- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя
От скоро си имам гадже. Къде мога да я поканя да излезем. Как? И не знам ако излезем някъде кога и как и дали да я целуна (не съм го правил досега)?
Имаш си гадже, а не сте се целували? А как сте тръгнали тогава?
Както и да е.. ами излезте на разходка в някой парк, из центъра, на кафе.. После като се прибирате я изпрати до тях и за чао я гушни и я целуни.
Звъниш си, говорите си, питаш я дали е свободна еди-кога-си и я каниш на кино/разходка в парка/театър и т.н. Целувката ще стане спонтанно.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Започнете с разходки в детската градинаЕстествено трябва да сте хванати за ръчичка и от време,на време да се целувате по бузките
След няколко дена,когато връзката ви стане сериозна,може да я заведеш на люлките пред блока и тък като си кавалер ще я люлееш половин-един час
После може и на пързалката да отидете и да се спускате на влакче ... Еххх толкова ще е романтично
А ако накарате и учителките ви да ви преместят легло до легло ...
![]()
Ааа също така може ти да я храниш
Или да я изпращаш до входа,когато техните идват да я прибират
А ако имате късмет може вашите и техните да се запознаят и айдеее сватбата е уредена
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Започнете с разходки в детската градинаЕстествено трябва да сте хванати за ръчичка и от време,на време да се целувате по бузките
След няколко дена,когато връзката ви стане сериозна,може да я заведеш на люлките пред блока и тък като си кавалер ще я люлееш половин-един час
После може и на пързалката да отидете и да се спускате на влакче ... Еххх толкова ще е романтично
А ако накарате и учителките ви да ви преместят легло до легло ...
![]()
Ааа също така може ти да я храниш
Или да я изпращаш до входа,когато техните идват да я прибират
А ако имате късмет може вашите и техните да се запознаят и айдеее сватбата е уредена
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)
![]()
Абе аз бях толкова сериозна като го написах тоя пост,а вие си мислите,че се е*авам на момчето![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Поредният 12 годишен върколак!
Бе я дай мъжката!Действаш и това е!
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
АХахХХАХахахааххХаха тамън се чудех какво да напиша по темата,но ето го отговораПървоначално написано от 3oPuTy
По-добър съвет не бих могъл да дам
:P
И да не се отдалечават от блока!Първоначално написано от Sh@d0w
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
+++++Първоначално написано от RaZzer
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе човек толкова теми се изписаха в тоя форум...Няма точна рецепта как и каде....Просто действаш.Действането му е майката.Отиваш и и казваш айде на разходка/кафе/кино и т.н. примерно после я изпащаш и директно си я целуваш....Щом сте "гаджета" няма да се дръпне ;]
Айде Успех \\//
--------------------------------------------------------
и мен това не ми е ясно..как си имате гаджета ,а не сте се целували или излизали на срещи...абе малките сте странни птици и това еПървоначално написано от plamka
![]()
Незнам на колко е години момчето,но си спомням,че като бях малка момчето първо те питаше дали искаш да станете гаджета и ти като му кажеш да----вече сте гаджета.А целувките идват после(въобще ако се стигне до такива,просто се водите за гаджета)......Първоначално написано от lipsvashh_mi
По темата питаш я дали иска на кафе,в парка или просто разходка по центъра и ако тя не се дърпа я гушкаш и целуваш.
Абе в парка е хубаво, се 1 кой. Може да си харесате някое ваше си място по-закътано такова и ако останете по-дълго сами, току виж сте преминали на съвсем устно общуване..![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Слушай момчето и се учиПървоначално написано от TheThinker
![]()
а до това,което бяха писали по-горе,че първо се пита ,а после действа-това в детската градина го правехме....![]()
ами като я видиш я цункаи по устенцата..излезте на кафе ,седнете и и хвани ръчичката ,гали я ,целуваи я ,след това я изпрати и като се гушкате за чао я целуни {може да и пуснеш и език }![]()
![]()
love is gone!