- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Динамо Москва - ЦСКА София (прогнози - коментари)
След добре изиграния първи мач как мислите ЦСКА ще продължи ли ?![]()
Support your local club!!!
Трудно ще им е...
не знам защо толко шум се вдига покрай този мач... за мене цска нямат шанс![]()
Подкрепям това мнениеПървоначално написано от KpbCTHuKbT
![]()
Задължително трябва да вкараме гол ... но мача го виждам или 1:1 или 2:1. Трябва пак да влезем с 3 отбора в евротурнирите, защото това е добре за българския футбол![]()
Просто уникални !![]()
Днеска гледах мача.Според мен се справиха доста добре.Дано да продължът в същия дух![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
+Първоначално написано от ElItoOoO
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Наистина ЦСКА отсрамиха БЪЛГАРИЯ ! Велик отбор с велика публика какво му трябва на едн треньор![]()
Най-великите в България!
Audio ergo sum
Браво !![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Честито на всички чорбета. :Р Спор няма че играха много силно,емоциите на мача не искам и да си ги представям.Тия дето са били на стадиона,доволно са се разцепили.
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
бая скачах и виках у нас ,представям си на стадиона . Много голям късмет за шибаните руснаци ,че няма още 1 мач на наш терен . Във влака 20 от наще фенове са ги нападнали ултраси на тия кретени . Няма някой сериозно бит ,ама де да имаше 1 мач в България бая бихме ги ритали ^^Първоначално написано от Brooklyn
ima istina edna i tq e CSKA![]()
![]()
![]()
![]()
(\_/) (\_/)
(='.') ('.'=)
('')('')('')('')