- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Откъде да си купя чанта
Така, ето един доста глупав въпрос от моя страна.
Нещо се отказах от раници за училище, вярно е, че се отнасям ужасно с тях, но и те бързо сдават багажа и непрекъснато трябва да си купувам нови. Както и да е, сега съм се навила да си купя чанта от онези с дългите дръжки, които могат да се носят и на едно рамо, а и да се преметне от другата страна, абе не мога да обяснявам като хората.
Та изисквания големи нямам, предпочитам да е от плат и да е достатъчно голяма да ми побира петстотинте учебника, ама където и да питам все някви сакове ми вадят. Вчера се разходих до Sky City там нищо не намерих, ама понятие си нямам и къде да търся, щото в повечето спортни магазини има само раници, а в останалите са само дамски чанти и се отчаях вече, моля ви дайте някви съвети. След малко и снимки ще пусна като намеря.
Edit: http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...10_5297399.jpg
за нещо подобно говоря
Това, което ми идва наум е подлеза при парка на Армията при Орлов мост. Мисля, че там съм виждала подобни, има 2 магазина в този подлез.
Пост скриптум : Той даже е точно до спортната палата този подлез, ако се сещаш.
Виж в Ориндж..
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Ама това не са ли 2 различни подлеза - единия при Орлов мост и другия при палатата, там дето е Starbucks, а преди беше Pizza HutПървоначално написано от koshtramba
Нищо де, аз и в двата ще погледна, но или съм много зле в ориентирането или за тези два подлеза схванах. Иначе и аз се сетих за магазините в подлеза при Орлов и утре ще мина, в Orange също ще погледна.
bloodyF, знам, цяло лято виждам и аз такива без изобщо да се замислям, че ми трябва и сега изведнъж като го реших сякаш изчезнаха до една, винаги е така, харесвам си нещо, което винаги и навсякъде има и като реша да го купувам все ще ударя на камък![]()
Ramone, ако се замислиш то и двата са точно до Парка, от двете страни, не съм се уточнила, а иначе говоря ти за този до палатата, точно там, където беше Пица Хът, да![]()
Има хубав магазин за чанти като тръгнеш от МКД на Алабин и Витошка посока Графа.На 10-15 метра от МКД в безистена в дясно.Зимата си купих много хубава чанта от тамМоже да видиш и в Ботичели :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
май се сещам за кой безистен говориш, там навътре няма ли и магазин за детски играчки и една заплашително изглеждаща врата, към която се качваш за вегетариански ресторант?Първоначално написано от j_adore2
това е точно някъде към десетина метра след макдоналдс
а иначе Ботичели какво е/къде е? :Д
^^ Да точно.Мисля че се пада малко след или преди Мъностото,ако го знаеш.
А иначе Паоло Ботичели е магазин за обувки и чанти ии се намира точно на Попа
http://www.paolobotticelli.com/bg/li.../77/index.html
Разгледай ако искаш :P
а нищо, няма проблем, утре се е видяло, че ще падне едно страшно обикалянеили може да спра да търся и да се откажа и да започнат да изникват навсякъде.
j_adore2, мерси много за информацията и линкаРазгледах ги, ама са ми прекалено дамски тези, трябва ми нещо по-училищно и спортно, от тоя тип http://www.ranici.com/index.php?main...2o4u8qg48ujgf7 само че аз лаптоп да слагам нямам, въпреки че учебниците ми сигурно ще заемат същото място
Ии съответно гледам да е на някви по-нормални цени, в този Ботичели добри ми се видяха, само ще трябва да отида на място да видя дали имат това, което търся.
![]()
^^ И аз ще обикалям утре за чанта само че малка![]()
Иначе такава каквато ми показа .. защо не видиш в АртБокс![]()
Аз имам чанта за лаптоп и мога да ти кажа, че е адски неудобна, ако искаш да носиш вътре учебници, тетрадки и тн. Просто тия чанти са със специално отделение за компютъра и са доста плоски (не се разширяват настрани), ако ме разбираш. А и са адски скъпи![]()
За твоите чанти - защо не провериш в Рип Кърл? В Ориндж също, може да откриеш нещо. Саботаж също ми идва наум...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
аз имам такава, само че някаква зеленикаваама съм от Варна :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Ориндж, АртБокс, във всяка по-голяма книжарница.