.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Ахах да плачеш..друго си е да риташ хорските глави по мачове

това трябва да е доста яко

иначе аз блъскам.... по вратата

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

..............

мии или викам или оставям нещата така и все някога ми минава... :P [/code]

пускам си яка музи4ка и ми минава.. слу4вало се е да хвърлям предмети и то най 4есто плю6ените игра4ки по стената .. хахах
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен Аватара на Sisito941
    Аз не съм свикнала да си изливам яда като удрям врати или нещо друго,а слушам музика или крия всичко в себе си..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

най-редовно си го изкарвам на някой..
    иначе: блъскам,хвърлям предмети,удрям,викам
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Седя си кротко и мирно, почвам да си представям как бих се почувствала по-добре, започвам да мисля за приятни неща и ми минава. Това не пречи да се навикам на някого,ако ме дразни умишлено.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Ами зависи от яда .... Ако ми е криво на всички си го изкарвам на някой човек около мен , но това се случва рядко . Ако се нервирам че не мога да направя нещо ( като да си закопчая верижката ) започвам да крещя истерично , по-точно да пищя . Ако ми е нервно започвам да сси хапя ръката или рева със пълен глас
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Град
    Slivnica

...

Тичам или викам на най близкия до мен
    :P :P :P :P
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си