- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- история vs. география
Хвани единия ... удари другия ...![]()
![]()
химия рулззз![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
По темата: История,определено.
Аз съм за историята.За мен тя е интересна и ми доставя удоволствие да си чета уроците и да разбирам различни неща за миналото(не че често се случва да ги чета).. Пък географията ми е някак си досадна..
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
а такаПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
опааа намерихме се химичките ...Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тези двата предмета винаги са ми били най-трудни, така че нито един![]()
Ами, историята е приятен предмет, когато не ти се налага да зазубряш по 18 точки за контролно (на изуст!!!!). Доставя ми удоволствие, когато съм изяла уроците и ми пишат 6, но не и когато пак съм ги изяла всички, освен един, и на него да ми е контролното, и да получа 4 , за цели нощи учене.
Географията също е приятен предмет, когато си говориш с учителката през часовете. Но не и когато трябва да подреждаш континентите и държавите по производство на ориз, захарна тръстика, до 5то място , и да зазубряш данни за контролните.
Абе - без тях не може !![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
И двата![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Интересувам се и от 2-та, от разказвателните предмети тези ми вървят най-много, така че.. гласувам и за 2-та, не мога да преценя иначе![]()
География!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Като бях по-малка си учех уроците и по двата предмета,но после-спрях.Смениха ни учителя по история и ни се падна един ,дето никога не изпитва-само контролни правим и и подсказваме,затова аз нищо не зам по история.По география съм МАЛКОО по-добре,но и там незнам много![]()
.И все пак имам 6 по гео за годината-тази оценка е все от контролни и допълнителни материали.Докато по история с много мъки успях да убедя господина да ми остави 5-цата от 1-ят срок
![]()
когато се обърнеш и погледнеш назад,всичко излиза на яве,и разбираш дали наистина има хора до теб,на които знаеш,че можеш да разчиташ! Криси ти си един от тези хора!
Обичам те,защото винаги ме разбираш и подкрепяш!
история![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
mn obi4kam geografiq![]()
И двата ги харесвам,може би историята ми е по на сърцетооо :P
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
география майна![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами географията ми е по-интересна, а историята по-лесна.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
И двата предмета ми са интересни и ми харесват, така че немога да определя кой е НАЙ.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
MOЯ СЪЩОПървоначално написано от mrtn
![]()
Преди по история бях много добра, адски много ми харесваше, ама като ни смениха даскалката....Всякакво желание да уча по история се изгуби в мен. Сега съм отлична географичка. господина ни е мега, хипер, супер, ултра, адски, свръх готин. Пич от всякъде
Когато се срещнем се поздравяваме с "гепи", също популярно като "дай пет"
![]()
География![]()
Историята ми е скучна ...![]()
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333
География.![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Географията я харесвам, а историята ми е бил май единственият омразен предмет![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89