- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали?
Значи аз съм момче на 17 и досега не съм имал гадже и не съм се целувал...знам, че звучи странно, но си е така..Та въпроса ми е..значи примерно каня някое момиче на среща и т.н. и става време (може не на 1-вата среща) да се целунем и аз примерно като не знам как нали тръгвам да я целувам и ето сега въпросите:
1.Значи как е по-добре да я целуна с или без език?
2.Дали ще разбере, че се целувам за първи път?
3.Ако сте в моята ситуация, но в положението на момичето как бихте реагирали ако да кажем ме харесвате?Смисл като разберете, че не съм опитен в целуване и това колко голям проблем би било за вас?
П.С. Значи видях една тема за целуването сега в този раздел, но в нея пише как да се целуваме а тука въпросите ми са по различни затова моля модераторите да не заключват темата.
Предварително Благодаря!
Ще реагирам напълно нормално,защото:
1.Никой не се е родил научен!!!
2.Преди да тръгна да се целувам с някое момче не му пускам анкета с 1000 въпроса за опита му с момичетата ... Нито пък ги избирам по опита![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вече има такава тема брат виж там вместо да правиш нова!![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Гледай някоя американска тийн комедия и се учи![]()
Ех майка му на 17 си а си като 13 годишен....
Няма нищо сложно просто се отпускаш и то от самосебе си ще стане.Просто трябва да внимаваш да не си навреш езика до сливиците и xD
И кфо ако разбере ,че се целуваш за 1ви път??? Аман вече от тъпи теми.Тука и да питате няма да се научите прсото го направете ,кфо му мислите толкоз....![]()
![]()
--------------------------------------------------------
абе аз не искам да ме учите знам че така не може човек да се научи ..по конкретно въпроса ми е ако едно момиче ме е харесало и аз нея и като види че не мога да се целувам дали би ме отрязала така да се каже..
Не естественно....![]()
Така или иначе някой ден ще трябва да се научиш...Защо се притесняваш толкова
Ако наистина те е харесало това няма да е проблем....
--------------------------------------------------------
1.Както ти е комфортно и приятено.
2. Това какво влияние ще окаже на теб? Да не ти пука общо взето.
3. Случи ми се - беше супер забавно да я науча. И добре се справя вече девойката![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
1 Както прецениш ... може би първо ще е добре без .. само с устни ...Първоначално написано от iwhswgrs
![]()
2 Ако не я нахапеш или олигавиш няма да й направи впечатление просто не се шашкай ...![]()
![]()
3 Ще ми стане много много сладко, защото си е голямо постижение в днешно време ...![]()
Успех ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако е някоя кифла (хах явно двете клипчета свързани с t33nd@y ми влияят добреПървоначално написано от iwhswgrs
![]()
) може и да те зареже,но ако момичето е свясно - шанса е минимален
Даже (според мен) би се изкефило,защото ще знае,че тя ти е първата (нищо,че в случая става дума за най-обикновена целувка)
![]()
Ами би ми станало странно,като знам че повечето на 12 години са се целували,но това няма да ми направи никакъв проблем ако харесвам момчето.Но друг е въпроса ако го е срам да ме целуне,все пак тъпо ще е.Така че действай и не се притеснявай от нищо.Успех![]()
По-добре да и кажеш,че ти е първа целувка.Така или иначе ще разбере и е по-добре да е наясно.Не би трябвало да е проблем за някого,че си без опит.
Моята първа целувка беше много хубава и се радвам,че попаднах на точното момче,което ме предразположи...невероятно![]()
![]()
брат прережи си вените майна... как може да сте такива лигльвци...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
значи няма за какво толкова да се притеснявам?
ДА!![]()
Да,на същото мнение съм.По-добре да знае че досега не си се целувал,така ще бъдеш хем по-спокоен,хем очакванията и няма да са толкова големи.Няма нищо срамно в това,не се безпокой.Първоначално написано от kindergarden
От крайно време ти следя смислените постове майна и съм крайно изненадан от пълнотата и точността им...Боже господиПървоначално написано от tuzaro
о господи вие добре ли сте кво има да и се обеснява че това му е първата целувка ...просто деиствай при мен момчето незабеляза дори каза че го побърквам ...
така че деистваи няма какво да се обесняваш
движи си езика не я лигави ии не я хапи ...
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Това е една целувка, няма да те колят спокойно. Дръж се естествено пред момичето и не се притеснявай, пък ако те пита казваш всичко няма нужда да криеш тя ще те разбере.И само мога да ти пожелая успех !![]()
Случвало ми се е да се целувам с момче,на което с мен му е първата целувка.Е,нищо особено.Научи си се момчето след още 1 - 2 пъти все едно се беше целувал цял животИ сегашния ми приятел първата му целувка беше с мен ... ама аз даже не разбрах,че му е за първи път.Никой не се е родил научен.Няма нищо срамно и притеснително в това,че ще ти е за първи път.Смело напред и това е
![]()
Няма ли женски да му покажат на живо?
Търсят се добровлоки!![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Мойта първа целувка беше провалАма не ми пукаше особено щото както казват - никой не се ражда научен! Няма нищо срамно и притеснително в това, че не си се целувал - просто се отпусни и действай както го чувстваш
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1.Значи как е по-добре да я целуна с или без език?-на първа среща без език може би за довиждане и пусни език но едно здравей с усмивка и целувчица по устните е ок
2.Дали ще разбере, че се целувам за първи път?-ако си притеснен или и кажеш че ти е първата целувка ще разбере
3.Ако сте в моята ситуация, но в положението на момичето как бихте реагирали ако да кажем ме харесвате?Смисл като разберете, че не съм опитен в целуване и това колко голям проблем би било за вас? -ще продължа да се срещам с теб , опита нищо не определя (характер,качества и т н )въпреки че момичета харесват опитни момчета ,но също така харесват естествени ,искренни и внимателни затова не се претеснявай имаш шансове ,пак и любовта не пита тя връхлита![]()
love is gone!
Ако го харесвам хич няма да ми пука колко е опитен беАз да не си търся световен шампион по целуване?
А ти ако като дойде момента почнеш да правиш изчисления наум под какъв ъгъл да си завъртиш главата , на колко сантиметра да си раздалечиш устните и какво количество слюнка да отделиш ... Нищо няма да направиш !![]()
Успокой се и я целуни както ти дойде и както ти хареса , нищо страшно няма.
Първият път като се целувах с език ( все още помня ) и аз не знаех, ама стана вкарваш езика малко по-напред и гледаш да не е бързо като някво торпедо или пък да си отвориш устата все едно ша лапаш Биг мак или 3-слоев от Бъргър Кинг![]()