.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Целуване

Голям фен

Целуване

Интересно ми е когато се целувате с гаджето вие ли се дърпате първи или той/тя ... защото при мен винаги тя се дърпа първа ама винаги ...

еми ако я лигавиш 5 часа тя ще се дръпне
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Няма правило кой пръв да се дръпне.
    различно.
    Pendulum - hold your colour.mp3

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от m0ney
    различно.
    +

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    зависи На който му писне първи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

комшията

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ми ние преди да започнем да се целуваме си определяме няк'во време (30,60,90 ... секунди),нагласяме си таймерите на телефоните и почваме да се целуваме ... Когато телефоните изпищят се дърпаме назад едновремено за да няма сърдити

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Кво значение има изобщо кой ще се дръпне първи? Понякога аз, понякога той се е дърпал... не съм обръщала внимание точно на тия детайли
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

дам доста смислено..винаги следя кой се дърпа ?!!!!!?!!??!?!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    различно.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ми ние преди да започнем да се целуваме си определяме няк'во време (30,60,90 ... секунди),нагласяме си таймерите на телефоните и почваме да се целуваме ... Когато телефоните изпищят се дърпаме назад едновремено за да няма сърдити

<~~ тфа ме изкефи
    Може ли и аз да го практикувам този начин Моля те...че приятелят ми много ми се сърди като се дърпам първа и май ще късаме заради това,той си мисли,че мога да забременея от него,но не правим секс!А дори и да го правим винаги с 2 3 презерватива ...но ако ми закъснее кфо ще правя?!БРЕМЕННА ЛИ СЪМ? Правих си теста веднага щом той свърши на стената в съседната стая беше отрицателен,но до колко мога да съм сигурна?Някой би ли ми отговорил притеснила съм се на 100% Ами ако трябва да правя аборт..не не ..на 15 съм ама ще задържа "изрода" кфо да праяя ... чудя се той дали е девствен,как мога да разбера?И между другото казах му че аз съм го правила,но не съм дали ще разбере докато го правим?А много кръв ли ще тече?Много ли ще боли касапница ли ще е а да се обръсна ли или да си оставя като горичка?Може би някфа градинка да си направя с люлаци без тфа на тфа мирише

Спирам спирам ... Който не е разбрал натварих се на тъпите теми и направих един цялостен (безмислен) текст от голяма част от тъпите въпроси задавани във форума

По принцип
    различно.
    ,

но щом ти е направило впечатление,или се вманиачаваш за дребните неща или наистина тя иска целувката да свърши по-бързо.

...hate my nickname

По принцип аз

Град
    Русе
    Не мога да разбера тея теми ги правите 'щото по цял ден висите на компа и нямате друга работа или 'щото просто сте малоумно-прости ?

Цитирай Първоначално написано от n3v3r4z
    Не мога да разбера тея теми ги правите 'щото по цял ден висите на компа и нямате друга работа или 'щото просто сте малоумно-прости ?
    май и от двете по малко

Цитирай Първоначално написано от n3v3r4z
    Неможе ли и двете

Мега фен
    Град
    <3

Re: Целуване

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Интересно ми е когато се целувате с гаджето вие ли се дърпате първи или той/тя ... защото при мен винаги тя се дърпа първа ама винаги ...
    Как да се дърпаме бе...никой не се дърпа. ^_^ : }
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ако си търсиш причина да се скарате пак за глупости,по-добре недей.Мисля че вие бяхте със 7-те месеца.Ако не искаш повече да ходиш с нея и го кажи,а не се вманиачавай.Ако пък искаш да си с нея,бъди,без да се питаш всеки път,дали тя иска да е с теб.

...hate my nickname

С бившия първа аз се дърпах.. Той и да искаше - неможеше
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Знам ли и аз,майна
    Който пръв му се доповръща,състезаваме се кой ще издържи повече

Еми,ние почти винаги едновременно,но понякога се случва аз или той да се дръпне пръв..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Имал съм приятелка с която можех да се целувам цял ден и нямаше да се дръпне ,съответно аз се дърпах като ми омръзне xD Но повечето момичета с които съм се целувал се дърпаха първи ...Но според мен си зависи строго индивидуално от човека

--------------------------------------------------------

Голям фен
    явно мн дълго я целуваш апак и май не влагаш чуства в целувката щом

забелязваш кой се дърпа първи
    love is gone!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Явно нещо не съм в ред щом да не съм обръщала внимание на тази така важна подробност..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Може ли и аз да го практикувам този начин Моля те...че приятелят ми много ми се сърди като се дърпам първа и май ще късаме заради това,той си мисли,че мога да забременея от него,но не правим секс!А дори и да го правим винаги с 2 3 презерватива ...но ако ми закъснее кфо ще правя?!БРЕМЕННА ЛИ СЪМ? Правих си теста веднага щом той свърши на стената в съседната стая беше отрицателен,но до колко мога да съм сигурна?Някой би ли ми отговорил притеснила съм се на 100% Ами ако трябва да правя аборт..не не ..на 15 съм ама ще задържа "изрода" кфо да праяя ... чудя се той дали е девствен,как мога да разбера?И между другото казах му че аз съм го правила,но не съм дали ще разбере докато го правим?А много кръв ли ще тече?Много ли ще боли касапница ли ще е а да се обръсна ли или да си оставя като горичка?Може би някфа градинка да си направя с люлаци без тфа на тфа мирише

Спирам спирам ... Който не е разбрал натварих се на тъпите теми и направих един цялостен (безмислен) текст от голяма част от тъпите въпроси задавани във форума

++++ ..

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си