- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- децата, гладът и смъртта
http://vbox7.com/play:11730452
Замислете се, когато си купите някоя маркова дреха за децата, който се молят за малко вода!
Замислете се, когато казвате, че започвате диета, а всъщност сте 40 кг и го правите само за пред хората,а всъщност едно дете няма какво да яде и се моли за малко храна, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ!
Замислете се, нали вие уж вие сте бъдещето!
Сега разбирам, че повечето тук са малки и не могат нищо да направят, но поне се постарайте повече хора да знаят какво става по света и съчувстието е най- малкото нещо, което могат да направят!
И най-лошото е , че хората , богатите, няма да седнат да четат и да гледат това , ами обикновенните хора , които нищо не могат да направят!
You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking !
Д-р Камерън: Не те простреляха заради болката в крака, а защото си кретен.
Д-р Хаус: Някои смятат, че двете са свързани.
И как точно ще помогне като не си купуваме дрехи и дебелеем ?![]()
Всички съчувстват и това не върши работа, ман.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не съм казала да не го правиш! Никак няма да помогне, но поне трябва да се радваш, че не си на тяхно място и все пак може да се облечеш като хората и да си винаги нахранен, а не само да се оплакваш, че нямаш дрехи или си дебел, не мислиш ли?Първоначално написано от hardball
Знам, че не върши, но то е единственото, което можем да направим.
Ем добре като ги гледам тях се радвам че не съм на тяхното място... ами то по същата логика като гледам богатите какво да правя да скачам от блока ли ?![]()
Първоначално написано от LiLGrizzly
Ами твое си е решението, живота си е твой!Ако искаш скачай!
Аз не намирам логиката ти за вярна! Странна гледна точка имаш, но всеки си има мнение!
А ти се замисли защо има хора, които няма какво да ядат? Не е ли защото ги мързи да си мръднат задника и да си намерят някаква работа, да изкарат някои лев, не за да си купуват маркови дрехи, а за да има какво да ядат и какво въобще да си облекат, а ходят и просят по улиците. А в повечето случаи дори парите, които им дават минувачите, на които ги хваща жал, ги дават за пиене и за цигари, никoй не си купува баничка, примерно. Не мога да приема това съжаление към такива хора, те не го заслужават.
аз си купувам банички и бозъ и цигари и бира и дрехи...
а ти paranormall си невменяем!!!
Аз съм едно дете, на което му пука за другите. Макар че с нищо не мога да им помогна. Направих тази тема, за да разбера какво вие мислите, но явно е много по-важно да се правите на интересни и мн оборотни.
А за коментара на Nadelina - тук става въпрос за съвсем други хора, но и твоето мнение е много вярно.
добре бе, като си заинтересован, кажи ни как да им помогнем?Първоначално написано от paranormall
Ти си под 15, нали?Първоначално написано от paranormall
Не е единственото, хапвай кебапчета и пускай теми за съчувствие по форумите.
Така се променя света![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ало, моралиста, са на мен да ми е добре, оти на вуте у африка му е зле?
![]()
Заключена по желание на авторката.