Англичанки и англичани пишете скайпове или имеили че умрех от скука у таа англия![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Тогава се връщай на село.А пък англичани в Англия с лопата да ги ринеш.Ако не знаеш английски е проблем обаче.
връщам седано поне там има некоя англичанка
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
за последно къде си сега? ;д![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
оуу малии ужасс и аз съм тука .. ;[[ кофтии половин година си омрях от скука![]()
Кирилица = задължителна.
GregoryHouse
haha a az jiveq ot godina i polovina tyk , y4a i tazi godina sum abitiyrentka woop woop vie v koi grad se namirate?
Еееееее не е чак толко голяма скукаа :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Аз съм в Лондон и оо да скука е (през повечето време - като няма българии из квартала..)Че и в даскало няма българи .. е там не е толкова голям проблем де, но все пак.. И така де, ако има някой в Източен Лондон да пишеее..!! Ейй преди като бях в Севереен
.. Спомени, Спомени хихи
Отплеснах се..
![]()
I'm about to lose my mind
You've been gone for so long
I'm running out of time
I need a doctor
Call me a doctor
I need a doctor, doctor
To bring me back to LIFE..!!
..BrInG mE bAcK tO lIfE..
[music]
Аз съм в югоизточен Лондон : )Първоначално написано от glamourreye
smile
Наистина тея хора са доста скучни. Живея тук 5 години вече, знам езика, мога свободно да си говоря. Ъма ми писна като ги питам да излезнем да ми казват че днес ш' играят на xbox-a/pstation![]()
NO-LIFERZ.
Ако има някой от Gloucester - p.m. me :3
Ако човек има желание намира начин, ако ли не - намира оправдание.
Омря ли от скука?Първоначално написано от V1l17ooo
Града, държавата ви виновна, толкова ли не можете да си го направите интересно? Т'ва българина се си мрънка ;X.
Аз съм в едно градче близо до Камбридж.. Ако имате желание да се съберем някъде на сборно място.. Лондон.. или некой друг град и да пушнем по една тревица![]()
![]()
Тука съм от 2 месеца и след 1 седмица започвам даскало.. Да ги видим тези англичанки дали са достатъчно курви..
![]()
Първоначално написано от wezinka