.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Re: нови запознанства, повече любов:)

Цитирай Първоначално написано от freziq
    нещо не се получи това, което бях намислила...
    няма значение
    Ти пък не се отказвай и може да се получи О.К. включвам се и аз в тая шантава работа

Казвам се Никола от Пловдив съм на 15.
    Обичам да се шегувам , да излизам с приятели , да гледам готини филми ... абе и момичета обичам ама трудно се намират повечето са някви па**чки с извинение към нежния пол ...

Ако някой/я иска да разбере нещо ЛС.

Момче от софия на 19, музикант, обичам да слушам музика и да се размотавам с приятели която иска да знае повече лс

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Идеята е добра, но наистина всичко това изглежда като обява. А наистина има доста фалшиви хора по интернет, но тук вече всеки сам може сам да отсее кой е истински и кой не.

По темата...
    Аз съм на 15 от Бургас и не търся нищо друго освен забавление. Музиката ми е хоби До скоро даже се занимавах с музика, но спрях за през лятото. Ааа да тук си имаме плаж и моренце, където да се плацикаме Общо взето това правя през лятото - море, купони, простотии иии много обичам да играя билярд И волейбол също! Аааа да и скоро си купих нов телефон, много му се кефя Айде айде това беше от мен
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Идеята е добра, но наистина всичко това изглежда като обява. А наистина има доста фалшиви хора по интернет, но тук вече всеки сам може сам да отсее кой е истински и кой не.
    Да има голяма доза истина в това но все пак не можем да пропиляваме всичко с предпазливостта ни всеки ден ми пишат някви извратени с някви линкове по скайп за кибер секс или секс кам и какво трябва да направя да не влизам в скайп ли ?!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не съм казала такова нещо. Имах предвид, че всеки сам може да реши дали човека, с когото си пише е този, за когото се представя.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си