- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с презерватива
С приятеля ми не сме првили секс и на всичкото отгоре опитите ни остат неуспешни. Ето и проблемът- при слагането на презерватива , му спада малко и това пречи на самия секс. Той казва, че е защото му стяга и поради тази причина сме изпробвали много видове презервативи, но нещата не се оправят. Моля ви кажете къде може да е проблемът и къде е решението. Мерси
^Съгласна съм.Опитайте друг размер презервативи, а ти му обърни по-голямо внимание. Орална има ли ?
Аз лично не знам и мен ме стяга ама така ми е по добре няма да се измъкне няма да избягане е проблема в гумата
![]()
+ 1Първоначално написано от BePoHuKa
Поиграй си с него или орална, да го намушква веднага и се почвайте/да те почва ;р.
Може да смените и размера, ама е малък шанса това да е проблема.
Просто не е свикнал с гумата и се притеснява и става една...
Първите пъти и мен ми беше странно и тъпо с него, ама после се свиква![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от sladkata_bebz
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
problema ne e v prezarvativa mom4eto se pretisnqva ne6to
bez prezervativ probvaite. typi li ste
So pathetic..Първоначално написано от iffie
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
кат му спадне хващаш го и го почваш с устата докат не му стане пак и после да те качва на неуморния
There is no right or wrong, only fun or boring
ами опитайте с по-дълга любовна игра.. бъди сигурна че си го възбудила достатъчно, общувайте.. дори бих ти предложил да го измъчишоще преди да сложите презерватива се отъркай в достойнството на приятеля ти, накарай го да желае да е вътре повече от всичко
и допълнително потренирай бързо слагане на презерватив
ако го слагате няколко минути е нормално да му отмине възбудата
пък и друг вариант.. започнете с 69.. когато и двамата се възбудите му сложи презерватива докато той е зает с теб
после се отмести и давайте \
/
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD