.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Моля за отговори...

Здравейте,
    Искам да си изтегля icq 6.5... Някой от вас ползва ли най-новата версия на ICQ... ако ДА: 1. Доволни ли сте или предпочитате skype? 2. Има ли много вируси (питам, защото до сега не съм ползвала ICQ) 3. Имате ли някакви проблеми с icq (Какви?!) Ще съм безкрайно благодарна на всеки, които си направи труда да отговори на въпросите ми Благодаря предварително

Някой няма ли да изрази мнение

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    не виждам смисъл от ICQ след като има Skype ... ICQ имах на стария комп дет беше с Windows 98

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    не виждам смисъл от ICQ след като има Skype ... ICQ имах на стария комп дет беше с Windows 98
    Ами аз да си кажа чесно ICQ-много по ми харесва , но отдавна не съм ползвал! Програмата "Skype" - е е*аси бъгавата програма!!! Мисля, че няма човек, който да не е имал проблеми с нея?!?!

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Ами ако си държи 3.8 ще се оплаква естествено.. или ако се мъчи с някакви стари версии на 4-ката.. за skype става въпрос..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: Моля за отговори...

Цитирай Първоначално написано от crazyall
    Здравейте,
    Искам да си изтегля icq 6.5... Някой от вас ползва ли най-новата версия на ICQ... ако ДА: 1. Доволни ли сте или предпочитате skype? 2. Има ли много вируси (питам, защото до сега не съм ползвала ICQ) 3. Имате ли някакви проблеми с icq (Какви?!) Ще съм безкрайно благодарна на всеки, които си направи труда да отговори на въпросите ми Благодаря предварително
    Аз съм ползвала icq 6.5 и съм доволна,но аз лично предпочитам скайп..
    За вируси незнам-аз лично съм нямала..
    Нямала съм никакви проблеми
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си