- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боядисване на коса с естествени материали
Чух, че ако се сварят люспи на лук и ако се втрият в косата и после се изплакне косата ставала с червеникъв оттенък.. това вярно ли е ? и ако сте го изпробвали и работи за колко време стои цвета![]()
Аз съм чувала ,че от лайката ставало русоляво...Но мисля ,че са бабини дивотии...знам ли
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Аз съм пробвала с чай от лайка, ама косата става само малко по-бляскава.
Иначе най-безвредният начин за боядисване на косата е къната, само дето няма махане после.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Оле вместо лайката, чета лайнатаПървоначално написано от g1rl4eto_
![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Баба боядисва яйца с люспи от лукИ става мн гаден цвят... оранжево-червеникав
даже не мога да го опиша
абе не рискувай, по-добре си купи кана :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
В космополитан ли къде беше пишеше нещо с лимон и сода и нещо такова.Та стоиш 2 часа на слънце с това чудо там сместа и се изсветлява
<3forbidden taste is the sweetest<3
И аз знам за лимоните. Слагаш на мокра коса после седиш на слънце и трябвало да изсветлее.
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от vivteen
Ммм май че беше с лимон и водка![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
не бе водката беше част от една маска за косаПървоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
олее ама кажете ми точно как се прай тфа искам да пробвамПървоначално написано от pinki
тряя изтискам сок от лимоните и после да сложа сода и да се мацам, така ли ?
![]()
![]()
боя,например??
не е толкова ужасно бе,какъв лимон,ква водка..
плюс това ако висиш два часа на най-силното слънце,косата няма да се чувства особено добре...![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Абе аз съм такава руса, но искам да си си я изсветля, да стане още по-руса, както си бях като бях на 8-10 години. Значи как трябва да изглежда тва с лимоните?
Running is my drug and I am overdosed ..
Офф и аз тфа се питам ама никой не казваПървоначално написано от DarkKisss
![]()
Лимоновият сок отдавна се използва като естествено средство за изсветляване на косата. Изцедете сока на един цял лимон и го разредете с няколко чаени лъжички вода. Сипете сместа в шише с пулверизатор. Напръскайте косата със сместа и излезте на слънце за няколко часа. Въпреки че тази рецепта би трябвало да върши работа при всякакви нюанси на косата, най-успешен и естествен резултат се получава при светло-кестеняви до тъмно-руси коси.
Източник: http://forum.mamita-bg.com/index.php?topic=891.0%3Bwap2
ако искаш наистина хубав цвят, няма да го постигнеш с естествени материали.![]()
Първоначално написано от BlackBunny
Ммм сега ще видя...
Пише,че руси кичури може като изтискаш 1 лимон и прибавиш 3 супени лъжици водка.Сипваш това в шишенце с пулверизатор и пръскаш обилно корените на косата.След това стойш 2 часа на слънце...
Дензъл Ребеловски
аа значи с водка, а не със сода така ли ? :PПървоначално написано от zvezdichkaaa
Мда,така пишеше ^^
Дензъл Ребеловски
добре ще да е да се върним на темата.. таа .. хубо давате савети за къна но доколкото знам не е ли само червената къна естествена .. в др няма ли боя (русата в случая)![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3