- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нови запознанства, повече любов:)
Ти пък не се отказвай и може да се получиПървоначално написано от freziq
О.К. включвам се и аз в тая шантава работа
![]()
Казвам се Никола от Пловдив съм на 15.
Обичам да се шегувам , да излизам с приятели , да гледам готини филми ... абе и момичета обичам ама трудно се намиратповечето са някви па**чки с извинение към нежния пол ...
Ако някой/я иска да разбере нещо ЛС.
Момче от софия на 19, музикант, обичам да слушам музика и да се размотавам с приятели която иска да знае повече лс![]()
Идеята е добра, но наистина всичко това изглежда като обява. А наистина има доста фалшиви хора по интернет, но тук вече всеки сам може сам да отсее кой е истински и кой не.
По темата...
Аз съм на 15 от Бургас и не търся нищо друго освен забавление. Музиката ми е хобиДо скоро даже се занимавах с музика, но спрях за през лятото. Ааа да тук си имаме плаж и моренце, където да се плацикаме
Общо взето това правя през лятото - море, купони, простотии иии много обичам да играя билярд
И волейбол също!
Аааа да и скоро си купих нов телефон, много му се кефя
Айде айде това беше от мен
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да има голяма доза истина в това но все пак не можем да пропиляваме всичко с предпазливостта ни всеки ден ми пишат някви извратени с някви линкове по скайп за кибер секс или секс кам и какво трябва да направя да не влизам в скайп ли ?!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Не съм казала такова нещо. Имах предвид, че всеки сам може да реши дали човека, с когото си пише е този, за когото се представя.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.