- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятел в нужда се познава?
случва се някакъв инцидент(дано не се случва), затрупани сте и няма никой наблизо, който да ви чуе...
за щастие телефона ви е до вас...
на кого първо ще звъннете? (имате право на едно единствено обаждане)
изтича ви кръвта, има сериозна опасност за живота ви...
ами ако това са последните ви минути живот?
какво ще кажете на човека, на когото се обаждате?
и защо на него?
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
може ли да си толкова проста??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не мисля,,че на някого ще му е приятно да си преставя подобни ситуации : ))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ако съм затрупана - на бърза помощ най-вероятно
Ако наистина ще се мре - на нашите и сигурно ще им кажа,че ги обичам
Ако просто имам нужда от съвет или от някоя успокояваща фраза,с която да разбера,че на някой му пука за мен - valdesbgПрез последните няколко месеци той е единствения човек,на когото мога да се доверя и да си кажа всичко,така че ако ми трябва съвет той ще е първия човек,за когото ще се сетя (мечки)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
не съмПървоначално написано от tuzaro
просто човек трябва да знае на кого може да разчита в такъв момент...
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Първо звъня на баща ми, той е единствения, който ще действа разумно и НЕприбързано в такава ситуацияМоже би и аз ще му кажа, че много го обичам
![]()
Може смешно да звучи, но ще се обадя на мама (:
Животът е адът описан в Библията!
на приятелката ви и ще кажа "а бе нали знаеш,че попринцип ти звъння за всякакви глупости,но този път е сериозно да не повярва мовек.."
freziq , много такива неща измисляш в последно време ;д![]()
по темата , понеже не обичам тъжните разговори и смъртта и бляя , ще звънна на някой , който малко да ме разсмее ;д ( а именно на любо ^^ )
аа иначе ще пратя смс-и на всички , които обичам , че ги обичам( на мама , тати , кака ии моят Катт ^^ )*
*за смс-ите не си написала че нямам право да ги ползвам , нали ?![]()
иначе ще звънна първо на мама и тати , да им кажа колко ги обичам и да ме измъкнат колкото се може по - скоро от там ;д
^^![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
тъпа си! 3 супер тъпи теми да пуснеш, не е като да си умна... те хората си знаят на кой да разчитат, що трябва да се пише у форума и то в раздел любов...Първоначално написано от freziq
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да бе, ще умираш и само смс-и ще са ти в главата, сигурна съм...
Ако се опитвам да се спася и има такава възможност, ще звънна на бърза помощ или на някой от наще (те са лекари и ще дотърчат веднага )След това,ако смятам,че вече е дошъл предсмъртния ми час, ще звънна на човека,когото до сега не съм спирала да обичам и ще му кажа всичко онова,което съм таила в себе си толкова години
Ако имам още време живот
, ще звънна на баба ми, която много си обичкам и винаги е била до мен,и също така на kindergarden
![]()
Като цяло,това са хората,които най-много обичам на този свят и бих звъннала на тях :]]
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
баси , аз от къде по дяволите ше знам че ше умра .. а и винаги си мисля позитивно , та кво му е в смс-ите тогава ;дПървоначално написано от AFT
баси сухарите , не разбират и от майтап ;д![]()
^^
естествено, че ще звънна на бърза помощ! кви са тия глупости.. щели да звъннат на майка си, да кажат, че я обичатужас...
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да ве те линейките в София идват с 30 - 40 мин закъснение .. кво поне ше звънна на мама па тя да звъни там на линейкитеПървоначално написано от sladur4etyYy
поне ако умра , да си говоря с някой а не с неква лелка диспечер , груба и намусена ;д , аре моля ти се лд![]()
да, щото като звъннеш първо на майка си, пък после тя да звъни на линейките, ще стане по- бързо ;д все тая, приказвате глупости, не ми се занимава, отивам да гледам филм.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Баш в момента, както съм на тоя зор бих се обадила на брат ми да ме измъкне. Ако се види, че ще се мре, чак тогава на нашите!
ша са обада в рая да питам дали има свободни места...![]()
![]()
пак и ако съм затрупана с тоя смотан телефон на дали ще мога да се обада на който и да е било, ма няма да е на бърза помощ, а на някой който обичам и може да го чуя за последно... нали треа да мрем щастливи...![]()
Aми.. да съм затрупан и да ми изтече кръвта.. аз съм такова гадно животно че, няма как да умраНо иначе да не дава господ.. бих се обадил на най-добрия ми приятел защото, той винаги намира някакъв начин да оправи нещата
Па ако ще се мре.. то си е писано ..
![]()