.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Ужасссс

Голям фен

Ужасссс

Аз съм момчето с 7-те месеца... оправихме се ... сдобрихме се ... НО ... сега ще ви кажа нещо което стана преди няколко дни .. бяхме на вилата й и спахме 4-ма човека на 1 креват ... аз и тя сме дествени .. не съм и казвал нищо за секса и немисля да го права ... обаче баба й(тя там си живее) в 3 часа ни сабуди и почна да вика да се кара как може така тва онова ... на сутринта буквално ни изритаха... и ни прибраха ... баща й незнае,че аз съм и гадже и принципно е много строг... когато се прибрал баща й я попитах какво ти каза тя вика нищо некви глупости,НО сега ми казаха от 100% източник ... че той и е казъл ония(тоест мен) ако го хвана ще му счупа главата ... Не ме е страх ... но незнам какво да права... тя го крие от мен .. не ми го казвала ... кажете какво да права ...

лол амии поговорете..кажи й,че си разбрал и решете как ще карате натам..

Повече от фен
    На колко сте?
    Реакцията на бабата я разбирам, по-възрастните хора са с по-консервативни възгледи. Бащите по-принцип изпитват ревност към дъщерите си, особено когато не са кой знае колко големи (дъщерите).
    Какво да правиш? Ами ако за момишето не е проблем това, че техните очевидно не те одобряват, продължавайте да излизате-все пак не е необходимо да общуваш с баща и.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Голям фен
    аз съм почти на 16 тя на 14 ... ама тия 16 години не ми личат изобщо ... треа буквално да се крием защото сме през 2 блока ... и аз пред блока немога да седа за да не ме види ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Баща и е идиот xD

Еми пич незнам какво да правиш.Ама това е много тъпо да трябва да се криете O,o .Такива ревниви бащи са крайно неприятни.Трябва естествено да има контрол,ама тя няма цял живот да е сама.
    Може би трябва да поговориш с баща и .... Кой знае

--------------------------------------------------------

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    аз съм почти на 16 тя на 14 ... ама тия 16 години не ми личат изобщо ... треа буквално да се крием защото сме през 2 блока ... и аз пред блока немога да седа за да не ме види ...
    Ами ходете по-далеч на разходки.Нужно ли е все пред блоковете да сте? Иначе бащата е реагирал нормално(почти), все пак на 14 е, почти дете.
    А тя ти е спестила истината, за да не те нарани.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Баща и е идиот xD

Еми пич незнам какво да правиш.Ама това е много тъпо да трябва да се криете O,o .Такива ревниви бащи са крайно неприятни.Трябва естествено да има контрол,ама тя няма цял живот да е сама.
    +++

Говори с нея ... решете проблема по някакъв начин ...

Голям фен
    Туко що и казах честно да ми отговори и ми призна .. каза ми че е казъл ако ни види 2-та ще ни счупи главата ... ако ме види мене някъде щял да ми счупи ръчичките ... аз и казах ок тя ми каза обичкам те и аз и викам като се върнеш(някъде с маика й е) ще говорим и тя каза за кво да говорим и не съм и писал повече нз какво да права... ние не излизаме на разходки ние сме целя компания ... и си седиме всичките ... но това е супер гадноооо събота и неделя когато той е почивка аз немога да мина покрай блока и

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Може би трябва да поговориш с баща и .... Кой знае
    Немога да припаря до тоя човек ... това което е казъл наистина е способен да го направи ...

Повече от фен
    И от друга страна-добре де, ядосал се е човекът, наговорил е подобни неща, ама силно ме съмнява да те пребие. Чак пък толкова да те е страх да минаваш покрай блока им....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    И от друга страна-добре де, ядосал се е човекът, наговорил е подобни неща, ама силно ме съмнява да те пребие. Чак пък толкова да те е страх да минаваш покрай блока им....
    способен е ... не ме е страх,но ако ме види и ме набие после и на нея ще вика ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    способен е ... не ме е страх,но ако ме види и ме набие после и на нея ще вика ...
    ти знаеш ли, че по закон няма право да те пипа!!!

нищо лично, но на колко си ти и на колко е девойчето ?

Голям фен Аватара на RaZzer
    Яя спокойно! Всички бащи са така - в началото не мога т да се примирят с мисълта, че момиченцата им порстват... Нищо няма да ти направи, а и след време въобще няма да му пука - ще свикне с мисълта! Споко

Град
    My empire of Dirt.
    14, каза момчето.

Ако толкова я обичаш се остави да те набие. После можеш да вдигнеш дело срещу него и да видиш няма ли да ви остави.

Според мен най-добре е момичето да обеди баща си,че нищо не сте правили(нали е така)

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    14, каза момчето.

Ако толкова я обичаш се остави да те набие. После можеш да вдигнеш дело срещу него и да видиш няма ли да ви остави.
    А според теб как ще се почувства момичето,дали ще са заедно ...не мисля
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами ходете по-далеч на разходки.Нужно ли е все пред блоковете да сте? Иначе бащата е реагирал нормално(почти), все пак на 14 е, почти дете.
    А тя ти е спестила истината, за да не те нарани.
    Абсолютно.И моят баща не е много доволен с моят избор ,но не съм го казала на приятелят си . . защо да го наранявам излишно!?
    Пък ти вземи поговри с родителите й, кажи че си сериозен, че изобщо не сте правили секс ,а и смяташ ,че на теб самият ти е рано за това Ако не се появиш ще стане по-лошо Покажи му ,че може да се разчита на теб Нормална е реакцията на човека, все пак тя е на 14 ,не е кой знае колко голяма Направо си е малка

Град
    My empire of Dirt.
    Ако е тъпак от провинцията /бележка: от селата, отгледан в суровата действителност на комунистическото семейство с учител, детегледач и прочее в семейството/, направо ще го спука от бой.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ае тоз пък ае ман ти от всичко ли се подрискваш е ? Бахти аз ако трябваше да се отказвам или шашкам от всеки баща който е казал нещо такова за мен трябваше да си остана и до ся девствен или в психиятрията да съм.Е вярно един ме гони с една водопроводна тръба но и до ден си мисля че беше щот ме видя как натискам дъщеря му на една пейка а той беше на работа...беше водопроводчик
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Правило номер 1.Като си хващаш гадже винаги гледай да си в добри отношения с техните,особенно с бащата иначе лошо
    Правило номер 2.Ако случайно по някаква малка вероятност оплетеш конците с техните,особено с баща и,гледай да оправиш нещата колкото се може по-бързо иначе пак лошо
    Правило номер 3.Ако не спазиш нито правило 1 или 2 става много лошо...

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    3.Ако не спазиш нито правило 1 или 2 става много лошо...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ае това бащите са странно нещо
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Plovdiv`Sity
    варианта ти е да се срещнеш с баща и да поговориш с него .. Той самия ако те види че си свястен ,няма как да продължи да говори по-този начин ..

Голям фен
    Тя неможе да говори с него просто ако се опита ще стане по-лошо ! Тя преди ми беше казала,че баща и ако разбере,че ходиме става мн лошо .. а той официално незнае може да се е досетил ... Аз ако припаря до него лошо ми се пише немога да говоря с него ... а тва законите нема оправия ... него не му дремат законите ... просто ще е яко тупо некъф на 35-40 години да дойде да ме бие .... смешно е просто ... при условие,че на дащеря му нищо лошо не съм направил ... незнам просто съм в като капан нз какво да направа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си