- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Черни патоци
това е начин на живот![]()
![]()
Смятай хората с колко малко се задоволяват .... от живота имам предвидПървоначално написано от zobdog
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
немоа да смятам бягам от часове да ставам як да са харесам на александра и вероника,че ще ги зимам за маинхаиме![]()
![]()
Не не и пак не !!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какво им има на негрите ?! Да бих духала на негър , особено но един ........ не го познавате , нямя да пиша имена , да не издавам служебни тайни![]()
А не мислиш ли, че разпитването на тийнейджъри за практика като БДСМ и изразяването на харесването й, не е по-малко вулгарноПървоначално написано от theworldleader
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
вероника и александра обичат не само натурално черни,а и изкуствено черни(нечистоплътни цигани) доста ги смучат
ах че си забавна курво долна ти нямаш право да говориш на въпреки виж са колко си убита
Еее айде стига със заяждания де. И двамата не сте прави да се обиждате, независимо кой е започнал пръв. Ти Саше не му се вързвай, а ти се научи да си мълчиш, никой не те пита за мнението ти. Аз също не одобрявам някои от действията на Александра, ама няма да срещнеш никъде в този форум да я псувам или обиждам, така че се успокой!Първоначално написано от zobdog
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Александра е курва и я ебат много яко , той явно иска да я ебе ама знае ,че няма да му пусне ,избива селски комплекси тук и просто така се получава... Life sux![]()
--------------------------------------------------------
Много ти знае устата, но си в грешка. Въобще не знаеш нито аз, нито Александра какво обичаме да "смучим" така,че трай.Първоначално написано от zobdog
По темата: ами честно казано, нямам нищо против черните, но да му правя свирка -![]()
абе кфо значение има кой к**ва кой кой *бе кой кфо предпочитааре престанете най накрая !
![]()
Явно има..за кфо друго е напраен тоа форум.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
вах ужас Черни патоци![]()
Има си черни мацки за тая работа![]()
доста добре казаноПървоначално написано от Djanny
![]()
питай Александра и ако тя каже че е гнусно ( в което силно се съмнявам ) значи е гнусно
Първоначално написано от iffie
![]()
ти изобщо четеш ли или си пишеш некфи глупости ?
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Не![]()
DeVilAnGeL