.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Не знам какво да правя

От скоро си имам гадже. Къде мога да я поканя да излезем. Как? И не знам ако излезем някъде кога и как и дали да я целуна (не съм го правил досега)?

Повече от фен Аватара на plamka
    Имаш си гадже, а не сте се целували? А как сте тръгнали тогава?
    Както и да е.. ами излезте на разходка в някой парк, из центъра, на кафе.. После като се прибирате я изпрати до тях и за чао я гушни и я целуни.

Звъниш си, говорите си, питаш я дали е свободна еди-кога-си и я каниш на кино/разходка в парка/театър и т.н. Целувката ще стане спонтанно.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Започнете с разходки в детската градина Естествено трябва да сте хванати за ръчичка и от време,на време да се целувате по бузките След няколко дена,когато връзката ви стане сериозна,може да я заведеш на люлките пред блока и тък като си кавалер ще я люлееш половин-един час После може и на пързалката да отидете и да се спускате на влакче ... Еххх толкова ще е романтично А ако накарате и учителките ви да ви преместят легло до легло ... Ааа също така може ти да я храниш Или да я изпращаш до входа,когато техните идват да я прибират А ако имате късмет може вашите и техните да се запознаят и айдеее сватбата е уредена

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

^

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Започнете с разходки в детската градина Естествено трябва да сте хванати за ръчичка и от време,на време да се целувате по бузките След няколко дена,когато връзката ви стане сериозна,може да я заведеш на люлките пред блока и тък като си кавалер ще я люлееш половин-един час После може и на пързалката да отидете и да се спускате на влакче ... Еххх толкова ще е романтично А ако накарате и учителките ви да ви преместят легло до легло ... Ааа също така може ти да я храниш Или да я изпращаш до входа,когато техните идват да я прибират А ако имате късмет може вашите и техните да се запознаят и айдеее сватбата е уредена

Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе аз бях толкова сериозна като го написах тоя пост,а вие си мислите,че се е*авам на момчето
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на producenta
    Поредният 12 годишен върколак!
    Бе я дай мъжката!Действаш и това е!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    АХахХХАХахахааххХаха тамън се чудех какво да напиша по темата,но ето го отговора По-добър съвет не бих могъл да дам :P

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    [color=violet][b]Започнете с разходки в детската градина Естествено трябва да сте хванати за ръчичка и от време,на време да се целувате по бузките След няколко дена,когато връзката ви стане сериозна,може да я заведеш на люлките пред блока и тък като си кавалер ще я люлееш половин-един час После може и на пързалката да отидете и да се спускате на влакче ... Еххх толкова ще е романтично А ако накарате и учителките ви да ви преместят легло до легло ... Ааа също така може ти да я храниш Или да я изпращаш до входа,когато техните идват да я прибират А ако имате късмет може вашите и техните да се запознаят и айдеее сватбата е уредена
    АХахХХАХахахааххХаха тамън се чудех какво да напиша по темата,но ето го отговора По-добър съмет не бих могъл да дам :P
    И да не се отдалечават от блока!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    Както и да е.. ами излезте на разходка в някой парк, из центъра, на кафе.. После като се прибирате я изпрати до тях и за чао я гушни и я целуни.
    +++

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    +++
    +++++

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Абе човек толкова теми се изписаха в тоя форум...Няма точна рецепта как и каде....Просто действаш.Действането му е майката.Отиваш и и казваш айде на разходка/кафе/кино и т.н. примерно после я изпащаш и директно си я целуваш....Щом сте "гаджета" няма да се дръпне ;]

Айде Успех \\//

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    и мен това не ми е ясно..как си имате гаджета ,а не сте се целували или излизали на срещи...абе малките сте странни птици и това е

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    и мен това не ми е ясно..как си имате гаджета ,а не сте се целували или излизали на срещи...абе малките сте странни птици и това е
    Незнам на колко е години момчето,но си спомням,че като бях малка момчето първо те питаше дали искаш да станете гаджета и ти като му кажеш да----вече сте гаджета.А целувките идват после(въобще ако се стигне до такива,просто се водите за гаджета)......
    По темата питаш я дали иска на кафе,в парка или просто разходка по центъра и ако тя не се дърпа я гушкаш и целуваш.

Фен
    Град
    Sofia
    Абе в парка е хубаво, се 1 кой. Може да си харесате някое ваше си място по-закътано такова и ако останете по-дълго сами, току виж сте преминали на съвсем устно общуване..
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от TheThinker
    Абе в парка е хубаво, се 1 кой. Може да си харесате някое ваше си място по-закътано такова и ако останете по-дълго сами, току виж сте преминали на съвсем устно общуване..
    Слушай момчето и се учи
    а до това,което бяха писали по-горе,че първо се пита ,а после действа-това в детската градина го правехме....

Голям фен
    ами като я видиш я цункаи по устенцата..излезте на кафе ,седнете и и хвани ръчичката ,гали я ,целуваи я ,след това я изпрати и като се гушкате за чао я целуни {може да и пуснеш и език }
    love is gone!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си