- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кача кг
На 21 съм тежа 64 кг и съм висок 179. Сега ям много но не качвам кг. Вярнло ли е това което са ми казвали, че сега раста на височина до 25 а после на корем?
имам същия проблем ако мога да го нареча проблем би трябвало да започваш да качваш килограми няма да се плашеш неможе целия свят да е от пълни хора трябва да има и слаби така че хич да не ти пука ще напълнееш бъди сигурен в това ако ядеш много както казваш
По принцип се расте до 18, понякога и до 21-22..а ако не тренираш трудно ще качиш килограми..
имаш бърз метаболизъм пък и всичко си зависи от генанаправиси високо въглехидратна диета ето и един линк http://www.bb-team.org/articles/909/
![]()
Мерси много! Ям много месо хляб въглехидрати, но не тренирам преди ходих на фитнес но спрях. Сега и да кача на корем пак ще е добре после ще ги стопя по малко с фитнес.![]()
Е нее много не се тъпча като прасе ами 4 5 пъти на ден си хапвам ама след 23 тата година ще взема да натдава.
Стига глупости, може да качваш килограми и на 18 години, и на 25. Явно не правиш нещо както трябва.
Яж двойно повече от това,което ядеш сега да видим дали няма да качиш.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
какво да тренира за да качи килограми какви са тоа нови спортове ?Първоначално написано от ZipFail
Момче съм
Зависи какво иска да качи. Мускулна маса или мазна маса. Яж много ,но не чипсове кола и др. простотии. Пилешко месо ,зеленчуци и др.
споко знам точните дози от точните медикаменти пиши ми
treniram dokato padna kato stana pak produljavam
Е още малко и ще напишеш, че се расте до 10Първоначално написано от ZipFail
)
До автора - кво си се шашнал, аз съм на твоите години и съм по-малко килограми и от теб и изобщо не съм се разтревожил![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Имам предвид на височина, след това се трупа маса![]()
Първоначално написано от dreemsun
то и аз зобя...ама човече ти си презобил...
мани ги хората...не искат да стават култористи а просто да натрупат килограми...![]()
![]()
![]()
някой ще се оплаче от изкълчена ръка...ти ще му направиш цикъл за възстановяване със стероиди![]()
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Откакто тръгнах на фитнес - стана един месец - съм качил 3 кг. Ходя през ден и не взимам нищо. Просто си ям обикновените неща.
Audio ergo sum
Е така вече съм съгласенПървоначално написано от ZipFail
![]()
И все пак в учебника по физиология пише до 25 годишна възраст![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Само с ядене или само с фитнес няма да стане. Яж и ходи на фитнес! По често с яденето, 3-4 пъти дневно. Но задължително с фитнес.
Аз специално добавям и протеини след фитнес. И не е нужно да висиш там по 2-3 часа. Половин до 1 час е идялно.
Направи си 1 програмка с помоща на някои от по запалените фитнес маниаци дет писаха по темата и си тип топ.
Първо убеди се, че тренировката ти е подходяща
Примерно ако искаш да качаш маса няма да бягаш по 30 минути преди и след тренировка.
Второ много въглехидрати и месо. Трябва да си направиш добра хранителна програма за количеството протеин и калориите, които са ти нужни за да растеш.
Аз винаги съм качал трудно килограми, но сстава. Трябва време просто.
Кажи дозите
Първоначално написано от ivan_realmadrid
По 4 чийсбургера сутрин,обед и вечер.Гарантиран резултат.
Summer 09' <33
Сутрин 4 обед 4 и вечер 4 А![]()
Значи има различни схеми.
Аз смятам, че по 2,5г протеин на килограм е добре за качване на мускулна маса при приемане на 4000-5000 калорий дневно.
Около 1-2 кг месечно би трябвало да се кача с такива съотношения, като естествено от тези 5000 калории гледаме мазнините да са възможно най-малко.
Скоро четох една статия с хранителна програма, която смятам да опитам тази зима (тъй като сега чистя)
Ще ти напиша какво си спомням от нея:
За 500 до 1 кг мускулна маса месечно организма има нужда от 3500 калории (мисля, че беше 80 килограма или някъде там)
от които 30% са протеин
55% въглехидрати и 15% мазнини
Това прави:
1050 калории = 262 г протеин
1925 калории = 481 г въглехидрати
525 калории = 58 г мазнини
На мен лично толкова голямо количество протеин дневно ми се вижда малко трудно да се взема
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%E...?_20070203154/
Това е линк със списък на това кое месо колко калории е долу горе
някой ако ми прати списък в колко грама каква храна колко протеин се съдържа ще съм му много благодарен
Здрасти! Много съм ти благодарен само, че аз преди тренирах сега се отказах заради следването и не смятам да тренирам повече. Ако не тренирам и не върша физическа дейност ще кача ли?