- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как изкарвате яда си ?
Много често имам моменти,в които,поради една или друга причина,всичко ми е криво и натрупвам страшна агресия в себе си.В момента съм точно така-направо ми иде да убия някого,замалко да счупя и входната врата...Та как се справяте в такива моменти ?Как да изкарвам яда си по най-безопасния и безболезен начин
?
Аз лично се бия по футболни мачове.![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
режа си вените![]()
шегувам се
емиии поплачи си -успокоява![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ахах да плачеш..друго си е да риташ хорските глави по мачове
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Купи си боксова круша.
От тея манинките![]()
Супер успокояващо е да я удряш със сичка сила когато си ядосан.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
легни си да поспиш малкоили си почисти стаята, измии банята и т.н...мразя да чистя ма като съм нервна действа
![]()
надувам си метъл и се разхождам из квартала...
сега съм решила да си взема от малките боксови круши и така ще се успокоявам![]()
вземам ненужни хартии и ги късам ... колкото по-дебели, толкова по-добрепосле псувам, разплаквам се и така е горе-долу
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Попринцип излизам, навъртам няколко километра и се прибирам![]()
Само няколко пъти се е случвало да съм толкова ядосана, че да бия с юмруци по стените и по възглавници.. Ама тогава яда ме залива толкова моментално, че нямам време да изляза![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Удрям, блъскам, ритам, псувамлегла, възглавници, топки, стени
![]()
![]()
Най често почват да хрърлям въглавници,да ги удрям,да викам и след това се просвам на леглото и слушам няква успокояваща музика![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Чукам орехии после си ги изяждам
2в1
и пуша
Отивам си в стаята и правя нещо, без значение. Но това се случва изключително рядко тъй като не се ядосвам бързо..и само майка може да ме изкара извън нерви..май и е дарба![]()
Преди редовно правех така:
Включвам слушалките към компа (добре,че кабела им е почти 5 метра,че иначе не знам),пускам си някоя надъхваща песен и почвам да правя бързи коремни преси,като не падах под 220
![]()
Обаче вече ме мързи и само си надувам някоя песничка и забравям за околните![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми най- често крещя и казвам неща ,за които после съжалявам ама к'во да се прави![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
спорта му е майката .
8год тренирах и тва винаги ми помагаше Сега обаче спрях и майка ми го отнася или някой фр което не е яко ама ... Случвало ми се е да чупа моливи и химикали , псувам ;D
phah
Слушам силна музика и тряскам вратите в нас...Когато съм изключително ядосана преобръщам стаята и псувам.