- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- забременяване не от спермата
Здравейте!!! Интересувам се от следното: Дали има момиче,което да е забременяло от еякулационната течност,която се отделя от мъжа при възбуждане. На много форуми съм срещала въпроси от типа- С приятеля ми правихме секс без презерватив но той не свърши в мен,обаче дали се е отделило нещо преди спермата,което да оплоди яйцеклетката" и други подобни въпроси. Искам да изкажете мненията си. Има ли момичета на които им се е случило това вече? Моля споделете!
Не те разбирам какво точно искаш да научиш.
Дали е възможно ли?..Възможно е.Зависи от няколко фактора, но като цяло, по време на овулация,не е проблем и така да забременееш.
Situatin normal-All fucked up...
Точно определно момиче от форума не мога да ти кажа,но ДА,има..Недей да пробваш така,ако заради това питаш (:
Няма нужда някое момиче да ти казва че е забременяло или съответно не е за да оспокоиш безспокоиствието си.Факт е че заедно с предеаркулационната течност може да има сперматозид два а може и 200 да са.Също така е всеизвестен факт че 1 е напулно дотатачен за да е налице нормална бременост.Освен чрез предеркулационата течност може да има изпускне на сперматозиди когато момчето е много възбудено и се напъва да свърши по бързо или примерно защото бързате.Това изпускане става с течноста която служи за "смазка" защото не се знае при това напъване от негова страна дали не е имало контракция на муслула отговарящ за еаркулацията различни хора различна биомеханика по различен начин реаигират органите и такам има всякакви случаи.Затова правенето на секс без никакви контрацептивни средства е много голям риск и вероятността от бременост е голяма.Не разчитайте на метода на прекъснатия полов акт!!!Първоначално написано от Emmona
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Благодаря за отговорите. Но все пак ми е чудно като знам че много младежи го провят без презерватив. То ако е така 50 % от момичетата щяха да са бременни. Но щом не са значи Бог ги спасява... Просто чудна работа....
Хм не точно попринцип има вероятност и при свършване вътре да не се забременее.А там сперматозидите са няколко милона понякога и как така и един не достига яцеклетка?Е просто сяка жена е различна с различна матка,разположение на матката на тръбитеи тн.А когато сперматозидите са малко и примерно позата е такава че немогат да стигнат лесно до яцеклетка то може да има да са вътре в матката но просто да не са оплодили яцеклетка.Просто това е като бомба с закаснител и много малко хора го знаят.А иначе позата определя до голяма степен дали ще има забременяване чувал съм че хора в една поза с многократни опити не постигат желания резлутата(бременност) но с смяна на позата има забременяване точно защото си зависи от горе-споменатите неща биомеханика,разположение ,на маточни тръби дължина,широчина ,а не сме роботи от сериино производство налИ?Е няма как от вътре да сме еднакви дори и външно да си приличаме така че много пъти според мен не толко правилното прекъсване на половия акт и опита са спасили дамите от забременяване колкото късмета.!Първоначално написано от Emmona
<-----<<<< ME
JekoV, писал си някакви големи глупости, пичПървоначално написано от Emmona
...Явно имаш желание, спри да слушаш слухове и прочети няколко неща
Emmona, Бог не пази...потърси в речника, думичката ОВУЛАЦИЯ!!!...Може и да ти се изяснят някои неща...
мисля че се забременява само от 1 нещо
Щом казвашПървоначално написано от Ico_
Само нз под глупости какво точно визираш може би това което самия ти неможеш да разбереш?Дам ако е така разбирам те.
<-----<<<< ME
Първоначално написано от JekoV
Ми да взема да ти кажа, кое е глупост, а
Първо, матката и маточните тръби, се намират на едно и също място, при всяка жена.Има жени с трудно проходими маточни тръби, което е доста по-различно.
Има пози, които "спомагат" на плувците ти, да достигнат яйцеклетката.., но няма такива, които да правят това невъзможно, или да го затрудняват.
Дължината на маточните тръби е относително еднаква...и далеч не е фактор.Ширината им също.Тя може да се окаже проблем...или както ти каза "трудно проходими"-те тръби, могат да причинят извънматочна бременност, което означава.., че оплодената яцеклетка, наречена Зигота, не може да достигне матката и остава в тръбата.Но с плувците ти, това не може да се случи
Няма никакъв късмет, ако не забременееш, поне 24ч. преди овулация или след нея.Това просто е невъзможно
Като напишеш още глупости, ще ти кажа![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=272166 Пише и за предеякулационната течност. От нея може да се забременее!
Мене ми е чудно как може да попитате дали някое момиче е забременяло от предеякулационна течност в форум в който средната възраст на момичетата е 13-16 години![]()
Сигурно има някаде по света ама точно в тоя форум xD
--------------------------------------------------------
(тука се съгласих.)Първоначално написано от Ico_
И извинявай че така реаигирах просто реших че пише поредния некомпетентен теен.Иначе си прав но точно това исках да кажа и аз но можеби трябваше да поясня повече нищо човек се учи от грешките си
![]()
<-----<<<< ME
Но аз точно в този форум и в този сайт срещнах такива въпроси. Е нали тъкмо възрастта е такава, в която човек допуска най-много грешки. И повечето тийнове допускат секса без презерватив.. Ти просто не си ме разбрал.Първоначално написано от BlueFace
![]()
Мисля ,че имаш проблем с "е"-тата (човИк ,мИ)Първоначално написано от Emmona
Както и да е ..Колкото и да са лекомислени днешните тийнове тези които допускат тези грешки са единични случаи.
Въпроса ти го разбрах просто казах ,че няма да срещнеш забременели ,по този начин, момичета в този форумИначе ти отговора на главният въпрос го получи по-нагоре в темата
![]()
П.П. Дори и да има някое момиче тук не мисля ,че би си признало ,защото това е нещо лично и много емоционално...
--------------------------------------------------------
Мисля ,че имаш проблем с "е"-тата (човИк ,мИ)
Както и да е ..Колкото и да са лекомислени днешните тийнове тези които допускат тези грешки са единични случаи.
Въпроса ти го разбрах просто казах ,че няма да срещнеш забременели ,по този начин, момичета в този форумИначе ти отговора на главният въпрос го получи по-нагоре в темата
![]()
П.П. Дори и да има някое момиче тук не мисля ,че би си признало ,защото това е нещо лично и много емоционално...[/quote]
Грешиш! Нямам никакъв проблем. Просто от бързина съм допуснала механична грешка. Не си мисли,че ги изговарям така. Ти сякаш ми се подиграваш, а? Както и да е.
от лимонада са забременява наи качествено можи да си го поръчаш по каталог детето
Таа виж сега ако си учила биология 8 или 9 клас ще знаеш че предеякулационната течност която при някои пичове които свършват бързо е направо следеякулционна ама тва е друга история. И все пак е съставена простатна течност която е алкална тоест предпазва сперматозоидите от киселината среда в сливката ти лошото обаче е че около 30-тина % от нея си е некачествена сперма тоест така да се каже сперматозоидите са или мъртви или "сакати",но както казват хората покрай сухото гори и мокрото така че може да има и напълно здрави и както казаха за да се оплоди яйцеклетката е нужен само 1 което значи , че шанса е много малък да не кажа и минимален , но ако господ реши да те прецака ЩЕ ГО ДУХАШ
Това е най-точния израз.
може да се забременее , но много рядко! Ама много! Изобщо не се надявай на бебенце![]()
Станислава
Слагай 1 плик и действаи!![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Моля вече не пишете по тази тема.. Разбрах че просто се подиграват някои....
хххх няма беПървоначално написано от Emmona
Та имаше една тема където са подбрали такива цитати от други форуми , в нея са изказванията на жени които са забременяли от предеакулационна течност
Сега не мога да я намеря , но я потърси , някъде наблизо ще е
![]()
Станислава