- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасссс
Аз съм момчето с 7-те месеца... оправихме се ... сдобрихме се ... НО ... сега ще ви кажа нещо което стана преди няколко дни .. бяхме на вилата й и спахме 4-ма човека на 1 креват ... аз и тя сме дествени .. не съм и казвал нищо за секса и немисля да го права ... обаче баба й(тя там си живее) в 3 часа ни сабуди и почна да вика да се кара как може така тва онова ... на сутринта буквално ни изритаха... и ни прибраха ... баща й незнае,че аз съм и гадже и принципно е много строг... когато се прибрал баща й я попитах какво ти каза тя вика нищо некви глупости,НО сега ми казаха от 100% източник ... че той и е казъл ония(тоест мен) ако го хвана ще му счупа главата ...![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме е страх ... но незнам какво да права... тя го крие от мен .. не ми го казвала ... кажете какво да права ...
![]()
На колко сте?
Реакцията на бабата я разбирам, по-възрастните хора са с по-консервативни възгледи. Бащите по-принцип изпитват ревност към дъщерите си, особено когато не са кой знае колко големи (дъщерите).
Какво да правиш? Ами ако за момишето не е проблем това, че техните очевидно не те одобряват, продължавайте да излизате-все пак не е необходимо да общуваш с баща и.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
аз съм почти на 16 тя на 14 ... ама тия 16 години не ми личат изобщо ... треа буквално да се крием защото сме през 2 блока ... и аз пред блока немога да седа за да не ме види ...![]()
Баща и е идиот xD
Еми пич незнам какво да правиш.Ама това е много тъпо да трябва да се криете O,o .Такива ревниви бащи са крайно неприятни.Трябва естествено да има контрол,ама тя няма цял живот да е сама.
Може би трябва да поговориш с баща и .... Кой знае![]()
--------------------------------------------------------
Ами ходете по-далеч на разходки.Нужно ли е все пред блоковете да сте? Иначе бащата е реагирал нормално(почти), все пак на 14 е, почти дете.Първоначално написано от RoCkSpOt
А тя ти е спестила истината, за да не те нарани.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
+++Първоначално написано от BlueFace
Говори с нея ... решете проблема по някакъв начин ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Туко що и казах честно да ми отговори и ми призна .. каза ми че е казъл ако ни види 2-та ще ни счупи главата ... ако ме види мене някъде щял да ми счупи ръчичките ... аз и казах ок тя ми каза обичкам те и аз и викам като се върнеш(някъде с маика й е) ще говорим и тя каза за кво да говорим и не съм и писал повече нз какво да права... ние не излизаме на разходки ние сме целя компания ... и си седиме всичките ... но това е супер гадноооосъбота и неделя когато той е почивка аз немога да мина покрай блока и
![]()
Немога да припаря до тоя човек ... това което е казъл наистина е способен да го направи ...Първоначално написано от BlueFace
![]()
И от друга страна-добре де, ядосал се е човекът, наговорил е подобни неща, ама силно ме съмнява да те пребие. Чак пък толкова да те е страх да минаваш покрай блока им....
способен е ... не ме е страх,но ако ме види и ме набие после и на нея ще вика ...Първоначално написано от SummerRain
ти знаеш ли, че по закон няма право да те пипа!!!Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Яя спокойно! Всички бащи са така - в началото не мога т да се примирят с мисълта, че момиченцата им порстват... Нищо няма да ти направи, а и след време въобще няма да му пука - ще свикне с мисълта! Споко![]()
14, каза момчето.
Ако толкова я обичаш се остави да те набие. После можеш да вдигнеш дело срещу него и да видиш няма ли да ви остави.
Според мен най-добре е момичето да обеди баща си,че нищо не сте правили(нали е така)![]()
А според теб как ще се почувства момичето,дали ще са заедно ...не мисляПървоначално написано от Ballbreaker
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Абсолютно.И моят баща не е много доволен с моят избор ,но не съм го казала на приятелят си . . защо да го наранявам излишно!?Първоначално написано от SummerRain
Пък ти вземи поговри с родителите й, кажи че си сериозен, че изобщо не сте правили секс ,а и смяташ ,че на теб самият ти е рано за товаАко не се появиш ще стане по-лошо
Покажи му ,че може да се разчита на теб
Нормална е реакцията на човека, все пак тя е на 14 ,не е кой знае колко голяма
Направо си е малка
![]()
Ако е тъпак от провинцията /бележка: от селата, отгледан в суровата действителност на комунистическото семейство с учител, детегледач и прочее в семейството/, направо ще го спука от бой.
Ае тоз пък ае ман ти от всичко ли се подрискваш е ? Бахти аз ако трябваше да се отказвам или шашкам от всеки баща който е казал нещо такова за мен трябваше да си остана и до ся девствен или в психиятрията да съм.Е вярно един ме гони с една водопроводна тръбано и до ден си мисля че беше щот ме видя как натискам дъщеря му на една пейка а той беше на работа...беше водопроводчик
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Правило номер 1.Като си хващаш гадже винаги гледай да си в добри отношения с техните,особенно с бащата иначе лошо![]()
Правило номер 2.Ако случайно по някаква малка вероятност оплетеш конците с техните,особено с баща и,гледай да оправиш нещата колкото се може по-бързо иначе пак лошо
Правило номер 3.Ако не спазиш нито правило 1 или 2 става много лошо...
Ае това бащите са странно нещо![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
варианта ти е да се срещнеш с баща и да поговориш с него .. Той самия ако те види че си свястен ,няма как да продължи да говори по-този начин ..![]()
Тя неможе да говори с него просто ако се опита ще стане по-лошо ! Тя преди ми беше казала,че баща и ако разбере,че ходиме става мн лошо .. а той официално незнае може да се е досетил ... Аз ако припаря до него лошо ми се пише немога да говоря с него ... а тва законите нема оправия ... него не му дремат законите ... просто ще е яко тупо некъф на 35-40 години да дойде да ме бие .... смешно е просто ... при условие,че на дащеря му нищо лошо не съм направил ... незнам просто съм в като капан нз какво да направа![]()