- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фенове на грубия и доминиращия секс има ли?
Ами кура му е във вагината ми, докато бухалката -в дупето.Първоначално написано от justviko
В живота трябва да опиташ от всичко.
Ти да не сиприятелка на Александра ?Първоначално написано от Drogiranata_
![]()
[quote="Xrisenceto"]И аз така предположих ама бях длъжен да се подсигуря :P ... добре е да се експериментира ...Първоначално написано от Drogiranata_
![]()
A single chance is a galaxy of hope !
Че те полицаите не ходят с бухалки, пък и цяла бухалка да ти пъхне отзад, ти трябва да си мноооооооого отворена, като тези дето си пъхат юмруци в анусите (а те вземат и медикаменти за отпускане на мускулатурата, в противен случай абсурд).
Да нямаш предвид палка?
Сега, ако кажеш, че са от ония, където колкото повече се дърпаш, толкова повече се затягат, ще те признаяПървоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Нали имат някви палки там ... може с тях да е било ... знае ли човек![]()
Струва ми се, че на drogiranata профилът й е фейк, пише твърде невероятни и провокативни неща.
Еми ... и това е възможно ... да е някой чекиджия със свободно време в излишък ..Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Поредното лапе на,което му се е доебало и се прави на яка пут.а пред форумаПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
най-точно определно
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Да,харесва ми.
Обожавам да ме доминират.
Това е единственият начин да свърша и да се раэмажа от кеф.
[size=7][b][u]fosse cos
Нема що, непорочните и комплексираните се обадиха...Първоначално написано от Anabel
В живота трябва да опиташ от всичко.
az haresvam osobeno mnogo da dominiram. Imam i osobeno golqm afenitet kum lateksite, beleznicite, vujetata i pro4ie
P.S.: i da te dominirat ne e zle no predpo4itam da sum Alfa