.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Откъде да си купя чанта

Така, ето един доста глупав въпрос от моя страна.
    Нещо се отказах от раници за училище, вярно е, че се отнасям ужасно с тях, но и те бързо сдават багажа и непрекъснато трябва да си купувам нови. Както и да е, сега съм се навила да си купя чанта от онези с дългите дръжки, които могат да се носят и на едно рамо, а и да се преметне от другата страна, абе не мога да обяснявам като хората.
    Та изисквания големи нямам, предпочитам да е от плат и да е достатъчно голяма да ми побира петстотинте учебника, ама където и да питам все някви сакове ми вадят. Вчера се разходих до Sky City там нищо не намерих, ама понятие си нямам и къде да търся, щото в повечето спортни магазини има само раници, а в останалите са само дамски чанти и се отчаях вече, моля ви дайте някви съвети. След малко и снимки ще пусна като намеря.

Edit: http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...10_5297399.jpg
    за нещо подобно говоря

Мега фен Аватара на koshtramba
    Това, което ми идва наум е подлеза при парка на Армията при Орлов мост. Мисля, че там съм виждала подобни, има 2 магазина в този подлез.

Пост скриптум : Той даже е точно до спортната палата този подлез, ако се сещаш.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Виж в Ориндж..
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ох навсякъде има такива..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Това, което ми идва наум е подлеза при парка на Армията при Орлов мост. Мисля, че там съм виждала подобни, има 2 магазина в този подлез.

Пост скриптум : Той даже е точно до спортната палата този подлез, ако се сещаш.
    Ама това не са ли 2 различни подлеза - единия при Орлов мост и другия при палатата, там дето е Starbucks, а преди беше Pizza Hut Нищо де, аз и в двата ще погледна, но или съм много зле в ориентирането или за тези два подлеза схванах. Иначе и аз се сетих за магазините в подлеза при Орлов и утре ще мина, в Orange също ще погледна.

bloodyF, знам, цяло лято виждам и аз такива без изобщо да се замислям, че ми трябва и сега изведнъж като го реших сякаш изчезнаха до една, винаги е така, харесвам си нещо, което винаги и навсякъде има и като реша да го купувам все ще ударя на камък

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ramone, ако се замислиш то и двата са точно до Парка, от двете страни, не съм се уточнила, а иначе говоря ти за този до палатата, точно там, където беше Пица Хът, да
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Има хубав магазин за чанти като тръгнеш от МКД на Алабин и Витошка посока Графа.На 10-15 метра от МКД в безистена в дясно.Зимата си купих много хубава чанта от там Може да видиш и в Ботичели :P
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Има хубав магазин за чанти като тръгнеш от МКД на Алабин и Витошка посока Графа.На 10-15 метра от МКД в безистена в дясно.Зимата си купих много хубава чанта от там Може да видиш и в Ботичели :P
    май се сещам за кой безистен говориш, там навътре няма ли и магазин за детски играчки и една заплашително изглеждаща врата, към която се качваш за вегетариански ресторант? това е точно някъде към десетина метра след макдоналдс
    а иначе Ботичели какво е/къде е? :Д

^^ Да точно.Мисля че се пада малко след или преди Мъностото,ако го знаеш.
    А иначе Паоло Ботичели е магазин за обувки и чанти ии се намира точно на Попа
    http://www.paolobotticelli.com/bg/li.../77/index.html
    Разгледай ако искаш :P

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ramone, и на мен ми се случва така...да има навсякъде и изведнъж изчезват...иначе не съм от софия сори
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

а нищо, няма проблем, утре се е видяло, че ще падне едно страшно обикаляне или може да спра да търся и да се откажа и да започнат да изникват навсякъде.

j_adore2, мерси много за информацията и линка Разгледах ги, ама са ми прекалено дамски тези, трябва ми нещо по-училищно и спортно, от тоя тип http://www.ranici.com/index.php?main...2o4u8qg48ujgf7 само че аз лаптоп да слагам нямам, въпреки че учебниците ми сигурно ще заемат същото място Ии съответно гледам да е на някви по-нормални цени, в този Ботичели добри ми се видяха, само ще трябва да отида на място да видя дали имат това, което търся.

^^ И аз ще обикалям утре за чанта само че малка
    Иначе такава каквато ми показа .. защо не видиш в АртБокс

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Аз имам чанта за лаптоп и мога да ти кажа, че е адски неудобна, ако искаш да носиш вътре учебници, тетрадки и тн. Просто тия чанти са със специално отделение за компютъра и са доста плоски (не се разширяват настрани), ако ме разбираш. А и са адски скъпи

За твоите чанти - защо не провериш в Рип Кърл? В Ориндж също, може да откриеш нещо. Саботаж също ми идва наум...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на ameli
    аз имам такава, само че някаква зеленикава ама съм от Варна :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Near To Hell
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Виж в Ориндж..
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ориндж, АртБокс, във всяка по-голяма книжарница.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си