- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- често задавания вапрос за целуването с език
вапроса ми е като се доближат двете устни на хората които се целуват какво се прави с езика? това е често задавания и банален вапрос.. направих тази тема за хората които незнаят.. :P :P :P
моля без отговори от типа идва си от самосебеси!![]()
защото невярвам да им стане ясно![]()
( повечето хора се целуват различно трябва да си паснете с човека да имате един стил на целуване или преди да станете гажета да говорите по тази тема)<--- така мисля аз кажете и вашите мнения
![]()
Пхах.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Какво има да му говорите-това не е секс.Всеки го може,ако се отпусне .А ако ти е толкова трудно защо просто не оставиш работата на другия? След време ще се пробваш да направиш същото и...знам ли-ще стане.
И ако не си "паснете" с човека и нямате един и същ стил, то тогава зарязваш или просто не се целуваш? Не, просто си целувате и след това ще си намерите златната среда, където в един момент двата езика играят заедно, в синхрон, а в другия леко се противопоставят.
Етооо бее ...![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:8d4a941f
По темата: Зависи от хората от мястото ...![]()
При целувките не е като по учебник ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
виж това видео------------> http://vbox7.com/play:07837507
![]()
![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
аве, колкото и да четеш, да се упражняваш върху лед или там к'ви глупости имаше, като настъпи момента може да забравиш 'сичко.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Еми като се доближат устните си отваряш устата и си подаваш и езика ипочваш да го движиш.Езиците ви сякаш "танцуват" заедно - гонят се,докасват се,галт се и т.н.
Не се впрягай,бе,момиче.
Пък и + това първата целува не е чак толкова яка,страхотна и потресаващо добра.
Нещо нормално.
Целувката не е нещо за което трябва да се притеснявате толкова много....Като го направите ще видите ,че всичкото излишно притеснение е било излишно
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
аз сам момче иначе мерси за коментара
![]()
мерси за отговорите...начина се някак ще пасне.. :P
но проблема е че ме е страх после какво ще каже момичето дали ще и хареса как се целувам... може да звучи смешно ,но не секи се е родил наученкажете как е минала вашата парва целувка
да ме успокоите малко щот скоро ми предстои целувка
![]()
:P
а наи лошото е че сам на 15дали има и др като мен тц тц на 15 и още да не си се целувал
и като гледам че някакви момичета и момченца по на 11-12 години се мляскат... ми става мн гадно
![]()
Първата ми целувка мина идеално...Целунахме се пред блока и като я изпращах.Даже като тръгвах ме викна за ощеБеше много романтично....Никога не целунах това момиче пак
Нооо за целувката беше идеална
![]()
Пак ти казвам няма от какво да се притесняваш![]()
--------------------------------------------------------
преди молко давах уроци по целуванеотпускаш се е и това е,учи се с практита
яка наука,това ще следвам
ТАКА начи КАТО СЕ ДОБЛИЖЪТ 2те устниПървоначално написано от pitbullxx
![]()
![]()
би трябвало да са 4
ок ок няма да са дразня ама начи даваш си езика и кото иска да праи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе не просто НАИСТИНА СИ Е ОТ САМОСЕБЕ си пък и за 1ви път ако ти е ... и да сгрешиш не е
кой знае какво .. просто трябва да опиташ
хаха леко отворена устичка и пахаш език и се почва вплитате езичета и мляс мляс ,няма значение стила всичко си идва на мястото ако има химия и се иска от 2-мата![]()
![]()
love is gone!
Значи...преди да станеш "гадже" с някой трябва да обсъдите как ще се целувате след това? ех.. ^_^Първоначално написано от pitbullxx
Едит: Някъде към 1:15 има много добър нагледен материал ^^ ;D http://vbox7.com/play:71f259cd
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма какво да се притесняваш...отпускаш се по "течението" и може и да се получи, а й да не стане както си го мислел ще повториш, потретиш и ще се "научиш"...
аха аз ... ама вече неПървоначално написано от pitbullxx
просто се случи .. всъшност не .. ако момичето е някоя като мен ;ДД ... той трябваше много да ме лъже , за да се излъжа да отида до него .. бяхме на едни пейки и тъкмо щяхме да тръгваме .. ама аз тъпата си забравих дъвките ..и той като почна .. опа какво си забрави ( дъвките) ела си ги вземи и аз оо не не съм за едните дъвки ;дд ... и той сигурно ли си аз " ДА !
" и отидох да го бутна да тръгваме и тъкмо да го бутна и ме прегърна и почна да ми трака дъвките до ухото и ми каза " колко хубаво тракат , нали" .. ама и аз съм една ;ДД казах му " О, да направо .. страхотно
![]()
"
ии изведнъж и двамата забравихме за какво говорихме и стояхме прави и прегърнати и той беше толкова близо до лицето ми ,че чак се уплаших
ии понеже в такива ситуации не спирам да дрънкам простотии .. даже му казах ... ОО и не забравяй да ми дадеш оун в импулс ;ДД и той каза .. дай по добре дам лъкнем и двамата ..
ии стояхмеп прегърнати и след това той ме пита .. абе що си се свряла там в рамото ми ;ДД и аз ем ... и така се гледахме и след това ...
:P определено първата целувка не е нищо особенно .. не се впрягай ;д ама и не и се хвърляй като вълк на заек
![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
абе пъхаш си езика в устата и и почваш да въртиш в кръг докато не стане яма ..![]()
бахти тъпите теми чесно !
Целувката ще бъде по - хубава когато е непредвидима,нежна .. Не трябва да бъде планувана или да избираш 3-4 часа преди това как да си наместиш езика и кво да правиш . Кво се шокирате толкова,това е нещо нормално първата целувка да е по - скромна![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
+1Първоначално написано от YouCantStopMe
Не си вдигай много очакванията..
![]()
Първоначално написано от Tokra
![]()
Животът е филм - започва, когато се раждаш и свършва, когато умираш. Но за малцина след смъртта има и втора част на филма..