- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той НЕ се досеща...
Ти изобщо погледнала ли си останалите теми с любовни проблеми.Хората се карат,изневеряват си,разделят се,нечии половинки дори и са загинали,а ти имаш наглостта да се оплакваш,че той не ти поръчвал колата.![]()
![]()
Слез на земята и оцени това,което имаш.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Добре де, а ти като бързоразвиваща се какво правиш с бавноразвиващ се?
ТИ СИ АДСКИ ПОВЪРХНОСТНА ЖЕНИЧКА!
прави ти подаръци, все пак... вероятно ти слуша и всичките съвети как да се държи с теб... търпи те 7 месеца, а ти си недоволна
ХаХа и какъв е проблема? Има момчета който са по на 30 и не питат "Какво исакш да пиеш?" И какво като не ти подарява големи подаръци,за това ли си с него ??Боже,какво значение имат подаръците или тяхната големина?? Момчето е на 16 и още не работи,може да няма и възможност да ти копува кой знае какво. По разсъжденята ми приличаш на тези госпожици който си хващат по-големи и по-богати гаджета само заради подаръците,за това,че им плащат сметката и ги черпят..Ако си толкова дребнава и лекомислена жалко И за теб и за момчето за което твърдиш,че те обича..Оцени любовта,разбирането...Тези неща които те дразнят са толкова незначителни..Порасни,не бъди толкова глезена и дребнава..
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Първоначално написано от tuzaro
дааам![]()
Тузаро , майна , гордея се че си ми от града , майна , толкова си прям![]()
![]()
![]()
Леле леееле що за лудост! Важното е, че се сеща за теб, а не какво ти подарява! Чак опаковките гледаш. Все пак какво като не е опакован?? Да не би и опаковки пазиш??![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не виждам нещо кой знае колко съществено, което да те притеснява.... не може всичко да е перфектно и да бъде така, както искаме. Тогава нямаше да е интересно.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Нали знаеш,че щом този не ти харесва такъв има мноого други момчета,които биха удовлетворили желанията ти...
Той не е длъжен според мен да се променя заради теб - или го харесваш такъв какъвто е,или си търсиш друг.За подаръците просто му кажи,че имаш достатъчно плюшки.А и му подскажи какво искаш,защото той иначе ще е затруднен.За малките въпросчета - това е нещо като кавалерство или уважение към момичето,загриженост за него,но не всяко момче го прави.Това зависи не само от опита му с момичета,но и от самия му характер..Може да не му е приятно да го прави или да не се сеща и дори да не знае за това.Поговори с него
.
Първоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Първоначално написано от Nellynka
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
те повече май са така ,по плюшките .
но защо направо му кажеш,че не си по тези работи .
обичаш нещо друго ,но не и това .
ако наистина държи на теб ще те разбере и няма да ти се разсърди за това което си му казала .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ае моя като е на 25 та да не ми прави изненадиискам аз повече романтика цветя нещо по така,аз винаги измислям нещо яко ама той..................... а за въпроси не съм обръщала внимание дали ме пита.
Еее не бих казал, че всички 16 годишни са баш малки деца, но карай...Първоначално написано от 3oPuTy
До авторката - глупаво момиче си.Това, че не те е питал искаш ли нещо за пиене не значи нищо. А ти си внушаван, че значи нещо негативно и голямо...
според мен трябва да поговорите на тази тема.. но относно подаръците.. не е важно колко са големи а дали са от сърце !
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
така ша гледам да несъм груб .Първоначално написано от Dizziness
ама ти проста ли сис него заради подаръците ли си
и камик да ти подари треа си доволна .............
![]()
заради прости използвачки като тебе на жените им се носи славата на материалистки
Да та еба в материялната овца,крава ли си не та знам.Като не ти отърва намери си друг ма.Ти пак се радвай че ти прави подаръци,защото някои и това не правят.Била му давала големи подаръци,ти кво искаш да ти динозавър ма мерцедес ли.Като искаш някои дорасъл и да ти подарява големи подаръци фани си някой на по 30-40 години като останалите пъпеши като тебе.Кво на занимаваш с твоите курвенски изпълнения тука.
Сигурно не си му пуснала още,ако е така,много ти дава значи
Да ти имам проблема...Честно мила ,ти се държиш като дете,не той.Ако го обичаш няма да издребняваш за такива глупости
A може би е заради това, че жените винаги сте с големите претенции? Не се бил научил, видиш ли.Не се научи, че трябва да ме пита елементари неща, например: " Искаш ли нещо за пиене", когато отидем на играем билярд, понеже не ходим по кафета. Може би е заради това, че мъжете се развиват по-бавно от жените?
А ти научили се сама да си купиш нещо за пиене?
принцески неща. Понякога бъркате кавалерството със слугинство ми се струва.
Omg...ти не знаеш ли разликата между момчетата и момичетата?
Проста е.
Момчетата карат направо,ако искаш да ти закачи пердетата и му кажеш "Миличък,ако ти остане време днес закачи пердетата,за които те моля от една седмица!",той ще си помисли,че това не е толкова важно,щом "ако му остане време"...там се действа направо: "Закачи днес пердетата!".
Пробвай я тая тактика... не му намеквай "Я,пиеш кола..дай да си пийна",за да ти вземе,а му кажи "Вземи ми една кола!" : )
Говори направо,момиче...успехи !![]()
"Никога не забравяй откъде си тръгнал!"
@dudi,mcd;