.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    on the dark side of the moon

проблем с презерватива

С приятеля ми не сме првили секс и на всичкото отгоре опитите ни остат неуспешни. Ето и проблемът- при слагането на презерватива , му спада малко и това пречи на самия секс. Той казва, че е защото му стяга и поради тази причина сме изпробвали много видове презервативи, но нещата не се оправят. Моля ви кажете къде може да е проблемът и къде е решението. Мерси

Има размери на презервативите,така че може да се справите със стягането.Колкото до другото,може би се е случило първия път от притеснение и сега всичко се повтаря,защото той се бои да не му падне пак.Удължете любовната игра и му кажи че няма от какво да се притеснява.

...hate my nickname

Град
    ВаРнАаАа
    ^Съгласна съм. Опитайте друг размер презервативи, а ти му обърни по-голямо внимание. Орална има ли ?

Аз мисля, че всичко е на психична основа

Град
    Варна
    Аз лично не знам и мен ме стяга ама така ми е по добре няма да се измъкне няма да избяга не е проблема в гумата

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    ^Съгласна съм. Опитайте друг размер презервативи, а ти му обърни по-голямо внимание. Орална има ли ?
    + 1
    Поиграй си с него или орална, да го намушква веднага и се почвайте/да те почва ;р.
    Може да смените и размера, ама е малък шанса това да е проблема.
    Просто не е свикнал с гумата и се притеснява и става една...
    Първите пъти и мен ми беше странно и тъпо с него, ама после се свиква
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Има размери на презервативите,така че може да се справите със стягането.Колкото до другото,може би се е случило първия път от притеснение и сега всичко се повтаря,защото той се бои да не му падне пак.Удължете любовната игра и му кажи че няма от какво да се притеснява.
    +1
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    balgarsko
    problema ne e v prezarvativa mom4eto se pretisnqva ne6to

Ти сигурна ли си, че не го е правил за пръв път?

bez prezervativ probvaite. typi li ste

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от iffie
    So pathetic..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от iffie
    ti typ li si ?
    по темата...казаха ти вече какво да правиш

Град
    Таити
    кат му спадне хващаш го и го почваш с устата докат не му стане пак и после да те качва на неуморния
    There is no right or wrong, only fun or boring

ами опитайте с по-дълга любовна игра.. бъди сигурна че си го възбудила достатъчно, общувайте.. дори бих ти предложил да го измъчиш още преди да сложите презерватива се отъркай в достойнството на приятеля ти, накарай го да желае да е вътре повече от всичко и допълнително потренирай бързо слагане на презерватив ако го слагате няколко минути е нормално да му отмине възбудата пък и друг вариант.. започнете с 69.. когато и двамата се възбудите му сложи презерватива докато той е зает с теб после се отмести и давайте \/
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си