- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той НЕ се досеща...
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Взираш се в прекалено малки и незначителни неща ... какво като ти подарява плюшки нали са от сърце?Пък и рано или късно ще му писне и сам ще се усети ...
А това за елементарните въпросчета .. може би наистина се дължи заради възрастта му ... или малкия му опит с момичета .. знам ли ?
Ако толкова държиш на тези неща м унамекни ... поговори с него .. ако не ще трябва да се примириш ... пък и както казах по-горе не е толкова фатално ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ти си материално момиче майна, и как може да кажеш че момчетата се развиват по бавно като той е на 16 ти на 17![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Наистина обръщаш прекалено голямо внимание на материалните работи...Примерно може да няма финансите да ти купи нещо по-голямо ,кой знае.Връзката не трябва да се крепи върху подаръците.
А доколкото за въпросите...както казаха по-горе може да е заради малкият му опит с момичета...
--------------------------------------------------------
1.Ти си голяма лицемеркаПодаръка бил малък,не бил в красива опаковка ...
Ти заради подаръците ли си с него или заради самия него?!
А да си се замисляла,че може би няма възможност да ти купи нещо голямо?!
![]()
2.Не се бил сещал да я пита дали иска нещо за пиене ...Е,че ти малка ли си?!Не можеш да си поръчаш ли к'во?!Все пак той не е длъжен да ти задоволява прищевките,а и не забравяй,че той е на 16 години,а не на 20-тина
В главата му са още компютърните игри,заглеждането по какички и т.н. ... Той е още малък,а ти очакваш да се държи като възрастен
Освен това да си се замисляла,че не всички момчета си падат по тези неща?!А и 100% има много малък опит с момичетата и още не знае как точно да се държи
![]()
3.Щом нещо в характера му/държанието му не ти харесва просто поговори с него!!!Не е толкова трудно - повярвай ми!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
К'во като е малък подаръка... важен е жеста... но явно за теб не е...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
То и ти не ми се струваш дораснала за възрастта си ,, Като си на 17 какъв ти е проблема сама да си поръчаш пиенето ?
И това , че ти можеш да подаряваш голями , опаковани подаръци не значи , че е по джоба на другия ,, Всъщност толкова ли е важен подаръка ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Като цяло съм съгласна с останалите... Той също така може да няма опит...
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Оф... стига сте си търсили проблеми във всевъзможни глупости... Не мисля, че е недорасъл, а просто такива са му вижданията за нещата. На който му се пие нещо - си поръчва...Относно подаръците - отказвам да коментирам, за да не те обидя и само ще те посъветвам да спреш да се вглеждаш в някви простотии, с които приятелките ти се хвалят примерно...
![]()
Тая 1 година според мен има значение само в главата ти.. Щом искаш да те пита кво ти се пие - кажи му да те пита, ама това са простотии, разбираш ли? А пък това за подаръците - без коментар![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от tuzaro
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Хващаш се за много дребни неща!Подаръците не ти харесвали ... е не е важно толкова дали са големи и скъпи,а дали са от сърце!Нали се обичате,какво ти пречи подаръка?И аз на моя обикновено правя големи подаръци,а той на мен н е толкова,ама им се радвам супер много и си ги пазя и ценя,защото са от него!Научи се малко да цениш,а не само да гледаш материалното!
ОМГ ................. кажи му тогава като си толкова недоволна и като ти е проблем.......бахти проблема,чак по форуми да пишеш.....![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
" майна " , прав си ^^Първоначално написано от tuzaro
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от FiRe_LaDy
Много добре и го каза браво
![]()
--------------------------------------------------------
аз винаги съм прав, майнаПървоначално написано от smiirnoff
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
маикати и материална курва да еба в устата дано да пикаеш солна киселина
За обществен разстрел е !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
по- спокойно бе звярПървоначално написано от zobdog
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Просто говорете![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ебати разликата имате..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Тва твойто са бели кахъри... когато търсиш лошото в някой винаги можеш да го намериш, колкото и незначително да е то. Щом според теб възрастта си казва думата бий му шута, намери си някой "порастнал", който да те пита какво искаш да пиеш и да ти дава голееми подаръци с панделки. В случая ти си детето, а не той.
Аз лично никога или много рядко (само, когато има повод) съм купувал подаръци. В крайна сметка не искам да купя момичето и тя го оценява. С парите и подаръците мъжете се опитват да купят жените, защото имат някакъв комплекс, че не са достатъчно добри за тях и затова дават пари за да се "преравнят". А момичетата, които ИСКАТ да бъдат купени.. next