- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нови запознанства, повече любов:)
виждам, че на доста хора им липсва любов
тъпо е да намирате своите половинки в нета...
нооо искам да направя един опит
нека всеки свободен да напише по нещо за себе си(важно е и от къде сте и годините). разкажете за себе си с няколко думи.
напишете и какво търсите... някакви прости и дребни нещица
НО опита не се състои само в това!
нека всеки напише свое любимо място и каже кой ден и в колко часа ще е там.
надявам се ако не любовта, то поне някой намерят добри приятели по този начин
не, не се смейте![]()
нещо различно е... а и нищо не ви коства да опитате![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Хм . . . на моята обява никой няма да отговори . .
Търси си няма значение момче или момиче за приятел ,в . .. Белгия :С![]()
Безнадежно е зная . .![]()
от софия съм! на 13 съм! некрофил съм! търся мъртъвци или доброволци, за да ги убия!
любимото ми място е - Западен парк, при тенис маса номер 4! Ще съм там довечера в 22:01ч.
Ще се запознаем, ще извадя ножа, ще го гътна, ще го изчукам и ще си тръгна доволна!
едит: и двата пола стават.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
оооо това не е обява!Първоначално написано от DevilWish
това е опит![]()
А бе то е опит ,ама пак нищо няма да стане.За това не се представих ,защото няма нужда да дрънкам излишно . . така или иначе никой няма да може да отговори ,дори и да искаПървоначално написано от freziq
![]()
Между другото мацка изпревари ме мислех същата тема да пусна само, че малко по по различен начин ...
Само за едно нещо не съм съгласна с теб ... че е тъпо да се намират половинки от нет-а ...Напротив .. аз познавам доста готини хора и то именно от нет-а ... с някои съм се виждала с други ще се видя, но идеята е, че тръпката си я бива ...
DevilWish може ли да ти дойда на гости ?![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Даааа, добре си дошлаПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Искам аз да ти отговоря на обявата ... нищо, че сме далече...Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Разстоянието не пречи на приятелството ... нали?![]()
![]()
Priceless .. <3
хихи,идеята не е никак лоша...ако не друго поне приятерства може да се завържат![]()
Който е от София да пише пък може някоя форумна среща да организираме или поне за 1та биричка да се видим![]()
Еее нещо днес сички ми взимате думата от устата ...Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
Priceless .. <3
май опита ми е несполучлив![]()
![]()
Не просто са по инетресни теми от сорта на "как да се целувам" ии "той харесва ли ме" ...Първоначално написано от freziq
![]()
![]()
![]()
Ако е възможно смени заглавието или знам ли и аз ... че така "опит" надали някой ще се сети за какво става на ? ... иначе темата наистина е много добра ...Ако тази потъне .. аз ще напраа деуга щото е много идейна ...
![]()
Priceless .. <3
На 15 съм от Бургас обичам да карам колело да ходя на море,фитнес общо взето обичам да се забавлявам.Ако някой иска снимка на ЛС![]()
Vin diesel RULZZZZ
freziq : Имаме напредък ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Ами реших да помогна за това го направих![]()
Vin diesel RULZZZZ
Аз пък съм от Перник , момиче на 15снимки и повече инфо на ЛС
![]()
Мерси за което ...Първоначално написано от youloveme
![]()
П.С. Темичката с риска да се повторя наистина е свежа амаа кой да види ... както и да е спирам със спама ...![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Аз пък съм от Русе , момче на 18снимки и повече инфо на ЛС
![]()
Да се надяваме да не сме само момчета в тази тема![]()
Vin diesel RULZZZZ
А дано айде и аз млъквам със спама![]()
Е Hilary_ какво е бе ?! Апф .. слепи хора![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Е,тя едва ли си търси момче![]()
Vin diesel RULZZZZ
Еххх сетих се за форумната среща,която бяхме започнали да организираме с някои хора от Варна,Русе и Добрич амааа нещата се прецакахаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Иначе вече имаше няколко форумни срещиЕдната беше в Русе преди ... хммм
близо година
![]()
Другата беше в Бургас преди няколко месеца
,но просто хората не споделят за тях във форума
![]()
П.П.Сори за спама![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В Русе и не сте ми казали![]()
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от 300
И аз пък съм от Русе![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.