- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целуване
Интересно ми е когато се целувате с гаджето вие ли се дърпате първи или той/тя ... защото при мен винаги тя се дърпа първа ама винаги ...![]()
еми ако я лигавиш 5 часа тя ще се дръпне![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Няма правило кой пръв да се дръпне.
различно.![]()
Pendulum - hold your colour.mp3
+Първоначално написано от m0ney
зависиНа който му писне първи
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
комшията
Ми ние преди да започнем да се целуваме си определяме няк'во време (30,60,90 ... секунди),нагласяме си таймерите на телефоните и почваме да се целуваме ... Когато телефоните изпищят се дърпаме назад едновремено за да няма сърдити![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Кво значение има изобщо кой ще се дръпне първи?Понякога аз, понякога той се е дърпал... не съм обръщала внимание точно на тия детайли
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
<~~ тфа ме изкефиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
Може ли и аз да го практикувам този начин
Моля те...че приятелят ми много ми се сърди като се дърпам първа
![]()
и май ще късаме заради това,той си мисли,че мога да забременея от него,но не правим секс!А дори и да го правим винаги с 2 3 презерватива ...но ако ми закъснее кфо ще правя?!БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?
![]()
Правих си теста веднага щом той свърши на стената в съседната стая беше отрицателен,но до колко мога да съм сигурна?Някой би ли ми отговорил притеснила съм се на 100%
Ами ако трябва да правя аборт..не не ..на 15 съм ама ще задържа "изрода" кфо да праяя ...
чудя се той дали е девствен,как мога да разбера?И между другото казах му че аз съм го правила,но не съм дали ще разбере докато го правим?А много кръв ли ще тече?Много ли ще боли
![]()
касапница ли ще е
а да се обръсна ли или да си оставя като горичка?Може би някфа градинка да си направя с люлаци без тфа на тфа мирише
![]()
Спирам спирам![]()
![]()
![]()
... Който не е разбрал натварих се на тъпите теми и направих един цялостен (безмислен) текст от голяма част от тъпите въпроси задавани във форума
![]()
Не мога да разбера тея теми ги правите 'щото по цял ден висите на компа и нямате друга работа или 'щото просто сте малоумно-прости ?
Неможе ли и дветеПървоначално написано от n3v3r4z
![]()
Как да се дърпаме бе...никой не се дърпа. ^_^ : }Първоначално написано от RoCkSpOt
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
С бившия първа аз се дърпах.. Той и да искаше - неможеше![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Който пръв му се доповръща,състезаваме се кой ще издържи повече![]()
Имал съм приятелка с която можех да се целувам цял ден и нямаше да се дръпне ,съответно аз се дърпах като ми омръзне xD Но повечето момичета с които съм се целувал се дърпаха първи ...Но според мен си зависи строго индивидуално от човека![]()
--------------------------------------------------------
явно мн дълго я целуваш апак и май не влагаш чуства в целувката щом
забелязваш кой се дърпа първи
love is gone!
Явно нещо не съм в ред щом да не съм обръщала внимание на тази така важна подробност..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Първоначално написано от rozovsluncho
++++ ..![]()
![]()
![]()
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.