- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тест за бременност
ако си направя тест за бременност 5 дена след половия акт ще излезе ли правилния резултат..?
always and forever..! ( h )
НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ВЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-рано след 14 дни се прави теста за бременност!!!!!
--------------------------------------------------------
като видиш че не ти идва след 5-6-10 дена си го направи,а не за щяло и нещяло и след всеки секс да правиш тест,по тая логика всеки ден ако правиш секс трябва постоянно да си затворена в кенефа и да правиш тестове
казано е - ПРАВИ СЕ 1 ДЕН СЛЕД ЗАКЪСНЕНИЕТО НА МЕНСТРУАЦИЯТА ЗА ДА Е СИГУРЕН!
Станислава
на мен вече ми закъснява с един ден само че са минали 5 дни от половия акт..
always and forever..! ( h )
значи не би трябвало да си бременна , но си направи един тест утре за всеки случай , а и в друга тема срещнах , че си на 15. Нормално е да ти е нередовен цикъла. Така , че отиди утре си вземи 1 тест и се успокой![]()
Станислава
Мама му деба, мисля, че днес гледах подобна тема, на ПЪРВА страница. Дори и да не е на първа, виж да на втора, такива теми никнат като гъбки. И толкова ли не можеш да си направиш труда да провериш в GOOGLE?
![]()
![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
14 ДНИ СЛЕД ПОЛОВИЯ АКТ ИЛИ НА 1-Я ДЕН ОТ ЗАКЪСНЕНИЕТО НА ЦИКЪЛА
П.П. понякога даже и след 7-10 дни отчита правилно![]()
Clear Test мисля, че се казваше този, който показва наличие на бременност 7 дни след половия акт. Чак за 5 дни мисля, че още не е измислен такъв тест. Все пак имай в предвид, че през първите няколко дни въпросните хормони (които тестът отчита) не се произвеждат, защото яйцеклетката още не е достигнала матката, не се е закрепила и т.н. Иначе има го и другия тест, Sure Check, но той показва чак след като ти закъснее менструацията. Пробвала съм само Clear Test, бързо става![]()
Най-вероятно дори не си била в овулация. Без овулация няма забременяване.Първоначално написано от ByByy
+1Първоначално написано от therichbitch
Ха,грешка...Естествено,че може да се забременее,но просто шанса е по-малък,но го има!Първоначално написано от maybelline
ХААААААААА , грешка...Първоначално написано от Midi4ka
Станислава
Без овулация не може да се забременее. Вземи прочети малко медицина. Иначе, овулацията може и да се случи точно преди мензиса, но е много вероятно да не се случи тогава.Първоначално написано от Midi4ka
Ето затова на под 18-годишните не им е работа да се занимават със секс, както пишете там в другата тема. Хубаво, че поне не си на обратното мнение - вероятността да забременееш, мислейки, че и без овулация става, е много по-малка, защото ще се пазиш дори когато не си в овулация. Но все пак е хубаво да се знаят фактите както са.
Да беееееПървоначално написано от BlueFace
колко време ги дъвчем тея тестове из форума и не се научават... аз не съм си правила, а знам повече за тях
![]()
Хммм РоНи незнаех ,че дъвчеш тестовете за бременност , но както и да е .Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Гледам си си сменила аватара:P
НЕ!!!
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Казах го,тъй като знам принципно,че безопасни дни няма....иначе благодаря за уточнението!Първоначално написано от maybelline
![]()
Смотан ще викаш на баща си примерно. Няма тест който да е с 100% точност .Тя ако е бременна дали след 7ми ,дали след 14 ден да разбере пак ситуацията е -Първоначално написано от djoniskiora
.
Ходят ми са ебат без минимални познания и после пускат теми тука....![]()
Толкоз ли е трудно в Google.com да напишеш "тестове за бременност" и щи излязат стотици линкове с информация...![]()
![]()
Абе хора к`во толко се нервите на въпроса на момичето ...бахти малоумниците -момичето пита нещо вие го нападатепфф...
Поо въпроса - попринцип след 2 седмици най-рано от половия акт се прави теста, но понякога отчита и когато се направи и по рано от 14 дни
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~