.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Град
    Бикини-Ботъм
    Ти изобщо погледнала ли си останалите теми с любовни проблеми.Хората се карат,изневеряват си,разделят се,нечии половинки дори и са загинали,а ти имаш наглостта да се оплакваш,че той не ти поръчвал колата.
    Слез на земята и оцени това,което имаш.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Вярваш ли си, че те обича истински...

Добре де, а ти като бързоразвиваща се какво правиш с бавноразвиващ се?

Re: Той НЕ се досеща...

ТИ СИ АДСКИ ПОВЪРХНОСТНА ЖЕНИЧКА!
    прави ти подаръци, все пак... вероятно ти слуша и всичките съвети как да се държи с теб... търпи те 7 месеца, а ти си недоволна

ееми тоя път браво на съфорумниците

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    ХаХа и какъв е проблема? Има момчета който са по на 30 и не питат "Какво исакш да пиеш?" И какво като не ти подарява големи подаръци,за това ли си с него ?? Боже,какво значение имат подаръците или тяхната големина?? Момчето е на 16 и още не работи,може да няма и възможност да ти копува кой знае какво. По разсъжденята ми приличаш на тези госпожици който си хващат по-големи и по-богати гаджета само заради подаръците,за това,че им плащат сметката и ги черпят..Ако си толкова дребнава и лекомислена жалко И за теб и за момчето за което твърдиш,че те обича..Оцени любовта,разбирането...Тези неща които те дразнят са толкова незначителни..Порасни,не бъди толкова глезена и дребнава..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти си материално момиче майна, и как може да кажеш че момчетата се развиват по бавно като той е на 16 ти на 17

дааам

Тузаро , майна , гордея се че си ми от града , майна , толкова си прям

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Леле леееле що за лудост! Важното е, че се сеща за теб, а не какво ти подарява! Чак опаковките гледаш. Все пак какво като не е опакован?? Да не би и опаковки пазиш??
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не виждам нещо кой знае колко съществено, което да те притеснява.... не може всичко да е перфектно и да бъде така, както искаме. Тогава нямаше да е интересно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Нали знаеш,че щом този не ти харесва такъв има мноого други момчета,които биха удовлетворили желанията ти...
    Той не е длъжен според мен да се променя заради теб - или го харесваш такъв какъвто е,или си търсиш друг.За подаръците просто му кажи,че имаш достатъчно плюшки.А и му подскажи какво искаш,защото той иначе ще е затруднен .За малките въпросчета - това е нещо като кавалерство или уважение към момичето,загриженост за него,но не всяко момче го прави.Това зависи не само от опита му с момичета,но и от самия му характер..Може да не му е приятно да го прави или да не се сеща и дори да не знае за това.Поговори с него .

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Хващаш се за много дребни неща!Подаръците не ти харесвали ... е не е важно толкова дали са големи и скъпи,а дали са от сърце!Нали се обичате,какво ти пречи подаръка?И аз на моя обикновено правя големи подаръци,а той на мен н е толкова,ама им се радвам супер много и си ги пазя и ценя,защото са от него!Научи се малко да цениш,а не само да гледаш материалното!
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Nellynka
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти си материално момиче майна, и как може да кажеш че момчетата се развиват по бавно като той е на 16 ти на 17

дааам

Тузаро , майна , гордея се че си ми от града , майна , толкова си прям
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на teenems
    те повече май са така ,по плюшките .
    но защо направо му кажеш,че не си по тези работи .
    обичаш нещо друго ,но не и това .
    ако наистина държи на теб ще те разбере и няма да ти се разсърди за това което си му казала .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

ае моя като е на 25 та да не ми прави изненади искам аз повече романтика цветя нещо по така,аз винаги измислям нещо яко ама той..................... а за въпроси не съм обръщала внимание дали ме пита.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    1.Ти си голяма лицемерка Подаръка бил малък,не бил в красива опаковка ... Ти заради подаръците ли си с него или заради самия него?! А да си се замисляла,че може би няма възможност да ти купи нещо голямо?!
    2.Не се бил сещал да я пита дали иска нещо за пиене ... Е,че ти малка ли си?!Не можеш да си поръчаш ли к'во?!Все пак той не е длъжен да ти задоволява прищевките,а и не забравяй,че той е на 16 години,а не на 20-тина В главата му са още компютърните игри,заглеждането по какички и т.н. ... Той е още малък,а ти очакваш да се държи като възрастен Освен това да си се замисляла,че не всички момчета си падат по тези неща?!А и 100% има много малък опит с момичетата и още не знае как точно да се държи
    3.Щом нещо в характера му/държанието му не ти харесва просто поговори с него!!!Не е толкова трудно - повярвай ми!!!
    Еее не бих казал, че всички 16 годишни са баш малки деца, но карай...

До авторката - глупаво момиче си. Това, че не те е питал искаш ли нещо за пиене не значи нищо. А ти си внушаван, че значи нещо негативно и голямо...

според мен трябва да поговорите на тази тема.. но относно подаръците.. не е важно колко са големи а дали са от сърце !
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Re: Той НЕ се досеща...

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Здравейте. Аз съм на 17 години, а моят приятел е на 16. Но може би тази година разлика си казва думата. Държи се сякаш по-детски, а аз не искам това. Не се научи, че трябва да ме пита елементари неща, например: " Искаш ли нещо за пиене", когато отидем на играем билярд, понеже не ходим по кафета. Може би е заради това, че мъжете се развиват по-бавно от жените? Когато си правим подаръци, аз правя по няколко, големи и опаковани, какво ли не... а той ми подарява винаги по-малки неща като плюшки, за които намекнах, че не искам, понеже ми се напълни цялата стая, а не съм на 13. Иначе ме обича истински, заедно сме вече 7 месеца, всичко останало е чудесно, приятел ми е, когато трябва, разбира ме, подкрепя ме, но в горе изброените неща - куца. Изразете вашето мнение по въпроса. Благодаря.
    така ша гледам да несъм груб .
    ама ти проста ли си с него заради подаръците ли си и камик да ти подари треа си доволна ............. заради прости използвачки като тебе на жените им се носи славата на материалистки

Да та еба в материялната овца,крава ли си не та знам.Като не ти отърва намери си друг ма.Ти пак се радвай че ти прави подаръци,защото някои и това не правят.Била му давала големи подаръци,ти кво искаш да ти динозавър ма мерцедес ли.Като искаш някои дорасъл и да ти подарява големи подаръци фани си някой на по 30-40 години като останалите пъпеши като тебе.Кво на занимаваш с твоите курвенски изпълнения тука.
    Сигурно не си му пуснала още,ако е така,много ти дава значи

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    колко си меркантилна само

Да ти имам проблема...Честно мила ,ти се държиш като дете,не той.Ако го обичаш няма да издребняваш за такива глупости

Мега фен Аватара на machoka
    Не се научи, че трябва да ме пита елементари неща, например: " Искаш ли нещо за пиене", когато отидем на играем билярд, понеже не ходим по кафета. Може би е заради това, че мъжете се развиват по-бавно от жените?
    A може би е заради това, че жените винаги сте с големите претенции? Не се бил научил, видиш ли.
    А ти научили се сама да си купиш нещо за пиене?

принцески неща. Понякога бъркате кавалерството със слугинство ми се струва.

Omg...ти не знаеш ли разликата между момчетата и момичетата?
    Проста е.
    Момчетата карат направо,ако искаш да ти закачи пердетата и му кажеш "Миличък,ако ти остане време днес закачи пердетата,за които те моля от една седмица!",той ще си помисли,че това не е толкова важно,щом "ако му остане време"...там се действа направо: "Закачи днес пердетата!".
    Пробвай я тая тактика... не му намеквай "Я,пиеш кола..дай да си пийна",за да ти вземе,а му кажи "Вземи ми една кола!" : )
    Говори направо,момиче...успехи !
    "Никога не забравяй откъде си тръгнал!"
    @dudi,mcd;

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    ами тогаа си хвани някои богатаж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си