.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    аз пък не се давам на козметици за вежди на всички приятелки,които ходят на козметик за вежди,веждите им са отвратително тънки с два косъма на всяка така ли са ги учили да ги правят или всички мои прителки се харесват без вежди ;х
    ми и те са като фризьорките- като почнат няма спиране, затова аз нито на козметик ходя за вежди, нито на фризьор /е мн рядко- на няколко години /
    сама си ги правя и мисля,че се справям перфектно - с чупка са иначе

Сама си ги скубя.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    И аз сама си ги оправям още от началото - на козметик не съм ходила за веждите досега, някакси имам чуството, че ще ми ги оризили и не ми се рискува
    Пък и си ги харесвам така, както аз си ги оформям.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Пусни ги за 1 месец и после отиди на козметик. Друг вариант не виждам, и ако и след това не са ти еднакви, можеш да ги оеднаквяваш с моливче или сенки.
    +1! това е начина

И аз имах съшият проблем.Отидох при козметичката и й казах,че искам да са еднакви.Ако не и бях казала сигурно щеше да ме направи с два косъма.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Те козметичките имат само 2 типа вежди - единият е тънко по края и леко удебелено отпред и другият е тънко като 3 косъма в права линия Козметичката може да ти долови идеята за вежди но да ти я пресъздаде .. надали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си