- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вдлъбнати точки по ноктите
От началото на лятото някъде спрях да си гриза ноктите и почнаха да растат нормално. Само че на единия палец имам вдлъбнати точки. И то не са една или две, ами доста. Даже от точици са си оформили две хоризонтални линийки!Мислите ли, че е нормално и знаете ли как да ги махна?
Лакирай ги с някакъв заздравител.
Sve sto je srcu drago daleko je..
сложи снимки за да разбера за какво става въпрос..
не се изказвай неподготвен,прасе
Снимки точно сега не мога да направя (нито да прехвърля...) за съжаление.
А заздравител винаги слагам.
А защо не идеш при някоя маникюристка, може пък тя да ти помогне с нещо?!
Sve sto je srcu drago daleko je..
Нямам им доверие на тия в моя град. Не мисля, че е нещо сериозно, просто се чудех дали някой друг не е имал такъв проблем. Търсих из гугъл и нямаше нищо такова. Съвсем малки точици са и на пипане нокъта ми не е гладък като останалите. Всичко останало си му е нормално, не е със странен цвят или нещо такова.![]()
И аз като спрях да си гриза ноктите имах такива вдлъбнатини. Трябва да ги изчакаш да израстат напълно с ноктите, затова си ги режи късо докато не се махнат, това е решението, аз така ги разкарах.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ох, добре, благодаря.Първоначално написано от rauwkost
![]()
Аз пък се бях ударила и ми беше така известно време, ама изчезна, след като израсна предполагам, а иначе не си гризя ноктите иии ползвам заздравител на Perfect
![]()
Ама къде са тия точици? На частта дето режеш или по - надолу?
Всяко вдишване е квадратче към теб...