- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Така и така сме почнали с диети :D
Първо здравейте .. та сега да ви попитам за мнение .. имам да свалям някое друго килце за новата учебна година .. та смятам да започна лунната диета на 20 този месец .. та колко ще сваля с нея и мога ли точно преди нея да съм на нещо като млечна диета ... но няма да ям само мляко ами и нещо друго от време на време..И после лесно ли ще си възвърна теглото си ?
The little things make life great ;]
глупости .. пълни глупости ...
Килограми се свалят със спорт !
Със спорт и правилно хранене !
Тия глупости с млечни продукти не ги удобрявам аз ..
особено да чакаш пълнолуние или новолуние или нещо
от тоя род ...
Бракшинди дет се вика
Ако проявяваш интерес пиши ми лично със скайпа си
аз ще ти кажа как ще свалиш (ако ме слушаш и изпълняваш всичко, което те посъветвам де ...)![]()
Колко си прав... спорта му е майката. С диети нищо няма да стане. Най-много да гладуваш цяла вечност и после да върнеш всичко.Първоначално написано от zero
![]()
Е тя лунната е един път в седмицата до 15 са 3 пъти .. Прави сметка колко ще свалишПървоначално написано от tteeddyyss
![]()
Иначе започни малко спорт,упражнения до тогава и всичко ще е точно.Поспри хляба и сладките и готово :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
всъщност аз от доста време се ограничавам и има ефект но малък .... а иначе от време на време бягами не ползвам асансъор
.... тъпото е че проблема ми е в краката ..
Ау вие ... до-обре ли сте?![]()
Кви лунни диети бе? Айде яж до 20-ти кат свиня и после за 1 ден ще свалиш 15 кг .. Пълни шитни .. Ау ебати мързелите .. на хляба мекото на работата лекото!
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Упражнения!
Късно си се сетила обаче. Ако имаш малко кила за сваляне, ще е трудно, повярвай ми; а пък с диетата може да свалиш много набързо, но после идва апокалипсисът..Трябваше да почнеш пр няколко месеца, сега щеше да си фиданка.
какви диети бе човек ..
спорта му е майката![]()
Поръчахте обаждане по телефона за потвърждение на пълнолуниетоПървоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
Упражнения!
Късно си се сетила обаче. Ако имаш малко кила за сваляне, ще е трудно, повярвай ми; а пък с диетата може да свалиш много набързо, но после идва апокалипсисът.. Трябваше да почнеш пр няколко месеца, сега щеше да си фиданка.
ами да не са мн. ... а и не съм се сетила сега .... от доста време почти не ям сладко и тестени неща ... приемам към 1000 ккал ама УВИ почти няма ефект ...
koshtramba написа:
Аз имам часовник с лунни фази, мога да ти казвам кога е пълнолуние.
ще съм ти благодарна :P
^^ 1000 ккалТи трябва да приемаш най - малко 2200.То така организма няма какво да преработва .. Храни си се нормално само че тренирай нещо :P Аеробиката е много забавна например,пък и се потиш доста
![]()
2200 ли?Първоначално написано от j_adore2
Ако не спортува, определено няма да й трябват толкова.![]()
http://www.ajax-sport.com/index.htm?action=a_calc4
http://www.ajax-sport.com/index.htm?action=a_calc2
Ама 1000 е мн малко верно. Тва е като самоубийство.