Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
Може ли и аз да го практикувам този начин Моля те...че приятелят ми много ми се сърди като се дърпам първа и май ще късаме заради това,той си мисли,че мога да забременея от него,но не правим секс!А дори и да го правим винаги с 2 3 презерватива ...но ако ми закъснее кфо ще правя?!БРЕМЕННА ЛИ СЪМ? Правих си теста веднага щом той свърши на стената в съседната стая беше отрицателен,но до колко мога да съм сигурна?Някой би ли ми отговорил притеснила съм се на 100% Ами ако трябва да правя аборт..не не ..на 15 съм ама ще задържа "изрода" кфо да праяя ... чудя се той дали е девствен,как мога да разбера?И между другото казах му че аз съм го правила,но не съм дали ще разбере докато го правим?А много кръв ли ще тече?Много ли ще боли касапница ли ще е а да се обръсна ли или да си оставя като горичка?Може би някфа градинка да си направя с люлаци без тфа на тфа мирише

Спирам спирам ... Който не е разбрал натварих се на тъпите теми и направих един цялостен (безмислен) текст от голяма част от тъпите въпроси задавани във форума

++++ ..

^^