- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обикновени кецове
Знам,че Ви е писнало да четете теми от рода-Търся си едни обувки,някой знае ли каде да ги намеря?.Обаче моя случай е спешен!
Трябват ми обикновенни черни кецове с бели връзки.Знаете ли някаде в района на Бургас да има?
ето такива
http://www.freewebs.com/whatshewore/wswselena2.png
ми на някой пазар.. аз съм от Варна и на пазара ги има за 10 кинта,би трябвало и в Бургас да е така![]()
в магазините на булдозер ги има![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Не мога да отварям снимки, картинки и такива работи. Феноменалните собственици на Интернета са решили, че нямам нужда от такава преинформация.
Предполагам, че става дума за обикновени кецове мат стар. Така, че моме, 'земи си едни от пазарО до вас.
Много модерни станаха тия гуменки. Разни конвърсове се продават за стотици левове.... На пазара струват 9-10 лева. Иначе тва е ултра-гадна обувка. Вземи си нещо нормално има толкова яки женски кецове от всякакви фирми...
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
В Русе ги има на всеки километър.. ама ако няма си вземи гуминки за 6-10 лв който са еднакви !![]()
ok мерси на всички за помоща.Модераторите могат да заключат темата
![]()
Тва са гуменетки/гуменки не кецове..научете се да правите разлика..и са супер смешни![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
именнооооооооооооооооооо кви ти кецове о.О а ттцтцттц ебаси тъпнята..и са грозни и тъпи.. не тия а като цяло модела.. ела до София, има ги за 9 лв ебаси като толкова няма в цял ъъ там който и град да беше
![]()
.!.
Аве то да даде още 10-20 лева да си вземе нещо друго, че...то, че станаха модерни - станаха, но само сред тъпата тълпа![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
е не бе, да си взима квото иска, аз мнение не налагам, само го давам хахаа.. нали тя ше ги носи тия патъци на нейните крака![]()
.!.
Айде стига сте знаели много, точно това си е истински КЕЦ. Могат да се наричат и кецове, и гуменки.
Не виждам кое им е смешното, най-обикновени гуменки, ама аре да бъдем ебати яките хейтъри, а?
Тъпичко ли ти стана, че ходиш с такива...Първоначално написано от Bianca
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
аман и от "яки" разбирачи, нали?Първоначално написано от Bianca
Bianca нищо лично, но нито е кец, нито нищо, гу-мен-ка.И що пък хейтъри ?
![]()
.!.
'щот мразим да ни мирише.Първоначално написано от woshata
Ах вий, гадни хейтъри!
Никога не са ми мирисали, аз съм чист човек.![]()
Не зависи от обувката, а от човека, който я носи?
Ако ще си говорим за вмирисване, смятам, че кубинките са доста по-миризливо... нещо.
Да, такива нося, проблем? Просто са удобни и не виждам кое им е смешното.
За село като Ловеч са идеални.
Но след поредното ми посещение на Сф исках да се събуя и да ходя по чорапи.. всеки раздърпан и гаден човечец носеше такива гуменки.Имаше един дето ме помоли да му дам колата си и неговите гуменки бяха дори по - хубави.
За това казах НЕ! ( на гуменките).
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от Romance
Аз докато съм си в селото, не мисля да се отказвам от тоя тип обувки, пък ще му мисля после.
![]()
(Имаш кола?!)
За Конвърс ли става дума и подобията на гуменка?
Ако е Конвърс става...но 70-100лв за гуменки...:Х По-добре истински удобни кецове.
И понеже са от естествени материали (кожа, набук, велур) не миришат. Не пропускат влага и не запаряват.
Първоначално написано от GabiDuff