нужда от .. един човек до себе си .. един ТОЧНО определен човек до себе си .. жалко само, че той това не може да го проумее![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Липсва ми принца на бял кон ... липсва ми приказката наречена "любов" .. липсват ми истински приятели .. липсват ми истинските щастливи моменти, в които сърцето ти би изкочило от радост ... липсват ми милите жестове ... и още куп неща ...![]()
![]()
![]()
имам нужда от нещата, които по горе изброих ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
м да и аз такаПървоначално написано от Priceless
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Единственото,което ми липсва в момента е умението ми да се радвам дори на малките неща в живота .. безгрижието ми,душевното ми спокойствие,което ме напусна одавна .. твърдостта ми . Даже усмивката ми ми липсва понякога ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
липсва ми секс без обвързване (да имам съседка за такъв секс ) !!!![]()
Първоначално написано от bog4eto
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Какво ли не ми липсва... но най-много ми липсва сродна душа или по точно човек, който има някакво сходно разбиране за живота! Да не говориме, че момичетата около мен са некви мега огромните лицемерки и супер здравите използвачки! Писанло ми е от всичко и всеки! Да не говориме от момичетата колко ми е писнало като се имат за Господ! Тогава само под ножа и никога повече не бих искал да ги видя!
Та по темата липсва ми човек на който да мога да се доверя изцяло и да съм си аз самият, не човекът който ме представят всички! Аз съм си аз и искам да оцелявам в собствения си свят!![]()
^ Като ги търсиш, ги няма. Законите на Мърфи.
В момента ми липсват:
- приятел. Човек, който да ме разбира, да ме утешава в трудните моменти и да се радва с мен в радостните, някой, на който мога да звъня в 2 през нощта и за най-малката глупост.
- дъъългите и смислени разговори. От сравнително дълго не съм общувала с някого на всякакви теми, независимо дали по Скайп, телефона или на живо.![]()
- може би приятел(в другия смисъл на думата, хах). Някое момче, с което мога да общувам надълго и нашироко, което ме кара да се чувствам сигурна, щастлива и тем подобни. Писна ми от безмозъчни плужеци, които едвам връзват две изречения и единствения им начин за свалка е да се правят на клоуни или да ми подсвиркват като на кученце, хаха. Ако ще да се препъват един в друг, нямат ли нещо в главата и що-годе приличен вид, не се приемат никак и изобщо.![]()
- прегръдка.
- малко повече весели моменти.
Имам всичко, което да ме направи щастлива:семейство и човек до мен.
Е приятели нямам, но нямам нужда от такива.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
-ужасно ми липсва един човек,който загубих и знам ,че никога вече няма да се върне...това предполагам цял живот ще ми липсва![]()
липсва ми и момчето с главно М,с което да изпитам какво наистина значи любов![]()
Липсват ми приятелите от бившя клас...
понякога ми липсва самоувереността в себе си,но мисля скоро да го променя :P
Имам си прекрасни родители и още по-прекрасни приятели,но за съжаление ми липсва моето бебеЗаради тъпата му работа на 150 км. от мен имаме прекалено малко свободно време заедно
Хммм като се замисля това е единственото нещо,което ми липсва за момента
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Липсва ми човек, с когото повече никога няма да мога да си поговоря да се смеятолкова мн ми липсва
понякога ми липсва разбиране,но това при всеки го има предполагам. липсват ми близки.. понякога миналото.. [/b]
Имам нужда от някой свестен и с разбирания като моите. Вече са малко момчетата, които се държат като кавалери колкото и остаряло да звучи и повечето са големи егоисти![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Липсва ми един човек-много повече от приятел и гадже... Човек,с главно Ч,който обаче е далече и едва ли ще го видя някога пак...
Иначе ми липсва малко вяра,доста цинична съм станала към живота,а ми се ще да имах поне малко вяра и надежда в утрешния ден.. Такава,чиста,както когато децата чакат дядо Коледа...
И ще ми липсват ученическите години,а чак сега си давам сметка-тая година ще съм 12 клас... и свърши се... Обаче звуча,все едно умирам![]()
![]()
![]()
A искаш ли да "звучиш" все едно си пребита и изнасилена..?Първоначално написано от KimBerLy1912
Първоначално написано от l0lz
WTF? Съмнява ме,че ще ме накараш да "звуча" така![]()
В поста ми имаше ирония мойто дете.. Не се впрягай.Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
Не се впрягам,страх ме е да не ме набиеш виртуалноПървоначално написано от l0lz
Много хубаво,че имало ирония,ма много брутално.. Дай по-нежно,аз може да съм 12 клас на есен,ама съм страхлива като мисирка
![]()
Много спам![]()