- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нови запознанства, повече любов:)
София, 21 Влади
Търся готини хора за приятен разговор. Дали ще има друго - ще се реши на срещата
Какво предлагам - пич от класа и тонове готино настроение![]()
Снимки - импулс.бг/валдесбг
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За готиното настроение даже доживотна гаранция можем да дадемПървоначално написано от valdesbg
![]()
Ми тя срещата се реши в последния момент и като за капак не стига,че аз я организирах ами и не успях да отида ама до колкото знам хората си прекараха якоПървоначално написано от ThePowerOfLove
Бяха към 10-12 човека (не са много ама к'во да се прави),но честно казано вече не им помня никовете за инфо
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
[quote="3oPuTy"]това, че хората не споделят във форума... значи не е форум срещаПървоначално написано от lipsvashh_mi
просто се срещат приятели от форума...
форум среща е да се напише тема, да се каже ден, час и място и които може да отиде![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Айде да направим нещо такова пак в Бургас аз как не съм разбрал![]()
Vin diesel RULZZZZ
аз предлагам да си организираме една в софия....ще е готино да се запознаем и тамън да сме повечко хора...
[quote="freziq"]Беше си точно среща на форума,защото идваха хора и от други градове,които не се познаваха лично (освен от тогавашния общ чат на форума в скайп),а тема не се пусна,защото всички разбраха за срещата 2 дена по-рано и който успя да си уреди пътя до Русе (защото за тази среща имам инфо) отиде,а който (като мен) чакаше последния момент не успя да отидеПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Иначе подобни срещи с теми имаше в София пред НДК (до колкото си спомням) и първата официална среща от преди години в Бургас (или Варна ... не помня),от която имаше една камара снимки![]()
Кви са тея форумни чатове бе, аз веднъж присъствах на един, ама май замря бързо ;д Шанс,хм?
А тая тема ми се струва безсмислена, има сайтове за запознанства за тази цел, сеш се? (;
Ааа той чата се прецака още преди месеци,но за щастие беше издържал към 2-3 месецаПървоначално написано от AFT
Бяхме към 30-тина човека амааа повечето вече не пишат тук
![]()
Сигурно е било като в "Кофата", но преместена в skype, а?
на никой не му трябва да се забърква с объркана личност като моята![]()
Но пък смея да твърдя че си много сладкаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Vin diesel RULZZZZ
еее мерсиПървоначално написано от youloveme
![]()
Тази вечер така ми върви видя някое хубаво момиче и се разтапям![]()
Vin diesel RULZZZZ
Ааа глупостиПървоначално написано от AFT
Бяхме се събрали само готини хора,с които можем да си говорим за интересни неща ... Да не говорим,че и често помагахме на съфорумници,които имат проблем,но не искат да пускат теми
Абе яко си беше амааа с времето повечето спряха да пишат във форума и така се пръснахме
![]()
Стига сте сваляли Нана
Че е готина - готина е, това гопотвърждавам. Ама бива ли толко селски да се закачате с нея
Какенце, знаеш че те бичам, налииии
Другата ми кака - и теб те обичам
И да - няма лошо да направим среща в СофияНека измисля идеята и ще пусна тема
Йо - бе то е яко. Стига да има готини хора![]()
Dr. Gregory House
Хахаха сваляме ,аз по скоро се закачам с нея![]()
Vin diesel RULZZZZ
ееее валдес мерси![]()
Parteeeyyy!
p.s. едва ли е било по-забавно от стария спам в "любов" с малката ни мафиия ПЪК!
Нана - "мерси" не пия. 2 бири и продължавам рекламата. youloveme бе квото и да правиш - селско е![]()
Dr. Gregory House
![]()
Океу
![]()
Vin diesel RULZZZZ
Еми ето ме и мен...![]()
На 14 съм от града на седемте тепета - Пловдив...![]()
Хобито ми е да рисувам...
Не излизам много, защото обикновенно няма с кой...
Ако някой иска повече инфо да пише на лично...![]()
Тия неща не стават така.В нета трябва да си много внимателен/a,защото 95% от хората са фалшиви.Мислиш ли че така както си написал/a темата някой ще отиде на среща да кажем?1в1?Ми представи си че някой недоброжелателен чичко си уреди среща с някое от непълнолетните момиченца от форума,които биха се хванали на всичко което им се напише?И като отиде какво ще стане?Не,не се прави така.Първоначално написано от freziq
Попринцип ако бях написал този пост една седмица по-рано мнението ми щеше да е много по-остро,но разбрах нещо.По-нета можеш да си намериш добър приятел,има истински хора които си заслужават.Но не е начина този който ти описа.
Започвам от часа и мястото:
Центъра на Факултета, около 3:30 през нощтта.
Ще ме познаете по няколко отличителни белега:
Незарастналите рани по лицето
Брадвата, преметната през рамо
Маниакалният кикот
Отбийте се когато искате. Ако ме няма, със сигурност ще срещне някой мой роднина, отговарящ на описанието по-горе.
Първоначално написано от Sh@d0w
дам, бях забравила за лошите хора в нета...
и аз съм ги срещала по един или друг начин, но гледам да не си спомням за тях...
приятелства от нета? има ги! но това е друга тема
нещо не се получи това, което бях намислила...
няма значение![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (: