- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки - предекулационна течност
Когато правя свирки на приятеля ми
от пениса му се отделя течност,която не
е сперма.Доколкото знам ,това е предекулационна течност.
Въпроса ми е,дали това означава,че ще свърши скоро?
Може да ви се стори тъпо,но искам да знам,защото не искам да гълтам сперма!
И още нещо.. момичета вие гълтате ли предекулационната течност?![]()
![]()
![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Ами не, не значи, че ще свърши скоро. Тя се отделя още в началото, когато момчето се възбуди и вдигне флага.Няма как да не я гълташ, защото се отделя през почти цялото време (въпреки, че зависи и то организма на момчето колко точно ще е), но обикновено е много малко. Когато вече се примеси и със слюнката ти, вкуса й почти не се усеща. Ако не ти е приятно можеш да го извадиш и да си поиграеш малко с главичката с пръстчета (пак ще му хареса
) .
Благодаря ви,момичета![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
както винаги Вероника ще ти каже най-добрия съветПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Еми нека и аз да подкрепя Вероника тогава![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Ти пък, шото ще кажеш, че тая течност се отделя в ебаси големите количества...![]()
Уф започнахте да питате вече за ебати нещата. Защо не питаш дали заради въздуха който се върти около пениса на приятеля ти ще свърши скоро или дали заради светлината, която идва отвън през прозореца е възможно скоро да свърши приятеля ти и прочие.
Старая сеПървоначално написано от uBo
Да покрия с нещо спама със джедаите и с Обама.
![]()
Първоначално написано от Maskata
Това днес за 2ри път го чувам
![]()
ммм дам подкрепям Вероника и аз и да добавя че ммммм е много вкусна тая предеякулационна течност![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
каде ги видя тея джедаи маи си прекалила с star wars
KO6MARA GSI 16V RISSE
Аз и slome сме джадаите![]()
![]()
![]()
П.П. По темата :Щом си решила да му правиш свирки няма как да я избегнеш![]()
--------------------------------------------------------
Да бе, даже решили да пускат напра'о нов вкус на супите MaggiПървоначално написано от lololilitka
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
++Първоначално написано от BePoHuKa
.. радваш се, усмихваш се и за секунда всичко спира!
Същия вкус има като твойте сокове. Ако искаш да разбереш със сигурност, ръгни си едно пръстче като си възбудена и го оближи. Не се шегувам.
1
I'd love to change the world.
But I don't know what to do.
So I'll leave it up to you.